Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот liverpool96 » 29 яну 2012 00:11

Karsa Orlong написа:
liverpool96 написа:
venomcho написа:а Йоренте си реди хеттричета...

Тоя е нечовек. :shock: Чуйте ми думата, но той ще бъде една от най-апетитните хапки летния трансферен прозорец.

Той си играе така от 3-4 години и ми е много интересно как досега никой не го взе ... на 27 е вече.

Е тук вече опира и желанието на футболиста, пък и гледната точка на треньора/борда на директорите. ;)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 яну 2012 00:14

liverpool96 написа:Е тук вече опира и желанието на футболиста, пък и гледната точка на треньора/борда на директорите. ;)

Бе не съм и чувал кой знае колко големи отбори да са го искали ... сякаш в сянката на Торес и Вия остана леко в национала на Испания и затова беше подценяван доскоро. Иначе бях чел някъде, че миналата година по това време Билбао са ни отхвърлили оферта от 35 млн за него и това е довело до привличането на Керъл ... ама като гледам какви фуболисти взе Далглиш лятото - едва ли е вярно.

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 яну 2012 00:52

Gil-galad написа:
smart написа:
Liverpool to make truly shocking loan move for Carlos Tevez | Footy Bible

Дам...е преди малко избухна навсякъде тоя слух :)

ето това вече е реално...целия януари исках да лапнем тевес,защото-1.никой да го взе 2.доказан е във англия 3.няма да е хич скъп 4.ще мачка със суарес! дано да дойде...Man City reject Liverpool's Andy Carroll for Carlos Tevez offer. е те сити да не са балами като нас? предложили сме коня за тевес на пълен бартер...току що излезе във гардиън.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 10:07

john barnes написа:
Gil-galad написа:
Liverpool to make truly shocking loan move for Carlos Tevez | Footy Bible

ето това вече е реално...целия януари исках да лапнем тевес,защото-1.никой да го взе 2.доказан е във англия 3.няма да е хич скъп 4.ще мачка със суарес! дано да дойде...Man City reject Liverpool's Andy Carroll for Carlos Tevez offer. е те сити да не са балами като нас? предложили сме коня за тевес на пълен бартер...току що излезе във гардиън.

ай стига бе ...значи са ме чули от ръководството :) ако това стане влизаме в четворката на 100 % ...това е един от малкото ходове ,които могат да спасят първенството ...тевес ми е другия любимец ..със суарес отпред няма да има кой да ни спре ..дано е реална оферта..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 яну 2012 10:19

suareshampion написа:дано е реална оферта..

Е ако офертата е Керъл за Тевес каква файда и да е реална? :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 10:30

Karsa Orlong написа:

искаш да кажеш че автоматично няма да я приемат ли :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 яну 2012 10:31

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:

искаш да кажеш че автоматично няма да я приемат ли :)

Естествено, ти да не си помисли, че намирам Керъл за по-добър от Тевес? ;) Все пак Кавани за мен е най-добрият избор в момента - по-млад е от Тевес, в страхотна форма е, докато Тевес отдавна не е играл. На всичкото отгоре и ще се разбира със затворени очи със Суарес. Само дето ми звучи абсурдно да го купим. Проблемът при Тевес е, че е наистина доказан футболист в Англия, но също така и доказано алчен и проблемен футболист. Чудя се защо не се пробваме за Йоренте - абсолютен звяр, а и няма сериозна конкуренция на този етап за него ... вярно, че Билбао не искат да го продават сега, но не мисля, че отбор от техния калибър може да откаже оферта от 35-40 млн.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 яну 2012 10:37

http://www.people.co.uk/sport/football/ ... -23724504/

Т'ва го пуснах и снощи и го виждам на няколко места вече :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 10:38

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:искаш да кажеш че автоматично няма да я приемат ли :)

Естествено, ти да не си помисли, че намирам Керъл за по-добър от Тевес? ;)

дай да отидем да запалим по една свещичка и да се помолим манчини да си каже .."абе не е лош керъл ..взимам го ! по добре керъл от колкото тоя мрънкалник дето ме изложи пред цял свят" :)

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 29 яну 2012 10:43

Да,представям си как купуваме Тевес за 35 млн. и скоро ни чака мач с Ман Юнайтед. Кени както има един синдром на късни смяни и Тевес като му се разсърди и не иска да влезне :) :) Айде пак на пазара :mrgreen:
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Ливърпул”