я колко интересно...
Всичко за случая с Анисе.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Всичко за случая с Анисе.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- dreben23
- Контакти:
И какво излезе- договорът е фалшив!
[offtopic]Май познах, без да искам. А вие си пишехте членове след членове за нищо. Аз мога обаче да разботя със скенер и веднага ми стана ясно, че е насосана хартийката, ама вие дори не ми забелязахте мненията по въпроса! Голямо чете падна с тези членове и правилници, написани от много неграмотни хора. Само ЦСКА!!! :D :D[/offtopic]
[offtopic]Май познах, без да искам. А вие си пишехте членове след членове за нищо. Аз мога обаче да разботя със скенер и веднага ми стана ясно, че е насосана хартийката, ама вие дори не ми забелязахте мненията по въпроса! Голямо чете падна с тези членове и правилници, написани от много неграмотни хора. Само ЦСКА!!! :D :D[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 30 яну 2012 13:57, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
k.dimitrov
- Контакти:
[quote="fen0212"]Аз съм един пълен профан в правото ,но от това което чета тези дни ,стигам до извода ,че нашето право е Е....,ПРАВОТО.Как може в един договор да има толкова взаимноизключващи се членове ,точки ,параграфи и.тн.Така наистина всеки може да тълкува нещата както му е изгодно.Как изобщо в един договор може да има точка която казва ,че ако един член е грешно вписан и използван , това не означава пълна несъстоятелност на договора или нещо подобно.Ами само тази точка показва ,че какъвто и невежа да сключва договора ,той винаги ще излезе чист от ситуация.За мен този казус и всичките тълкувания ми показаха в какъв Абсурдистан живеем. И нещо което никой тези дни не тълкува --къде са уредени взаимоотношенията с мениджъра на футболиста и изобщо има ли клаузи в договорите за тях и какво става ако не са уредени тези взаимоотношения. И ,г-н Димитров -как може всички договори да започват с чл.68 от КТ ,а вие да говорите че чл.70 се подразбирало че е свързан с този 68.Аз например ще гледам чл.по който сключвам договора ,защо ми е да го подразбирам като си има точно указание за сключването му --пред мен в момента е един договор на мой познат футболист - договора започва с чл.68 и продължава с клаузите за срочност и изпитване ,но никъде не пише чл.70 ,защото такова е ИЗИСКВАНЕТО при сключването му ,а не подразбирането.[/quote
Има публикуван договор, прочети, при сключването му не е присъствал мениджър, той не е упоменат, няма клаузи за него, няма какво да му се изплаща. Мадам Ба се е появила за пръв път в Бургас през декември месец. Футболистът е записал, че никой не го представлява, клубът също. Относно членовете 68 и 70 върни се назад и прочети обясненията на Акаунта. Той го обяснява на всеки от вас, който влезе във форума, но вие сякаш не искате да четете. А че нашето законодателство гласи, че всички дати се уточняват при нотариуса и ако няма претенции от страните, то те се подписват, нотариусът заверява и договорът е в сила от следващия ден, за това не е виновен Черноморец. Това също вие обяснено няколко пъти. Ако беше записано по друг начин, то нотариусът трябваше да ги задължи да поправят датите. "Договор може да има точка която казва ,че ако един член е грешно вписан и използван , това не означава пълна несъстоятелност на договорал Такава точка има в над 50% от всички договори. Това е напълно нормална точка. Няма законодателство, което да не е допуска. Поне аз не съм чувал.
Има публикуван договор, прочети, при сключването му не е присъствал мениджър, той не е упоменат, няма клаузи за него, няма какво да му се изплаща. Мадам Ба се е появила за пръв път в Бургас през декември месец. Футболистът е записал, че никой не го представлява, клубът също. Относно членовете 68 и 70 върни се назад и прочети обясненията на Акаунта. Той го обяснява на всеки от вас, който влезе във форума, но вие сякаш не искате да четете. А че нашето законодателство гласи, че всички дати се уточняват при нотариуса и ако няма претенции от страните, то те се подписват, нотариусът заверява и договорът е в сила от следващия ден, за това не е виновен Черноморец. Това също вие обяснено няколко пъти. Ако беше записано по друг начин, то нотариусът трябваше да ги задължи да поправят датите. "Договор може да има точка която казва ,че ако един член е грешно вписан и използван , това не означава пълна несъстоятелност на договорал Такава точка има в над 50% от всички договори. Това е напълно нормална точка. Няма законодателство, което да не е допуска. Поне аз не съм чувал.
