Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Ооооо...Сираков е един от най-честните и кристално чисти футболни ръководители, някога съществували в България.Той въобще не е майстор на задкулисните игри и е голяма случайност, че откак го няма в Левски и Левски никакъв го няма 

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
zlobul написа:Batkoto написа:много добре знаеш защо това е така, в крайна сметка какво влияние може да има един спортен директор над отбора, та той не е треньор за да определя облика на отбора, нито ги тренира, нито им дава указания как да играят .. лостовете му за въздействие са съвсем други и определено много далеч от естеството на самата футболна игра и най вече на феърплея, едва ли е случайност и това че са толкова близки с издирвания от Интерпол Коце Маца, въобще след дългото притежание на титлата Сив Кардинал от Иван Вуцов, Наско Сираков пое щафетата от него и дори го задмина със своето влияние, а ако на вас левскарите ви харесва начина по който сте печелили мачовете и титлите е вече съвсем друг въпрос
Още боли от душевните рани които ви е нанесъл нали ?
Феърпле ли ? Ами погледни действията на титаните . Ако беше Наско вместо скапания го*ньо , дали щяхте да смените съдията преди дербито с нас ?
Иначе и румънските циганета от букурещ , и удинезе и марсилия и оксер и т.н са на същото мнение , че влиянието на Наско е убийствено))
Поелия щафетата от Вуцов ,спортен ръководител на Левски накара измисления ви генерал Плешич (прехваления) да гледа европейски мачове с участието на Левски само по телевизията . Накара целия ви отбор и феновете му да треперят от злоба чак до април месец)) .
Разбирам те , такава болка -трудно се забравя) . Що се отнася до това как може един ръководител да повлияе на съблекалнята , ще ти кажа . Влиза Сирака в съблекалнята и зарежда играчите с шампионско самочувствие , а не като господина от пловдив , който след всяка издънка се чуди с кого да се оправдае, а простотията и манията си за величие смазва и последния вътък останал в играчите . Е имаше и играчи , които не с стреснаха от плашипу*арника го*ньо и му набиха шамарите на един лагер , но това са единици .
Предупредих те нали???? Никой не знае кой е този го,ньо!!!!! Почини си малко, а и хората да си починат от тебе!
- modor
- Контакти:
[offtopic]Ураааааааааа.............извинявам се за спама.Но не се сдържах
[/offtopic]

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
...Както се казва, чакаме едни пари, които ще дойдат. Парите вече идват, но сега например отидоха за погасяване на стари дългове за съжаление.
Само ще кажа, че тимът не се контролира от банки и не са верни тези спекулации по медиите. Вярно е обаче, че имаме заем за погасяване към една банка. В момента ситуацията е пожарна, виждате всички...
...Имам една сума пари, с която разполагам като годишен бюджет, и съм дотам. За мое съжаление в начелото трябва да се погасяват дългове, вместо да се инвестира напред. Затова при мен има малко напрежение и съм изключително предпазлив, когато взимаме нови футболисти. Става дума за неизплатени 2 заплати на футболистите, дължими пари на холандския Цволе за Сьорд Арс и т.н...
Иво Тонев
29 януари 2012

Само ще кажа, че тимът не се контролира от банки и не са верни тези спекулации по медиите. Вярно е обаче, че имаме заем за погасяване към една банка. В момента ситуацията е пожарна, виждате всички...
...Имам една сума пари, с която разполагам като годишен бюджет, и съм дотам. За мое съжаление в начелото трябва да се погасяват дългове, вместо да се инвестира напред. Затова при мен има малко напрежение и съм изключително предпазлив, когато взимаме нови футболисти. Става дума за неизплатени 2 заплати на футболистите, дължими пари на холандския Цволе за Сьорд Арс и т.н...
Иво Тонев
29 януари 2012

