Немският елитен Щутгарт официално обяви трансфера на руския национал Павел Погребняк в своя интернет-сайт. Швабите ще платят на Зенит (Санкт Петербург) 10 милиона евро за услугите на централния нападател, който подписа договор за 4 години с тима на Маркус Бабел.
Погребняк ще има нелеката задача да замести Марио Гомес на върха на атаката на Щутгарт, след като немският национал премина в Байерн (Мюнхен) в началото на това лято за рекордната за Бундеслигата сума от 30 милиона.
Първоначално трансферна цел номер 1 за Щутгарт бе изпадналият в немилост нападател на Реал (Мадрид) Клаас-Ян Хунтелаар, но лалето не успя да се договори за личните си условия и така сделката пропадна.
Павел Погребняк премина в Щутгарт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ZelenOtbor
- Контакти:
Re: Павел Погребняк премина в Щутгарт
Според мен Погребняк е за по-голям отбор....искаше ми се да го вземем в Ливърпуул ама нищо, пак Щутгарт е по-добре от Зенит, особено Зенит без Аршавин и Тимосчук...Все пак дано се развие 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Според мен Погребняк е за по-голям отбор....искаше ми се да го вземем в Ливърпуул ама нищо, пак Щутгарт е по-добре от Зенит, особено Зенит без Аршавин и Тимосчук...Все пак дано се развие
Абе и Щутгарт не е зле, пък и ще играе в ШЛ с тях
Хлеб,Погребняк сравнително добри трансфери направиха...
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
friday написа:Gil-galad написа:Според мен Погребняк е за по-голям отбор....искаше ми се да го вземем в Ливърпуул ама нищо, пак Щутгарт е по-добре от Зенит, особено Зенит без Аршавин и Тимосчук...Все пак дано се развие
Абе и Щутгарт не е зле, пък и ще играе в ШЛ с тях
Според мене Погребняк е качествен нападател.Обаче не е сигорно дали ще рита в шампионската... те играят квалификации и то в поток с Lion , Арсенал, Атлетико и Фьорентина.Тъкачее може и в Лига Европа да рита.Да се опита да го спечели.То някои Немски клуб ако спечели нещо няма да е лошо.Мен ми станаха симпатични щутгард сега с Погребняк... даноп Волфсбург направи пробив в Европа !!!
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
да не стане само като павлю4енко в тотнам 4е ще е жалко
Пак много време се задържа в Русия,дано успее в Щутгарт и да спечели много купи 

- Бижутера
- Контакти:
razcvqtko написа:да не стане само като павлю4енко в тотнам 4е ще е жалко
що кво е станало с Павлюченко в Тотнъм?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- unist_gp
- Контакти:
Погребняк със сигурност няма да може да замести гений като Гомес. Да не говорим,че желаният от Щутгарт Хунтелаар беше с класи над руснака. Всъщност не знам за какво са го взели след като си имат Марика.