Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп

Мнениеот samobotev » 29 яну 2012 00:27

Междудругото, на кой отбор от Англия симпатизираш

Не съм фен на нито един отбор от Англия, а английското първенство го гледам просто защото от него се излъчват най много мачове. Иначе в момента най добро впечетление ми правят Сити и Тотнъм и определено смятам, че заслужават повече да са на първите две места от Юнайтед :) Но отбора на Тотнъм все още няма този мантелитет на победител който да им помага когато мача се закучи и най вероятно ще си останат на 3-4-то място.

Потребителски аватар
Devilment1878
Контакти:

Мнениеот Devilment1878 » 29 яну 2012 00:28

И малко за Карик, защото виждам, че някой са го похвалили. Карик си върши работата на терена. Ако не беше така, Фъргюсън отдавна да е намерил заместник, който да го прави. За да бъде налаган като твърд титуляр толкова години вече, значи си изпълнява задълженията добре. Задачата му е да отнеме топката от играчите на противника и да я запази за отбора, подавайки я на най-близкия свободен съотборник. Игра на сигурно в зона, в която в никакъв случай не трябва да се губи топката. Много подобна на тази, която Рой Кийн изпълняваше навремето. Като оставим настрана лидерството, Карик не е много по-различен като игра от Кийн. Да, Кийн беше много по-агресивен в единоборствата, но иначе правеше същите неща - отнемаше топката и я поддаваше на най-близкия играч. Съотношението мачове/голове на Кийн и Карик също е горе-долу еднакво - около гол на 10 мача. Само че Кийн си има своя ореол на легенда и никой не казва, че е дърво. Добре, че нямаше толкова масов интернет докато Кийн беше играч, защото сигурно щях да чета същите определения и за него. Изяжте ме сега, че дръзвам да сравнявам Карик и Кийн.

Лека @lrlazarov_19!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/439/4231439W.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 29 яну 2012 00:33

Да, Карик е във форма към този момент, но се съгласете, че имаше период, когато беше пълен призрак. Колкото до пасовете му в предни позиции ще кажа, че са голяма рядкост. Върши работата си добре в защитен план и това му е основната задача, но може да бъде по-активен напред или поне да има играч до него в центъра, който да прави това. Един Клевърли с него биха били интересна двойка в центъра..
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 29 яну 2012 00:37

Devilment1878 написа:И малко за Карик, защото виждам, че някой са го похвалили. Карик си върши работата на терена. Ако не беше така, Фъргюсън отдавна да е намерил заместник, който да го прави. За да бъде налаган като твърд титуляр толкова години вече, значи си изпълнява задълженията добре. Задачата му е да отнеме топката от играчите на противника и да я запази за отбора, подавайки я на най-близкия свободен съотборник. Игра на сигурно в зона, в която в никакъв случай не трябва да се губи топката. Много подобна на тази, която Рой Кийн изпълняваше навремето. Като оставим настрана лидерството, Карик не е много по-различен като игра от Кийн. Да, Кийн беше много по-агресивен в единоборствата, но иначе правеше същите неща - отнемаше топката и я поддаваше на най-близкия играч. Съотношението мачове/голове на Кийн и Карик също е горе-долу еднакво - около гол на 10 мача. Само че Кийн си има своя ореол на легенда и никой не казва, че е дърво. Добре, че нямаше толкова масов интернет докато Кийн беше играч, защото сигурно щях да чета същите определения и за него. Изяжте ме сега, че дръзвам да сравнявам Карик и Кийн.

Лека @lrlazarov_19!

Наскоро го писах пак - тук някои не хващате общата,цялостна картинка,забили сте в следене на един конкретен отбор и едно конкретно първенство,както имаше 1 лаф "премиършибаниаци",и си повтаряте като папагали това за "философията на Юнайтед" като някакво извинение,че банда евреи отказват да дадат малка прашинка от парите си за да направят необходимото този отбор да е номер 1 в света. Та трябваше да го докараме дотам дори да не сме сред топ 16 (не играем на осминафиналите на ШЛ).

