[center]БОЛТЪН VS АРСЕНАЛ[/center]
[center]СРЕЩА ОТ 23-ти КРЪГ НА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА[/center]
[center]ДАТА: 01.02.2012 СРЯДА[/center]
[center]НАЧАЛО: 22:00 "Рийбок Стейдиъм" 38,281[/center]
[center]ПРЯКО ПО:

В много интересен мач от aнглийската Висша лига отборите на Болтън и Арсенал се срещат на стадион "Рийбок". Отборът на Мартин Петров не се представя много добре и се намира на 17-о място с 19 точки. Тимът на Арсенал е 5-и с 36. Уондърърс в последните си 5 мача от всички турнири имат само 1 загуба и то от Манчестър Юнайтед. Тимът записа много ценна победа над Ливърпул с 3:1 и вече са над чертата в таблицата. Гостите от Арсенал губят вече трети мач в първенството и ако не внимават, този може да е следващият. Очертава се младокът Чембърлейн да е на линия за срещата, даже е възможно да започне титуляр, тъй като показа много добра игра срещу "червените дяволи". Арсенал са считани за фаворити в този мач, но за мен и дума не може да става за подобно нещо. Те бяха считани за фаворит и срещу Фулъм, но "артилеристите" се издъниха и паднаха лошо. В друг мач срещу новаците от КПР, Арсенал пак бяха считани за фаворит и за малко щяха да се разминат с победата си. Така че за мен в този двубой и двата отбора са с равни шансове за спечелване на трите точки. Болтън са в такова положение, че всяка грешна стъпка от тяхна страна ги приближава до Чемпиъншип Уондърс може да са добър отбор, но колкото и да се стараят не ми се вярва да победят Арсенал, който търси победата вече в 4-ти мач. Това, че Болтън победи Ливърпул нищо не значи. Всеки знае, че "червените" се пазеха за мача си с Манчестър Сити от Карлинг къп.
Изминали срещи:
Болтън 3-1 Ливърпул
Арсенал 1-2 Манчестър Юнайтед
Прогноза: 2 (0:1)