Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 28.01.2012, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 28.01.2012, 14:45 ч.

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 19:21

Dzheff написа:
suareshampion написа:На игрището на Маджестик играем бе Христо.. моя хотел се казва "Риагор".Искам да сгреша разбира се ,но като гледам как се развиват нещата ...

ахааа... не съм разбрал правилно... това не променя факта че лятото с удоволствие бих ти гостувал :) имам доста познати, които работят лятото на слънчев бряг така че може да се отбия по някое време и до хотел Риагор, да пием по бира и да обсъдим 2те спечелени купи от Ливърпул и бъдещото ни участие в ШЛ след спечеленото 4то място :) мисля, че това е тема на разговор, която и на двамата много би ни харесала ;)

заповядай ,ще ми бъде приятно ;)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 яну 2012 20:29

suareshampion написа:
Dzheff написа:
suareshampion написа:На игрището на Маджестик играем бе Христо.. моя хотел се казва "Риагор".Искам да сгреша разбира се ,но като гледам как се развиват нещата ...

ахааа... не съм разбрал правилно... това не променя факта че лятото с удоволствие бих ти гостувал :) имам доста познати, които работят лятото на слънчев бряг така че може да се отбия по някое време и до хотел Риагор, да пием по бира и да обсъдим 2те спечелени купи от Ливърпул и бъдещото ни участие в ШЛ след спечеленото 4то място :) мисля, че това е тема на разговор, която и на двамата много би ни харесала ;)

заповядай ,ще ми бъде приятно ;)

Чакайте малко ние нито една купа не сме спечелили, нито сме в топ4... :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 30 яну 2012 08:26

Честито на всички фенове! Въпреки, че не играхме по-добре от противника или поне бяхме само равностойни в някои моменти, знаех че няма как да загубим. В началото на второто полувреме усещах, че просто ни трябва малко късмет и "налудничевост" в една от атаките и ще победим. За това имахме нужда от Кайт или Белами.....и мякар и малко късно за мен, те влязоха в игра и резултатът не закъсня.
Мисля че това е едно от нещата, които правят Ливърпул голям отбор, че дори когато не играят гениално пак могат да побеждават, дори и Манчестър Юнайтед, въпреки че в мачовете срещу тях има специален допълнителен заряд, който мотивира много играчите.
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Ливърпул”