Всичко за случая с Анисе.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Всичко за случая с Анисе.

Мнениеот шивача » 30 яну 2012 13:49

Киряков: Аз съм виновен, в Черноморец не знаеха за фалшификацията. Това заяви Пламен Киряков пред нашата медия, преди да влезе в съда.
Очаквайте подробности!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 яну 2012 13:59

POPCORN написа:
Спокойно момче, дръж си нервите. Фактите говорят, не аз.

ще ги видиме фактите...да не се окаже обратното, после ще ми е много интересно с какво ще се оправдаваш и с какво ще го оправдаеш тоя рев във форума...сигурно,че ЦСКА са купили съдията и тн...дано поне имаш смелост да се извиниш !

Момче, няма за какво да се извинявам. Сигурен съм, че толкова глупави разсъждения на вашите Градев и Василев не биха издържали пред никаква инстанция. На вашите шефове вече им е доста притеснено, явно чувстват, че проблемът ги блокира отвсякъде. Постоянно звънят и искат срещи. Помисли си, защо ли? Но да знаеш, няма мърдане.
Последна промяна от k.dimitrov на 30 яну 2012 14:00, променено общо 1 път.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 яну 2012 14:00

шивача написа:
Киряков: Аз съм виновен, в Черноморец не знаеха за фалшификацията. Това заяви Пламен Киряков пред нашата медия, преди да влезе в съда.
Очаквайте подробности!!!

Колега, помолих те, спри с фантазиите.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 яну 2012 14:04

k.dimitrov написа:
шивача написа:
Очаквайте подробности!!!

Колега, помолих те, спри с фантазиите.

ето ти линк [offtopic]. http://www.izpoved.info/izpovedi/23216/13-october-2011 .[/offtopic]

този сайт е на блу аваланс :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 яну 2012 14:11

k.dimitrov написа:
POPCORN написа:
Спокойно момче, дръж си нервите. Фактите говорят, не аз.

ще ги видиме фактите...да не се окаже обратното, после ще ми е много интересно с какво ще се оправдаваш и с какво ще го оправдаеш тоя рев във форума...сигурно,че ЦСКА са купили съдията и тн...дано поне имаш смелост да се извиниш !

Момче, няма за какво да се извинявам. Сигурен съм, че толкова глупави разсъждения на вашите Градев и Василев не биха издържали пред никаква инстанция. На вашите шефове вече им е доста притеснено, явно чувстват, че проблемът ги блокира отвсякъде. Постоянно звънят и искат срещи. Помисли си, защо ли? Но да знаеш, няма мърдане.

ти как разбра нашите шефове какво правят и на кой звънят?аман от дървени филосови и адвокати..спирам да споря с тебе, защото ме дразниш !пък даже знаел и какво им е на нашите шефове :lol: :lol: заеби ти си влезнал яко във филма :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 30 яну 2012 14:22

k.dimitrov написа:Момче, няма за какво да се извинявам. Сигурен съм, че толкова глупави разсъждения на вашите Градев и Василев не биха издържали пред никаква инстанция. На вашите шефове вече им е доста притеснено, явно чувстват, че проблемът ги блокира отвсякъде. Постоянно звънят и искат срещи. Помисли си, защо ли? Но да знаеш, няма мърдане.

А корабчета плуват ли ?.. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 яну 2012 14:32

Ето ви още една тема за размисъл: договорът е сключен на 29.07.2011, а лицето е с издаден паспорт на 30.08.2011. Въпрос: имам ли право да сключвам договор месец, преди да ми издадат лична карта ( нали в този договор трябва да се впишат и данните за паспорта). Договорът е абсолютен фалшификат!!! Никой не забеляза малките детайли, които го правят нищожен!! Вгледайте се много внимателно! Не говоря за бланката в лайвспорт, а тази която са дали Черноморец в гонг.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2012 14:36

dreben23 написа:Ето ви още една тема за размисъл: договорът е сключен на 29.07.2011, а лицето е с издаден паспорт на 30.08.2011. Въпрос: имам ли право да сключвам договор месец, преди да ми издадат лична карта ( нали в този договор трябва да се впишат и данните за паспорта). Договорът е абсолютен фалшификат!!! Никой не забеляза малките детайли, които го правят нищожен!! Вгледайте се много внимателно! Не говоря за бланката в лайвспорт, а тази която са дали Черноморец в гонг.

Абе хората нали ти казаха - може да е пълно с неточности, грешки и непопълнени полета, но това не прави договора недействителен! :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 яну 2012 14:41

vaskonti написа:
dreben23 написа:Ето ви още една тема за размисъл: договорът е сключен на 29.07.2011, а лицето е с издаден паспорт на 30.08.2011. Въпрос: имам ли право да сключвам договор месец, преди да ми издадат лична карта ( нали в този договор трябва да се впишат и данните за паспорта). Договорът е абсолютен фалшификат!!! Никой не забеляза малките детайли, които го правят нищожен!! Вгледайте се много внимателно! Не говоря за бланката в лайвспорт, а тази която са дали Черноморец в гонг.

Абе хората нали ти казаха - може да е пълно с неточности, грешки и непопълнени полета, но това не прави договора недействителен! :lol:

Да бе, да. Пълен абсурд! Аз да ти таковам в правото, че да бяха написали тогава и друго име на играча за по-сигурно!!! :D
[offtopic]Чак сега ми просветна защо в правото всичко излиза криво! Аз съм се хванал да мисля дали ако издам една диплома на хората, няма да ме заплюят после! Всичко е толкова сбъркано в тая държава, че по-добре да си остана безработен, поне ще имам време за губене и няма да ме барат за данъци! ;)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 30 яну 2012 14:56, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 яну 2012 14:47

питайте k.dimitrov той е запознат с всичко, много ги разбира нещата
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,