mimyto написа:Red_champions написа:Патко Достанич бил ратко пиратко![]()
.Честита победа иначе.
бан бан бан бан![]()
![]()
Недоносник,пак ли си тук бе?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mimyto написа:Red_champions написа:Патко Достанич бил ратко пиратко![]()
.Честита победа иначе.
бан бан бан бан![]()
![]()
jindo написа:@brossy - защо и гонзо? Макар и да не се изявявал като ръководно лице през изминалия шампионат, той е човекът вкарал доста голове и допринесъл много за титлата.
Converse написа:Мога да ти дам 10 000 лева и Конверс на снимка.Устройва ли те?![]()
![]()
![]()
brossy написа:jindo написа:@brossy - защо и гонзо? Макар и да не се изявявал като ръководно лице през изминалия шампионат, той е човекът вкарал доста голове и допринесъл много за титлата.
Да но взе 2 медала.Сега ако е пи4 да даде единия на Дани Боримиров
DukeUnv написа:Converse написа:Мога да ти дам 10 000 лева и Конверс на снимка.Устройва ли те?![]()
![]()
![]()
Не ме устройва! Тогава щом ти се свидят 10 000 лева ми дай 19,900 ?
Бижутера написа:brossy написа:jindo написа:@brossy - защо и гонзо? Макар и да не се изявявал като ръководно лице през изминалия шампионат, той е човекът вкарал доста голове и допринесъл много за титлата.
Да но взе 2 медала.Сега ако е пи4 да даде единия на Дани Боримиров
имам преки впечатления от работата на Дани Боримиров на шефския пост и не смятам,че той има кой знае каква заслуга за титлата и трансферите...иначе прекрасна постъпка на Ратко!
UltraBlue написа:...Време е Сърмов и той да покаже защо е в Левски.
bomberman64 написа:Айде пак сръбски глупости,защо не присъства ?защото нищо не дава на Левски ,няма и да даде, щото просто няма какво .Не му вервам на тоя че ще направи някаква стратегия,отборът си играе точно както при Емо,трудно вкарва но и на него много трудно му вкарват,дори когато е с 9 футболисти на терена,дори и когато крокодила е на кормилото на другия тими в сряда ще е трудно но ще бием , само Левски
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта