Относно мача на Отбора на народа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Относно мача на Отбора на народа

Мнениеот Rivaldo10 » 29 яну 2012 17:45

Доказахте, че стадионите са ни пусти, браво. Единственото, което пропуснахте е, че Левски преди имаше доста солидна публика по стадионите, докато "червените другари" никога не са имали голяма посещаемост! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ultra1914
Контакти:

Мнениеот ultra1914 » 29 яну 2012 17:45

flo написа:red girl ,да не се опитваш да ни докажеш ,че сте по голяма фенска маса от нас

ем са "по-красиви" ем са "по-добри" :lol:
УЛТРАС значи ВоляЛЕВСКИ - Свобода !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 яну 2012 17:52

ultra1914 написа:
flo написа:red girl ,да не се опитваш да ни докажеш ,че сте по голяма фенска маса от нас

ем са "по-красиви" ем са "по-добри" :lol:

Мацката е прекалено малка, ама да не и вадя снимки от един мач с нас на Армията дето я имаха 1000 човека, я нямаха у великия сектор г!!!! :) Най-обичам хора на 15 или 16 години да ми говорят за мачове!!! Такива дето ми ходят на мачове от 2007 или 2008 година най-късно, най ги обичам без значение на кой отбор са фенове!!! Все едно аз да говоря за мачове от преди 1998 година, същата работа!!! :P
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 17:57

Мацката е на 20 год. и съм почти сигурна, че имам повече мачове от тебе! ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 29 яну 2012 18:01

Мацката всъщност е шимейл!!11!
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 29 яну 2012 18:07

Red_Girl написа:Мацката е на 20 год. и съм почти сигурна, че имам повече мачове от тебе! ;)

Госпожице, според мен трябва да прекарвате повече време в кухнята :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 18:08

cookiemonsta написа:
Red_Girl написа:Мацката е на 20 год. и съм почти сигурна, че имам повече мачове от тебе! ;)

Госпожице, според мен трябва да прекарвате повече време в кухнята :)

Госпожицата готви много хубаво и знае какво да прави. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 яну 2012 18:27

Моето момиче щом така мислиш ОК, няма кво да те убеждавам в обратното!!! Аз за разлика от тебе имам малък опит в Сектор Б, ходя там само от 1998 година до днес!!! И нямам пропуснато дерби с вас от мача 3-3 тогава с Трифон Иванов и Костадинов, когато ни поведохте с 2-0 за няколко минути. А ние ви обърнахме до 3-2 и после вие изравнихте с дузпа!!! Но ако имаш наистина повече мачове от мен, браво!!!

Иначе на колко години ти беше първото дерби в г а?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 18:36

Avanti_Ragazzi написа:

Моето момиче щом така мислиш ОК, няма кво да те убеждавам в обратното!!! Аз за разлика от тебе имам малък опит в Сектор Б, ходя там само от 1998 година до днес!!! И нямам пропуснато дерби с вас от мача 3-3 тогава с Трифон Иванов и Костадинов, когато ни поведохте с 2-0 за няколко минути. А ние ви обърнахме до 3-2 и после вие изравнихте с дузпа!!! Но ако имаш наистина повече мачове от мен, браво!!!

Аз имах късмета, че имам брат, който е много по-голям от мен и той ме водеше с него на мачове. Първия ми мач съм била на 4- или 5 год.. Спомням си и дербито, когато ви позапалихме малко седалките. От тогава аз дерби не съм пропускала . Но за мен дербито не е всичко.. ходя си редовно и на другите ни мачове, независимо дали са домакински или гостувания.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 яну 2012 18:37

Red_Girl написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Аз имах късмета, че имам брат, който е много по-голям от мен и той ме водеше с него на мачове. Първия ми мач съм била на 4- или 5 год.. Спомням си и дербито, когато ви позапалихме малко седалките. От тогава аз дерби не съм пропускала . Но за мен дербито не е всичко.. ходя си редовно и на другите ни мачове, независимо дали са домакински или гостувания.

Тоя мач беше септември 2001 година!!!

Върни се в “Футбол - България”