Иска ли още ЦСКА Спас Делев?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: Спас Делев

Мнениеот MuroCSKA » 02 авг 2009 10:22

icanmecan написа:Немога да разбера кви ги върши поредното ни ръководство все още не са платили някви 150000 евро за Делев все свободни агенти се взимат и вобще в нашия футбол ако не разберат че футбола трябва да е индустрия да се влагат много пари няма как да стане справка Турция и Гърция.

Споко бе. Има време да първия кръг. Сега като платят какво - нито за ЛЕ може да го картотекират нито нищо. ;) Ще си платят тая седмица и готово :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 авг 2009 10:25

А защо винаги се чака последният момент?

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 02 авг 2009 10:27

MuroCSKA написа:
icanmecan написа:Немога да разбера кви ги върши поредното ни ръководство все още не са платили някви 150000 евро за Делев все свободни агенти се взимат и вобще в нашия футбол ако не разберат че футбола трябва да е индустрия да се влагат много пари няма как да стане справка Турция и Гърция.

Споко бе. Има време да първия кръг. Сега като платят какво - нито за ЛЕ може да го картотекират нито нищо. ;) Ще си платят тая седмица и готово :)

Очакванията ни за европа не трябва да са големи ако влезем в групите ще е голям успех отбора е млад и неопитен а и липсват ляв бек централен нападател най вече и можеби един креативен халф дано парагвйците стават за нещо

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 02 авг 2009 10:31

Аз не виждам защо от "Титан" не са платили - ако нямат пари да се обадят ще им ослужа...няма за 150 бона да са праиме на цигани я.... :lol: :lol: :lol:
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 02 авг 2009 10:39

ЕМИЛ написа:А защо винаги се чака последният момент?

Ами първо - българска работа. :) Второ - по-добре да си оперирати въртят тия пари още известно време и така.....

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 02 авг 2009 11:04

Много ми е неприятно да го кажа,защото Делев е много добър футболист и на мен много ми харесдва,но мисля,че Титан са го отписали,не вярвам два подпише.Пенко Пенков,единствения от Титан,за който знам ,че милее за отбора и е цесекар и сериозен човек ,напусна,значи става нещо сериозно,има нещо гнило в тази ситуация.При това този Рамон Калисте,който дойде на проби вчера е нападател и това значи,че Любо Пенев може да не иска Спас Делев.Дано не съм прав.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 02 авг 2009 11:23

Вече имаше тема по въпроса, аз предупредих за това нещо още преди дни тук!
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=19347
Да, интересно е как са готови да платят за Пабло Веласкес, пък не могат за Спас Делев...

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 02 авг 2009 11:26

Това е проблема на всички БГ отбори-пренебрегваме нашите момчета за сметка на някакви анонимници и само ни убеждават какви големи звезди са и в какви големи отбори са играли.Спас Делев е наистина много талантлив футболист и се надявам в скоро време да развие потенциала си.А се видя,че има огромно желание да играе за ЦСКА.Не разбирам действията на Титан спрямо този играч.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 02 авг 2009 11:28

icanmecan написа:Няма Бг отбор който да е направил верига фен магазини да си пази емблемата не да се продават шалове и фанелки със съмнително качество с емблемата на отборите по разни сергии няма рекламодатели телевиизите дават смешни пари абе мани и как че искаме да играем в европа скоро време няма да сме и поставени в турнирите.

футбола е бизнес но не и в БГ. там футбола е бездънна яма в която всеки налива. факт е че ЦСКА за последните 2 години само харчи пари а не изработва. положението е същото и в левски и литекс сигурно. единствено славия може би да е на плюс заради трансферите на венци стефанов които евентуално биха закърпили част от недотам големия бюджет.
българските отбори нямат бъдеще ако не се промени формулата. и левски и ЦСКА ги чака фалит в най скоро време просто защото когато една фирма не функционира се закрива. верно е че отборите са на феновете но издръжката не я плащат те и все по трудно ще се намират хора които да си пръскат парите за футбол а в замяна да не получават нищо.
иначе за фен-артикулите не си прав - и Левски и ЦСКА имат фен магазини. продават се фанелки с емблемата на клуба, дори официалните екипи но явно цените не са достъпни за българския фен. в тази насока също би трябвало да се търсят алтернативи.

kalimeno
Контакти:

Мнениеот kalimeno » 02 авг 2009 11:46

За мен ТИТАН са прави не може да дадеш 150 000 евро за играч под наем от нашето първенство.Това е несериозно Делев е добър играч но не е някой марадона да се дават такива пари.Догодина какво ще стане ще искат 700 000-800 000 евро за него да го купим .Стига глупости

Върни се в “ЦСКА”