Лудогорец и Ботев единствените отбори без дългове

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Лудогорец и Ботев единствените отбори без дългове

Мнениеот Rivaldo10 » 30 яну 2012 16:17

Много убедителен водач си имаме в тази класация. Друг е въпроса, че може да няма много истина в това твърдение...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 яну 2012 16:19

Rivaldo10 написа:Много убедителен водач си имаме в тази класация. Друг е въпроса, че може да няма много истина в това твърдение...

Прочети какво съм написал и ще разбереш колко е "убедителен" водача. Спокойно, следвате ни доста близичко!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 30 яну 2012 16:21

предлагам буферите да пуснат декларация, че медиите са за Ботев Пловдив

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 30 яну 2012 16:29

mistreated написа:
Rivaldo10 написа:Много убедителен водач си имаме в тази класация. Друг е въпроса, че може да няма много истина в това твърдение...

Прочети какво съм написал и ще разбереш колко е "убедителен" водача. Спокойно, следвате ни доста близичко!

Автора е пуснал таблица и аз я коментирам, като споменах, че не вярвам на подобни статии. Откъде ти е информацията за тези 19 млн? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 30 яну 2012 16:31

optimista написа:предлагам буферите да пуснат декларация, че медиите са за Ботев Пловдив

И още една декларация против Държавен вестник, който през 2001 ги закри и ги обяви за Велбъжд с преместено в Пловдив седалище :lol: :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 30 яну 2012 16:32

Tribune East 1912 написа:Ахахаха, това ни очаква до 100 годишнината - масово плюене срещу БОТЕВ ПЛОВДИВ - треперете мишки!!! :lol: :lol: :lol: 1 страница само обиди, яко 8-)

Пак си вкарвате някви филми ,кой пък го интересува на колко години ставате ?ОК ще треперим ама от какво несе знае :mrgreen: :mrgreen: .......цецка са създадени 1945г. и имат в пъти повече постижения от вас ама не повтарят под път и над път като папагали
само ми обесни от какво да треперим и спирам да пиша
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 яну 2012 16:32

Rivaldo10 написа:
mistreated написа:

Автора е пуснал таблица и аз я коментирам, като споменах, че не вярвам на подобни статии. Откъде ти е информацията за тези 19 млн? :?

Както споменавам за пореден път, на вас сините фенове ви е доста трудно да четете мненията до края, а след това и да ги осмислите.
Написал съм откъде ми е информацията. Прочети и търси, не съм ви справочник.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 30 яну 2012 16:33

Абе, господа ювентинци, темата е за задълженията на отборите и тези без такива, вие пак го обърнахте на плюене по Ботев. Може би си мислите, че като повтаряте до безкрай, няк'ва измислена от вас година на откриване и закриване тя ще стане факт. Ако съдите, че повтаряйки вашата нова година на създаване, стана факт след много повтаряне????? Аре, освободете ни от постоянното си дуднене по наш адрес!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 30 яну 2012 16:37

костенурк написа:Темата е за изрядните отбори които нямат задължения.Феновете на отбори които се разследват от прокуратурата за уговорени мачове да не се обаждат.

Ботев като ново дружество е съвсем нормално да няма все още задължения в момента футболният отбор е АД-то създадено през март миналата година дори не е сдружението всички активи на сдружението са прехвърлени към новото АД така, че е съвсем нормално да няма задължения или поне НАП все още не съм им правили ревизии. Колкото до подчертаното

Прокуратурата започна разследване на Ботев - Беласица

От Топспорт.бг

Последна редакция: 29.09.2008, 17:05

Публикуване: 29.09.2008, 16:2
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 30 яну 2012 16:41

Ами нормално е хората да не знаят за кой Ботев става дума. Единият е закрит официално от БФС и изваден от всичките му структури. Другият съдаден 2010 г. е по-скоро някакво сдружение мутант, откраднало лиценза на един скромен клуб като Металик Сопот. Пълна мъгла е всичко случващото се около новия-стар Ботев. На всичкото отгоре си сменихте емблемата, а и вече не ползвате автобус под наем, или по точно - "Случаен превоз" :mrgreen: От умрялият истински Ботев е останала само една ръждива косачка :mrgreen:
Последна промяна от fena на 30 яну 2012 16:44, променено общо 2 пъти.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”