Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Достанич:-Нямам морално право....
Само мога да го поздравя за това. Това показва, че не е човек лаком, който иска много, много.. Аз незнам дали някой друг треньор би направил така. Много добра постъпка. Дано нещата с него да потръгнат и нов Европоход! 

wiseman написа:Радко Достанич не присъства на награждаването за спечелената суперкупа! Обясни че други имали заслуги за класирането за този трофей! Бих искал да го поздравя за това! Човека има чест и достойнство! Нека го подкрепим в началото на треньорския му път в Левски! Имам предчувствието че с него нещата ще се получат ! Само Левски в Шампионската лига!!!
Чул те Господ. Друг е въпроса с тая игра кво ше праим в ШЛ
Re: Игра точен резултат : Левски - Литекс
DukeUnv написа:Converse написа:DukeUnv написа:Converse някакви парични награди ще предлагаш ли?![]()
Да мисля 10 000 лева 1-вите места,а за останалите по един чифт Converse
Може ли и за 4тите по 10 000 лева, не само за 1,2,3![]()
Бе по принцип може,ама Converse не ти ли стигат

[center]
[/center]

wiseman написа:Радко Достанич не присъства на награждаването за спечелената суперкупа! Обясни че други имали заслуги за класирането за този трофей! Бих искал да го поздравя за това! Човека има чест и достойнство! Нека го подкрепим в началото на треньорския му път в Левски! Имам предчувствието че с него нещата ще се получат ! Само Левски в Шампионската лига!!!
Супер от негова страна!Но можеше и Гонзо да направи същото.
Искам вси4ки да благодарим на Велев,колкото и лош да беше.Той правеше вси4ко от сърце към любимият си отбор.БЛАГОДАРЯ ТИ ЕМО ВЕЛЕВ
Re: Как е Гаджев?
mimyto написа:отпада. ша пускат бездарко на негово место
Стига с това бездарко бе брато .... той е един от най класните ни играчи. Дано не го пуснат само дефанзивен халф наистина, защото се видя че там не му е мястото. Време е Сърмов и той да покаже защо е в Левски.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
mimyto написа:Чул те Господ. Друг е въпроса с тая игра кво ше праим в ШЛ
На този етап и слушането на химна преди срещите е плюс за младите играчи.
Converse написа:Бе по принцип може,ама Converse не ти ли стигат?
Ее ако толкова напираш освен 10 000 лева може да ми дадеш и едни "Converse"

@brossy - защо и гонзо? Макар и да не се изявявал като ръководно лице през изминалия шампионат, той е човекът вкарал доста голове и допринесъл много за титлата.
Re: Домо класира Херта в слеващия кръг за Купата на Германия
Има потенциал в това момче. Пожелавам му да си спечели титулярното място в Херта. Има качествата просто трябва да му се гласува малко повече доверие 

Мога да ти дам 10 000 лева и Конверс на снимка.Устройва ли те?

[center]
[/center]