Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп

Мнениеот Karsa Orlong » 29 яну 2012 12:10

MuFc1878 написа:
Rivaldo10 написа:Браво, изгледах ви мача и се зарадвах на победата ви. ;)
Много ме радва и представянето на Де Хеа, толкова много му се радваха, толкова добре щял да играе, а се превръща в разочарование. :)

Объркал си форума пич....

Направо се получи това :lol:

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 29 яну 2012 12:21

Karsa Orlong написа:
MuFc1878 написа:
Rivaldo10 написа:Браво, изгледах ви мача и се зарадвах на победата ви. ;)
Много ме радва и представянето на Де Хеа, толкова много му се радваха, толкова добре щял да играе, а се превръща в разочарование. :)

Объркал си форума пич....

Направо се получи това :lol:

Ти също....
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 яну 2012 12:31

ХАХАХАХХАХАХХАХАХА
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 яну 2012 12:35

Karsa Orlong написа: Направо се получи това :lol:

:lol: Нещо такова - да. Не исках да дразня съфорумците, има големи пичове от тях, но не харесвам Юнайтед и реших да драсна по темата. :cry:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 яну 2012 12:49

Rivaldo10 написа:
Karsa Orlong написа: Направо се получи това :lol:

:lol: Нещо такова - да. Не исках да дразня съфорумците, има големи пичове от тях, но не харесвам Юнайтед и реших да драсна по темата. :cry:

ЕХЕ :д Ти все едно си убил някого е :Д
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 29 яну 2012 13:58

kirchaka казвам ти го тука та поне да прочетеш. Ти си най-долния,скапан и подъл фен на Юнайтед който съм виждал в форума. Аре поне като пишеш при нашият форум да пишеш нещо смислено,а не да незнаеш къде се намираш.

Сега да ви кажа защо пиша тука.И от нашия форум Де Хеа изяде доста подигравки,ама аз не смятам че той е виновен за головете. Грешки имаше ама няма как да го обвините за головете(казвам го като неутален човек а не фен на Ливърпул който иска да се изкефи че имате сляп вратар). Казвате да се бута при корнерите. Ами ако видите отблизък кадър Анди Керъл е пред него и му пречи да излезе,Де Хеа го избутва но го прави твърде късно. Бута се испанчето,знаеше какво трябва да направи,но нямаше как при положение че 2ма от наште са пред него. Втория гол е запазена марка на Каут. Човека винаги залага на силата и удара беше доста силен,при това от воле. Ами може да беше направил грешки,но при 2та гола не е виновен.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 29 яну 2012 14:25

Hakercheto написа:kirchaka казвам ти го тука та поне да прочетеш. Ти си най-долния,скапан и подъл фен на Юнайтед който съм виждал в форума. Аре поне като пишеш при нашият форум да пишеш нещо смислено,а не да незнаеш къде се намираш.

[offtopic]Благодаря ти за мнението,което честно да ти кажа,ми е през к*ра кво си мислиш...
Значи до преди малко много се ядосвах на тебе и твоите мили съфорумници,които редовно бяха тука,с малоумните си и дразнещи коментари и аз като вас се надянах при вас да ви дразня,но преди малко прочетох едно ЛС,което ми беше пратено от един пич,който много уважавам и си мисля,верно,закво им се връзвам на жалките провокации?Така че,споко,повече нема да ви падам на нивото,а просто ще ви игнорирам!Гледам тука само аз ви се връзвам,обаче във вашия форум,като написах едно типично за помияр от Ливърпуул мнение,ме накачорихте всички.Явно много се дразните някой да ви плюе във форума :lol: :lol: :lol:
Айде със здраве!
П.П Не си давай зор да ми отговаряш,пази си мозъчните клетки...[/offtopic]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 29 яну 2012 14:50

Бахти боклуците има тук..

Ситуацията в момента поразително прилича на 2005-та.В момента явно сме в период на преход. Тогава Роналдо и Рууни бяха "обещаващи таланти", които впоследствие всички знаем какво направиха. Освен това по време на прехода направихме последните си добри зимни трансфери, привличайки Евра и Видич. Може би и сега има нещо подобно. Никой от отборите във ВЛ не показва постоянство и явно Шити си заслужават титлата, колкото и да не ни се ще, поне засега си е напълно резонно да са първи. Но има време за Премиършип, ще видим как ще се развият нещата!

Може и да мислите, че съм с розови очила, ама не. И аз искам поне един плеймейкър примерно. И на мен ми се ще да мачкаме, но просто приемете, че не може да сме на върха всяка година и не може да играем по 5 поредни финала на ШЛ... Избийте си го от главите просто тва. Знам, че на всеки му е тъпо, и на мен ми е достатъчно, ама закво да се отчайваме? Точно тоя дето някои хора отново започнаха да уволняват и да казват "25 години стигат", точно заради тоя сте фенове на тоя отбор, и точно заради тоя "изкуфял дъртак" имаме всичките тея успехи! Аз съм зад САФ, дори и да сме в Чемпиъншип.
GGMU!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 29 яну 2012 15:05

Аз ще попитам за N-ти път сигурно... Трябва ли да започне да се напикава на резервната скамейка, за да си тръгне или някой да се усети, че нещата не са каквито са били преди няколко години?

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 29 яну 2012 15:07

naduvko написа:Аз ще попитам за N-ти път сигурно... Трябва ли да започне да се напикава на резервната скамейка, за да си тръгне или някой да се усети, че нещата не са каквито са били преди няколко години?

Ти ме разби... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”