Както казах, заради късния гол на холандеца това остана на заден план.
Перфектната игра на Скоулс и Карик в средата на терена, които тотално обезличиха легендата на Ливърпул Стивън Джерард. Юнайтед тотално доминираше през целия мач и не даваше никакъв шанс на домакина за по-сериозен натиск. Само някакви си корнери, които обаче нанесоха решаващ удар. При тези проблеми с контузии играчи на по 37, 38 години скриха топката на скаузърите. Съра беше направил перфектна тактика, която е успешна само във вариант 4-5-1. И не за първи път го прави това. Просто в атака нямаше кой да направи разликата, за да ги отстраним. Поправете ме, ако греша... в последните 4-5 години аз не съм виждал Юнайтед така да мачка Ливърпул в средата на терена. А сме излизали с къде къде по-добър състав от днешния!!!
[offtopic]Keep the red flag flying high[/offtopic]
Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп
И на мен ми стана много чудно
Нещо в играта на отбора ли е,или на трибуните?
Карай по същество

- OldTrafford
- Контакти:
MuFc1878 написа:Както казах, заради късния гол на холандеца това остана на заден план.
Перфектната игра на Скоулс и Карик в средата на терена, които тотално обезличиха легендата на Ливърпул Стивън Джерард. Юнайтед тотално доминираше през целия мач и не даваше никакъв шанс на домакина за по-сериозен натиск. Само някакви си корнери, които обаче нанесоха решаващ удар. При тези проблеми с контузии играчи на по 37, 38 години скриха топката на скаузърите. Съра беше направил перфектна тактика, която е успешна само във вариант 4-5-1. И не за първи път го прави това. Просто в атака нямаше кой да направи разликата, за да ги отстраним. Поправете ме, ако греша... в последните 4-5 години аз не съм виждал Юнайтед така да мачка Ливърпул в средата на терена. А сме излизали с къде къде по-добър състав от днешния!!!
[offtopic]Keep the red flag flying high[/offtopic]
Е това беше споменато още в предните страници,въпреки че беше голямо мазало.
Само да допълня за сърцатата и много добра игра на Рафаел.
Поздравления за Скоулси,Парк,Рафаел,Карик и донякъде Валенсия/малшанс при гредата../
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
- Hakercheto
- Контакти:
За всички фенове на Юнайтед който казваха че Пуул са на финал за най-мизерната купа мога да кажа само поздравления. Вие нито една купа няма да имате
Шегата настрана,закакво се ядосвате? Нали основната ви цел е защитаване на титлата,е ? Биете си наред в ВЛ и си защитавате титлата и не ви дреме. Дано след 2-3 години започне да ви дреме и Ливърпул да са основен конкурент за титлата , не купичката

Шегата настрана,закакво се ядосвате? Нали основната ви цел е защитаване на титлата,е ? Биете си наред в ВЛ и си защитавате титлата и не ви дреме. Дано след 2-3 години започне да ви дреме и Ливърпул да са основен конкурент за титлата , не купичката
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Hakercheto написа:За всички фенове на Юнайтед който казваха че Пуул са на финал за най-мизерната купа мога да кажа само поздравления. Вие нито една купа няма да имате![]()
Излишно е да се заяждаш/шегуваш до колкото знам си имате тема.
Там си ни нареждай колкото искаш!

[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]
Hakercheto написа:За всички фенове на Юнайтед който казваха че Пуул са на финал за най-мизерната купа мога да кажа само поздравления. Вие нито една купа няма да имате![]()
Ти да не си мислиш че ще спечелите нещо? Мики Маус Къп не я смятам

B.E.L.20.V.E
Можеше и един хикс да е мача ама карай да върви и догодина пак ще има купа. За мен тази година ни е на карък, но за титлта има още мнго "кръв" да се лее 

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Ще дойдат сега Болтън и Стоук и пак ще гледат тъпо

Съра беше направил перфектна тактика, която е успешна само във вариант 4-5-1. И не за първи път го прави това. Просто в атака нямаше кой да направи разликата, за да ги отстраним.
Един момент! Казваш перфектна тактика,но с каква цел?
Не знам дали някой си е правил труда да погледне,какъв беше съставът при последната ни победа на Анфийлд(16-12-2007) и по-конкретно схемата на игра на Юнайтед!
E. van der Sar
R. Ferdinand
N. Vidić
P. Evra
W. Brown
O. Hargreaves
R. Giggs
Anderson
C. Tévez
W. Rooney
Cristiano Ronaldo
Извинявай,но според мен подходът на сър Алекс специално за гостуванията тук,се трансформира(благодарение на серията от слаби резултати в последните 6-7 мача) и е насочен преди всичко към сигурността и по-дефанзивната настройка,което за мое голямо съжаление тотално изключва рискът и по-агресивният стил-ключовите елементи,които бяха в основата на перфектните ни игри и славни серии от победи на Анфийлд!
Последна промяна от smoothc на 28 яну 2012 21:35, променено общо 1 път.
Грешно сравнение... виж кои играчи си дал и с какви бяхме днеска. Тактика и начин на игра според наличните футболисти.