Байерн Мюнхен - Манчестър Ю. (Финал)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingForadayy
Контакти:

Re: Байерн Мюнхен - Манчестър Ю. (Финал)

Мнениеот KingForadayy » 30 юли 2009 13:07

А эабеляэахте ли как флегматичният Бербатов докосна 3 пъти топката эа 25 минути? :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Мнениеот twizted » 30 юли 2009 13:11

KingForadayy написа:А эабеляэахте ли как флегматичният Бербатов докосна 3 пъти топката эа 25 минути? :mrgreen: :mrgreen:

При вече решен мач, в самия край-ти какво очакваш, а нещо да кажеш за предната контрола-3 асистенции и гол?

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 30 юли 2009 16:52

Първо,надявам се да стане мн интересен мач довечера и ако може Манчестър да победят,въпреки че Байерн ме впечатлиха много с победата вчера срещу милан!А за тоя пут*о дето говори против Бербата и дава акъл на САФ!!! мога да го посъветвам тогава да стане треньор той на Манчестър и тогава да продава ако ще и Бербатов ,и Рууни ,и Фърдинанд,абе въобще целия отбор да го разсформирова,защото явно му е много ясна играта и е много обективен!Дано само да не е на клубна осонова тая злоба пак,защото е изключително селско и показва колко ни е зле държавата и една голяма част от населението!Иначе съм от Левски и според мен Бербатов е много добър нападател,на когото му трябват повечко скорост и голове този сезон и може да е един от най-големите дори в световен мащаб!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 30 юли 2009 18:08

определено ще се получи интересен финал, тази вечер. аз съм за баварците, защото те са ми 1 от любимите отбори. моята прогноза е: 2:1, за домакините.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 юли 2009 21:15

Победа за ман юн с 2:0(оуен,бербо).Байерн се взеха за някакъв супер отбор след като са били трагични,изморени,ненадъхани играчи и край-големия отбор с големия треньор.Тази вечер ще ядат дръвцето срещу ман юн.

marjb

Мнениеот marjb » 02 авг 2009 00:31

tevez написа:Победа за ман юн с 2:0(оуен,бербо).Байерн се взеха за някакъв супер отбор след като са били трагични,изморени,ненадъхани играчи и край-големия отбор с големия треньор.Тази вечер ще ядат дръвцето срещу ман юн.

Кво стана :D

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 05 авг 2009 16:57

marjb написа:
tevez написа:Победа за ман юн с 2:0(оуен,бербо).Байерн се взеха за някакъв супер отбор след като са били трагични,изморени,ненадъхани играчи и край-големия отбор с големия треньор.Тази вечер ще ядат дръвцето срещу ман юн.

Кво стана :D

0-0 ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”