Edwin написа:Наскоро го писах пак - тук някои не хващате общата,цялостна картинка,забили сте в следене на един конкретен отбор и едно конкретно първенство,както имаше 1 лаф "премиършибаниаци",и си повтаряте като папагали това за "философията на Юнайтед" като някакво извинение,че банда евреи отказват да дадат малка прашинка от парите си за да направят необходимото този отбор да е номер 1 в света. Та трябваше да го докараме дотам дори да не сме сред топ 16 (не играем на осминафиналите на ШЛ).
Изобщо самия факт,че се кефиш на играчи като Карик и Евънс,да не говориме за оная мания по Харгрийвс,която демонстрирахте тук,играч,който на практика 2год. не беше играл изобщо,ме кара да си мисля колко неадекватно гледате на нещата....
Да,аз съм се ограничил главно в гледането на Премиършим и нито ме е срам да го призная,нито нищо.Това ми доставя удоволствие,това гледам.Но не мисля,че това има нещо общо в случая. Не е важно аз или ти,или който и да е какво гледа и къде вижда качествени играчи.. Важно е къде САФ се "оглежда" за подходящи за нашия клуб футболисти.Мисля ,през годините сме се убедили,че ако той си набележи някой,то почти няма пречка която да го спре и да не вземем дадения играч.
Не казвам, че Карик винаги е във форма, или че е безгрешен, но човекът прави каквото трябва на терена. Имал си е и той слабите моменти, но като цяло е доста постоянен в представянето си. И не виждам нищо лошо да ми харесва като играч. Това, че харесвам Карик, ме прави неадекватен?