Изобщо самия факт,че се кефиш на играчи като Карик и Евънс,да не говориме за оная мания по Харгрийвс,която демонстрирахте тук,играч,който на практика 2год. не беше играл изобщо,ме кара да си мисля колко неадекватно гледате на нещата....
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 29 яну 2012 00:44

lrlazarov_19 написа: Има доста млади играчи в отбора, няма да изброявам имената им - всички ги знаем.

Чакай да ти помогна...
Рууни - 26, Нани - 25, Видич - 30, Рио - 33, Парк - 30, Карик - 30, Флетчър - 27, Гигс - 38, Скоулс - 37, Оуен и Бербатов няма да ги споменавам...
Средно 30 години... Направо юношески отбор. Голямо бъдеще ги чака!Особено Гигс и Скоулс...

Потребителски аватар
Devilment1878
Контакти:

Мнениеот Devilment1878 » 29 яну 2012 00:47

Edwin написа:Наскоро го писах пак - тук някои не хващате общата,цялостна картинка,забили сте в следене на един конкретен отбор и едно конкретно първенство,както имаше 1 лаф "премиършибаниаци",и си повтаряте като папагали това за "философията на Юнайтед" като някакво извинение,че банда евреи отказват да дадат малка прашинка от парите си за да направят необходимото този отбор да е номер 1 в света. Та трябваше да го докараме дотам дори да не сме сред топ 16 (не играем на осминафиналите на ШЛ).

Изобщо самия факт,че се кефиш на играчи като Карик и Евънс,да не говориме за оная мания по Харгрийвс,която демонстрирахте тук,играч,който на практика 2год. не беше играл изобщо,ме кара да си мисля колко неадекватно гледате на нещата....

Да,аз съм се ограничил главно в гледането на Премиършим и нито ме е срам да го призная,нито нищо.Това ми доставя удоволствие,това гледам.Но не мисля,че това има нещо общо в случая. Не е важно аз или ти,или който и да е какво гледа и къде вижда качествени играчи.. Важно е къде САФ се "оглежда" за подходящи за нашия клуб футболисти.Мисля ,през годините сме се убедили,че ако той си набележи някой,то почти няма пречка която да го спре и да не вземем дадения играч.
Не казвам, че Карик винаги е във форма, или че е безгрешен, но човекът прави каквото трябва на терена. Имал си е и той слабите моменти, но като цяло е доста постоянен в представянето си. И не виждам нищо лошо да ми харесва като играч. Това, че харесвам Карик, ме прави неадекватен?

Потребителски аватар
Devilment1878
Контакти:

Мнениеот Devilment1878 » 29 яну 2012 00:48

naduvko написа:
lrlazarov_19 написа: Има доста млади играчи в отбора, няма да изброявам имената им - всички ги знаем.

Чакай да ти помогна...
Рууни - 26, Нани - 25, Видич - 30, Рио - 33, Парк - 30, Карик - 30, Флетчър - 27, Гигс - 38, Скоулс - 37, Оуен и Бербатов няма да ги споменавам...
Средно 30 години... Направо юношески отбор. Голямо бъдеще ги чака!Особено Гигс и Скоулс...

Някои хора май не са наясно, че Юнайтед е толкова обичан и заради философията си....заради школата си, заради бебетата на Бъзби, заради класа от 92ра и т.н. За всичко друго има Реал, Барселона, Чукотка, Шити или ПСЖ.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 29 яну 2012 00:51

А на някои други хора, явно им е време за лягане и не вдяват за какво става въпрос...

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 29 яну 2012 00:53

naduvko написа:А на някои други хора, явно им е време за лягане и не вдяват за какво става въпрос...

Ей образ.. ти пак ли си тук :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Devilment1878
Контакти:

Мнениеот Devilment1878 » 29 яну 2012 01:08

naduvko написа:А на някои други хора, явно им е време за лягане и не вдяват за какво става въпрос...

Само не ми се пали,просто не ти разбрах някои от нещата които искаше да кажеш>
Значи за теб Рууни,Ернандес,Джоунс,Клевърли,Уелбек,Андерсон,Нани,Линдегаард,Морисън,Рафаел,Фабио,Погба
са възрастни така ли?

Върни се в “Манчестър Ю”