- metodito
- Контакти:
Муахахаха! Не е истина! То банката няма да ни е спонсор, а кредитор. Аз значи, ако взема заем от някой, мога да казвам, че той ми е спонсор! Не, не. Не е истина!
COMEDIA TRAGICA
Между другото, по този начин назначението на анонимника Тонев придобива смисъл. Защото T-MOBILE не съм чувал да имат представител в управата на Байерн на висше ниво (може и да греша, де), докато ако ти дам заем, за да си построиш къща и те видя после в кръчмата как ги харчиш....
Та явна е схемата каква е. Въпросът е какви ги дири Тодорът начело на "Левски". За Гонзо не ме е яд толкова, че се компрометира, колкото, че Костов попадна точно сега в клуба. Този мизерник (Батков) ще го пропъди с батака, който организира.
Крадецът му, с крадец!
COMEDIA TRAGICA
Между другото, по този начин назначението на анонимника Тонев придобива смисъл. Защото T-MOBILE не съм чувал да имат представител в управата на Байерн на висше ниво (може и да греша, де), докато ако ти дам заем, за да си построиш къща и те видя после в кръчмата как ги харчиш....
Та явна е схемата каква е. Въпросът е какви ги дири Тодорът начело на "Левски". За Гонзо не ме е яд толкова, че се компрометира, колкото, че Костов попадна точно сега в клуба. Този мизерник (Батков) ще го пропъди с батака, който организира.
Крадецът му, с крадец!
Няма нищо по-хубаво от прозрачността.
Това което е казал Тонев пред феновете носи много положителни неща, тъй като всеки ще си направи извод от източника и няма да има нужда да се информира от жълтите медии.
Цялата стенограма я има тук: http://www.novsport.com/news176789_1003.html
Единствено това му изказване, което е за втори път (оня ден в интервюто за в-к "24 часа" отново го каза)
поражда малко въпроси, дали титлата вече не е предрешена по един или друг начин, и по тази причина (не само финансова) от Левски да не си дават толкова зор за качествена селекция.
Това което е казал Тонев пред феновете носи много положителни неща, тъй като всеки ще си направи извод от източника и няма да има нужда да се информира от жълтите медии.
Единствено това му изказване, което е за втори път (оня ден в интервюто за в-к "24 часа" отново го каза)
Имайте предвид обаче, че срещу нас има изправен много силен отбор и това е Лудогорец. В Разград работят изключително професионално във всяко едно отношение, разбирате какво имам предвид. Мен не ме плаши такова нещо, само ме мотивира и амбицира повече. И това го чувстват всички около мен. Няма начин да дадем назад, само напред.
поражда малко въпроси, дали титлата вече не е предрешена по един или друг начин, и по тази причина (не само финансова) от Левски да не си дават толкова зор за качествена селекция.
Последна промяна от PFC Litex на 29 яну 2012 13:28, променено общо 2 пъти.

- ralka_levskarka
- Контакти:
PFC Litex написа:Няма нищо по-хубаво от прозрачността.
Ей не ме домързя да го прочета!! Евала на човека, каза си всичко така както си е.
Нормално е феновете да ме гледате с недоверие, но вие ще ме оцените по това, което направя. Знам. че ако сгреша, ще ме намразите. Със самото ми идване в Левски вече ме намразиха всички от ЦСКА, но нямам проблем с това. Ако се проваля и се изложа, ще ме намразите и вие, но ще понеса своята отговорност.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- metodito
- Контакти:
PFC Litex написа:Няма нищо по-хубаво от прозрачността.
Единствено това му изказване, което е за втори път (оня ден в интервюто за в-к 24 часа отново го каза)
To за хубаво, хубаво звучи, но ще видим, 'щото нали знаем с какво е "постлан" пътя към Ада...
Иначе за Хаздай е супер правилно решение, което нито Дани, нито Гонзо се осмелиха да предприемат.
- milen.hristov
- Контакти:
PFC Litex написа:Цялата стенограма я има тук: http://www.novsport.com/news176789_1003.html
И Тонев май започна да ни лъже
По нашумелия скандал със Зезиньо трябва да кажа, че се опитах да държа в тайна цялата история, футболистът беше наблюдаван, гледани са записи. Той дойде на проби (?!) по желание на треньора. - Г-н Тонев как и от кого ебил наблюдаван играч който не е играл от месец Септември. Как така същият играч идва на проби след като самият вие и Н.КОстов казвате, че е сигурно ново попълнение и идва да подпише. Защо след като сте против преодстъпванията сте бил склонен да го направите.
Сигурно сте подразбрали оттук-оттам, но в първите ми дни в клуба имах срещи и с Батков, и с Гонзо, и с Костов. Съвсем откровено ви казвам, че ако има нещо, което ме мотивира да работя, това са Гонзо и Костов. С Гонзо изградихме чисти отношения за много кратко време. И той, и Баждеков много бързо разбраха какво ще се случва в клуба занапред, а в крайна сметка за всяко нещо последната дума ще имам аз. - Г-н Тонев как еднвренно харесвате Г.Иванов , и същевременно не харесвате работата която е свършил до сега
Интеересно на никой ли от нфк не му енаправило впечатление това, или по стара традиция си мълчат
zlobul написа:Започна подготовката за "отбоя" по казуса -подписването на договор с новия спонсор на Левски .Сега ще почнат да носят от девет извора вода за да ни накарат да повярваме в логичния край т.е. "недподписване ' на такъв Следете какво се случва -препоръчително е .
Според приказките на Тонев , договора трябва да бъде подписан до края на месеца . Аз обаче си мисля , че такъв изобщо няма да има ! (дано да греша)
от спонсорство стана кредиторство .Пореден цирк .Продължаваме да следим .