- POPCORN
- Контакти:
k.dimitrov ае стига с испорил бе..да не си някой съдия?не виждаш ли,че е изгубена кауза и на 99% няма как Черноморец да спечели каквото и да е дело!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- dreben23
- Контакти:
Хубаво- датите не са важни, ами ЕГН-то и МВР-то?? Те този Анисе го изкараха по-българин от всички ни в тоя форум! Или има и паспорт, регистриран в Бургас и в Оксер, т.е. момчето е с две гражданства?
[offtopic]Анисе е имал два сключени договора с един клуб! Я някой хитрец сега да ми покаже члена при подобен казус, ако го намери, ставам фен на неговия отбор![/offtopic]

[offtopic]Анисе е имал два сключени договора с един клуб! Я някой хитрец сега да ми покаже члена при подобен казус, ако го намери, ставам фен на неговия отбор![/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 30 яну 2012 13:38, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
-
k.dimitrov
- Контакти:
POPCORN написа:k.dimitrov ае стига с испорил бе..да не си някой съдия?не виждаш ли,че е изгубена кауза и на 99% няма как Черноморец да спечели каквото и да е дело!
Черноморец го печели делото, в това бъди уверен. А това, което е публикувано в Лайвспорт, е чиста фалшификация. Първият документ не е на Анисе, а на български футболист с ЕГН. Това го каза Градев преди 2 дни, когато го показа, за да докаже, че това било практика в Черноморец. И колкото да фалшифицират и адвокати, и ваши медии, сте загинали. Има оригинален договор, отвори и прочети.
- POPCORN
- Контакти:
k.dimitrov написа:POPCORN написа:k.dimitrov ае стига с испорил бе..да не си някой съдия?не виждаш ли,че е изгубена кауза и на 99% няма как Черноморец да спечели каквото и да е дело!
Черноморец го печели делото, в това бъди уверен. А това, което е публикувано в Лайвспорт, е чиста фалшификация. Първият документ не е на Анисе, а на български футболист с ЕГН. Това го каза Градев преди 2 дни, когато го показа, за да докаже, че това било практика в Черноморец. И колкото да фалшифицират и адвокати, и ваши медии, сте загинали. Има оригинален договор, отвори и прочети.
ок, ама ако не спечели делето, ще се гръмнеш ли да ни се махнеш от форума а?Много си запознат ти с всичко свързано в Черноморец...Работиш ли там?И ако работиш там защо по цял двен си във форума?ЦСКА са виновни, livesport са измамници само Черноморец са чисти като момина сълза
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- dreben23
- Контакти:
POPCORN написа:k.dimitrov написа:POPCORN написа:k.dimitrov ае стига с испорил бе..да не си някой съдия?не виждаш ли,че е изгубена кауза и на 99% няма как Черноморец да спечели каквото и да е дело!
ок, ама ако не спечели делето, ще се гръмнеш ли да ни се махнеш от форума а?Много си запознат ти с всичко свързано в Черноморец...Работиш ли там?И ако работиш там защо по цял двен си във форума?ЦСКА са виновни, livesport са измамници само Черноморец са чисти като момина сълза![]()
Кротко бе човек, дръж се възпитано! Хората си търсят правото, а и форума не е наш, а на гонг, споко.
***САМО ЦСКА!***
-
k.dimitrov
- Контакти:
POPCORN написа:k.dimitrov написа:POPCORN написа:k.dimitrov ае стига с испорил бе..да не си някой съдия?не виждаш ли,че е изгубена кауза и на 99% няма как Черноморец да спечели каквото и да е дело!
ок, ама ако не спечели делето, ще се гръмнеш ли да ни се махнеш от форума а?Много си запознат ти с всичко свързано в Черноморец...Работиш ли там?И ако работиш там защо по цял двен си във форума?ЦСКА са виновни, livesport са измамници само Черноморец са чисти като момина сълза![]()
Спокойно момче, дръж си нервите. Фактите говорят, не аз. Може и да ми плащат, за да стоя във форума.
- POPCORN
- Контакти:
Спокойно момче, дръж си нервите. Фактите говорят, не аз.
ще ги видиме фактите...да не се окаже обратното, после ще ми е много интересно с какво ще се оправдаваш и с какво ще го оправдаеш тоя рев във форума...сигурно,че ЦСКА са купили съдията и тн...дано поне имаш смелост да се извиниш !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !