Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 28 яну 2012 12:02

В понеделник от 19:00ч. 30.01.2012 във фенклуба При акулите ще се проведе среща за изясняване казуса "Анисе". Ще са поканени Киряков, кмета, хора от БФС и журналисти. Ще копирам темата още на 1-2 места, за да разберат всичките.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 яну 2012 18:25

Хайде момчета. Отивам на "тежка вечер". Нахвърляме се набързо и се прибирам. Чакайте ме. Ако закъснея слагайте нощниците, мийте зъбките и в леглата. Аз ще угася лампите.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 яну 2012 21:31

ntodorov написа:Хайде момчета. Отивам на "тежка вечер". Нахвърляме се набързо и се прибирам. Чакайте ме. Ако закъснея слагайте нощниците, мийте зъбките и в леглата. Аз ще угася лампите.

Тук съм. :) . Свършихме, като зайци за разплод. Бързо и качествено... :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 яну 2012 00:19

Миро,четох ти поустовете във форума на ЦСКА и вече съм много по-сигурен,че сме прави!! Мерси!!
П.П.Много искам да се запознаем,въпреки вижданията ни за този Черноморец!! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 яну 2012 00:36

subzero написа:Миро,четох ти поустовете във форума на ЦСКА и вече съм много по-сигурен,че сме прави!! Мерси!!
П.П.Много искам да се запознаем,въпреки вижданията ни за този Черноморец!! ;)

Въпрос на време ... Може и още на контролата с Ботев ... ако не ни мине котка път ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 яну 2012 09:34

Днес, мисля, от 14.30 по БТВ Екшън в предаването Зона спорт ще има интервю с Херо.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 яну 2012 12:36

Момчета, тва махмурлука не е за хора!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 яну 2012 12:51

ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА. Срещата за утре 30.01.2012 в "При акулите" се измества с половин час по-рано и ще бъде в 18:30. Елате колкото се може повече хора, за да се разбере, че феновете не са заспали. Киряков трябвало да пътува за София вечерта, за това се събираме по-рано. Дано не пътува, за да му "нашокат канчето" според Владо :mrgreen: . Херо ще бъде там също, почти сигурно е и за кмета.
[offtopic]Ще копирам съпбщението в другите теми, за да се види и за да не се налага да правя нова.[/offtopic]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 29 яну 2012 18:56

http://football.sportal.bg/news.php?news=346907 гледахте ли тос злетак ве :) . Тос ще ме умори от смях . Да оставим гражданския съд да отсъди ахахаххаха , и ще чакаме 3 години докато излезе решение , а Анеси вече ще си е заминал и от ЦСКа :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 29 яну 2012 22:48

Ехо, има ли някой регистриран? Мне, само 7 госта. Регистрирайте се бе, пичове, хора не ядем. Абе не се знае,ако огладнеем още малко в тая криза, може и да станем канибали :mrgreen: Сега сериозно, набарах тука някъв нет на някой будала, който не си е сложил парола на безжичния. Утре срещата както спомена Тошето е в 18:30, Киряков трябва да пътува след това. Обещал е да докара Херо, кмета също е поканен, дали ще дойде не се знае. Идеята е да се съберем повече хора да разберем какво става по случая Анисе и други актуални теми.
Акаунт, вчера те видях, когато мина покрай нас, когато разбрах че си градски в махалата бях на 100% сигурен че си един човек, с който съм гледал много мачове, но съм грешал...
Както и да е, виждам че си в час с материята право и футбол, благодаря ти лично за труда, който си положил да провериш правото на чия страна е и каква е ситуацията в момента. Аз лично го оценявам доста и викам да се съберем най-после на чай или друга напитка скоро. Аверите разправят, че си забавен тип :mrgreen:
А, между другото познавам брат ти от времето когато беше във Водната палата с ония плейстейшъни - колко време съм дремал там не е истина...........Ейб, Мортал Комнат Суб зеро, видеотеката.......мани мани, той още ли има онова магазинче за компютърни аксесоари на Патриарха? Ей, града наистина е малък, човек по-добре да не си отваря много устата докато не види кой е насреща :)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”