B__A__N__DA__TA написа:Пичове, сега да ви кажа аз ,моето си мнение.ЦСКА са в правото си,Черноморец са допуснали грешка, БФС СА НА*КАНИ В МОМЕНТА и затова се бавят с "решение" по казуса.Ми нали има копие от този договор в БФС, какви документи чакат още

.Просто печелят време за себе си, да се измъкнат БФС сухи от този проблем,защото едно ,че са виновни, второ,че сега всички отбори,които са загубили точки от Черноморец, са в пълното си право да искат служебни победи за НЕРЕДОВНО КАРТОТЕКИРАНИ играчи. БФС имат един изход,това е решение в полза на ЦСКА, нов изпълком ,подават си оставките всички от ИК и нов конгрес, без участието на "златните" .Аз съм безкрайно щастлив,че ЦСКА е отбора, който ще ни отърве от лечковци,перуки,обици и ДПС-ри ...

Е, това е, размисли на един ЦСКАр. Няма значение, кой какво крал, кой не плащал, важното е накрая ЦСКА да е в "правото си".
А сега аз ще ви кажа, как са разсъждавали шефовете в ЦСКА.
"Вземаме всеки играч от българското първенство със шашми, не плащаме на никой, загиват след това отбори, вземаме и останалите им качествени играчи, никой не ни държи сметка, каквото и да пишат, и да говорят другите отбори, БФС е наше, няма наказания, няма проблеми, важното ние да сме "великият" отбор, нищо, че това загробва българският футбол. Нас какво ни пука, важното е да крадем и да продаваме.
Я, в Черноморец се появиха някои интересни футболисти. Как сме го изтървали до сега този отбор, няма прошка и той да мине "под ножа". Предложете им някой лев(евро), ако приемат, приемат, ако не "под ножа", схемата я знаем. Свържете се с играча, предложете му пари, дали ще му ги дадем и кога, ще видим, важното е да му завъртим главата. Там май има някаква мадам, пише се за мениджър, кажете й, ако отборът откаже, тя да оправя играча, парите са за нея. Да измисли нещо, ние по-нататък ще оправим нещата, пресата я наша, БФС е наше, ще замажем проблема. Пък и ако трябва, ще ги притиснем тези от Черноморец, няма начин да не клекнат"........................ По-нататък всички знаем какво се случи - и ние, и ЦСКАрите.
Ако имате желание, ще ви разкажа и "сагата" около случая "Платини", но там сюжетът е по-дълъг, ще ми се наложи и аз да пиша, и вие да четете повече. А има ли смисъл, истината ние си я знаем, те и ЦСКАрите я знаят, ама в душите си. Още нямат доблестта да си я признаят. За тях е важно: "да сме великият отбор".