marmi52 написа:PFC Litex написа:Явно ти е адски трудно да гледаш глобално на даден въпрос.
Да, аз също ползвам нелегален софтуер, музика и филми, но един ден ако успеят да прекратят или ограничат до минимум възможностите за набавяне на същите безплатно няма да викна да плача или пък да тръгна да псувам и хуля като хамал на ляво и дясно, тъй като зная, че това което съм правил не е законно.
Литекс, ти на колко години си ?! Ако си, на колкото съм аз, би трябвало да знаеш колко много други незаконни неща се извършват постоянно ! Дори и в този момент, в който пиша това, пак се вършат незаконни неща. Много незаконни неща ...
Голяма част от големите незаконни неща, ги вършат именно тези, които искат да ни превърнат в престъпници само и единствено, защото сме решили да изтеглим някой филм или песен от интернет.
Това не те ли притеснява ?
Както се казва на достатъчно съм

, а и 15 години се занимавам с авторски права и производните им, така че материята я познавам като двете си ръце и точно за това водя глобална дискусия, без изхождам от гледна точка само на себе си.
blue magic торент сайтовете са средство за разпространение на продукти без разрешение на производителят им и в този ред на мисли нарушават законите.
Разпространителите (аз, ти, той и т.н.) всеки един филм който сме качили го правим незаконно, защото изрично е указано, че нямаме право да правим същото.
В интернет нещата стават много по-трудно и за това в първият си пост споделих, че начини винаги ще има.