Лудогорец и Ботев единствените отбори без дългове

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: Лудогорец и Ботев единствените отбори без дългове

Мнениеот fena » 30 яну 2012 15:42

dvdvd написа:
Tribune East 1912 написа:Ахахаха, това ни очаква до 100 годишнината - масово плюене срещу БОТЕВ ПЛОВДИВ - треперете мишки!!! :lol: :lol: :lol: 1 страница само обиди, яко 8-)

Която е точно след колко години???

Може да ги е срам да ти отговорят, затова ще ти подскажа аз - точно след 98 години :)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 30 яну 2012 15:45

izgrevist написа:
fena написа:Автора сам си вкарва автогол, като след публикувания от него материал се разбира, че истинския Ботев е закрит, а този с откраднатия лиценз на Металик и създаден през 2010 г. е без дългове. Логично :idea:

По законите на Република България ,,Сдружението,, е основано през 1990 година в съответствие на тогавашните закони за преобразуване на спортните дружества в България.Пак по законите на Република България то освобождава АД на христолов и ЗАКУПУВА лицензът на Металик Сопот.Плащането става по банков път,като бонусът за Металик е известно количество спортна екипировка.Всъщност сдружението има натрупани около 100 000 лева дългове от 1991 година от осигуровки и други задължения към държавата,но поради 10 годишна давност те са отпаднали.Толкова е логично колкото и закриването в държавен вестник на Локомотив 1936.

Бих си позволил да те поправя колега.Ботев Пловдив не е ЗАКУПУВАЛ ЛИЦЕНЗ от Металик ,защото ЛИЦЕНЗИ ЗА В група не съществуват.Ботев Пловдив купи ЦЕЛИЯ КЛУБ МЕТАЛИК СОПОТ и той престана да съществува.До колкото ми е известно в Сопот създадоха нов преди няколко месеца.

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 30 яну 2012 15:46

fena написа:
dvdvd написа:
Tribune East 1912 написа:Ахахаха, това ни очаква до 100 годишнината - масово плюене срещу БОТЕВ ПЛОВДИВ - треперете мишки!!! :lol: :lol: :lol: 1 страница само обиди, яко 8-)

Която е точно след колко години???

Може да ги е срам да ти отговорят, затова ще ти подскажа аз - точно след 98 години :)

Защо 98 години?

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 30 яну 2012 16:01

Аз ли да ти казвам? Според теб защо нямате дългове? Защото сте на 2 годинки и след 98 ще празнувате 100-те ако до тогава и този клуб не си затриете сами. Както стана с Ботев 1912 за жалост.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 30 яну 2012 16:01

Древен и Вечен написа:
fena написа:
dvdvd написа:Която е точно след колко години???

Защо 98 години?

Е те не могат да смятат горките, поне това показват фактите: 2011 - 1936= 85??? :lol: :lol: Но аз предлагам да не се занимаваме с тях, защото ги разбирам - не им е лесно да са вечно втори и никой да не ги брои за живи. Доказа го коледното парти.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 30 яну 2012 16:06

Темата е за изрядните отбори които нямат задължения.Феновете на отбори които се разследват от прокуратурата за уговорени мачове да не се обаждат.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 яну 2012 16:06

Няма такава глупава и невярна статия.

Задълженията на Левски към 31.12.2010 г са 19 млн. Как за една година са го свалили на 3 млн., от къде да дойде тази печалба???
Литекс пък продължават да декларират неверни суми за заплати на футболистите си, с което не внасят и истинските осигуровки и данъци. Едва ли някой ще повярва, че в Ловеч взимат над 10 пъти по-ниски заплати от тези в ЦСКА и Левски...
Не ми се рови за другите отбори, но всичко го има в търговския регистър.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 30 яну 2012 16:08

fena написа:Аз ли да ти казвам? Според теб защо нямате дългове? Защото сте на 2 годинки и след 98 ще празнувате 100-те ако до тогава и този клуб не си затриете сами. Както стана с Ботев 1912 за жалост.

Кой те излъга бе приятел?Ама ти си в жестока грешка!Една шепа фенове сте и си пълните главите един друг с глупости...всъщност кой ли ви обръща внимание.

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 30 яну 2012 16:11

костенурк нищо лично може да ми изтриеш мнението ако искаш............ ама за пореден път се изказваш неподготвен и излагаш не само себе си но и клубът на който симпатизираш

реално вашия клуб има дейност от 2010г ........ то оставаше и да имате дългове
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 30 яну 2012 16:15

uppercut написа:костенурк нищо лично може да ми изтриеш мнението ако искаш............ ама за пореден път се изказваш неподготвен и излагаш не само себе си но и клубът на който симпатизираш

реално вашия клуб има дейност от 2010г ........ то оставаше и да имате дългове

Темата е за отборите които нямат задължения.Някои други отбори се издържат от уговорени мачове и прокуратурата ще ги разследва.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Футбол - България”