blue magic написа:Добър мач, заслужен успех. Срещу един от най-добрите български отбори, носител на Купата на България, ЛЕВСКИ показа че може!
Честита СУПЕРКУПА!
Да се готви Баку!
А на тези, които ни обвиняват че сме играли по еди какъв си начин, с центрирания и незнам си какво още - никой не ви кара да харесвате ЛЕВСКИ. Бъдете си от разни други тимчета, дето не центрират...
Не ми говори тъпотии. Това,че не харесвам играта на Левски не ме прави по-малко левскар. Супер гаден мач. Първото полувреме граничеше с физическо изтезание и се надявам никога повече да не гледам подобно нещо. Второто малко по-добре. Тиберканин пречеше доста на играта.Оставянето му на терена и през второто полувреме при положение,че само пречеше,висеше с картон и направи 1-2 съмнителни влизания са абсолютна треньорска грешка. Като цяло не си правех труда да броя положенията ни,но пак бяха доста малко. Литекс..смешни.
Виждам нещо ,което доста ме притеснява ,а имено игра тип "златните години на Гонзо" . Петков/Топчо напред към нападателя,пък там каквото стане.