Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Кашчей.. защо какво да правим ?? Ние ли да дадем пари ? Или пък не.. може да отидем като скаути и да гледаме някой друг мач и да препоръчаме футболисти.. ?!??!!? Както Томислав каза вчера ние поне не искаме 38годишни футболисти.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Пелето пред Гонг: Оставам в Анортозис, искам да стана шампион
Българският национал Станислав Ангелов заяви пред Гонг, че няма вариант в този момент да премине в Левски. Той със сигурност остава в кипърския Анортозис.
„Ще продължа да играя за Анортозис. Аз съм професионалист и ще се раздавам до край за клуба си“, коментира Пелето.
„Имаме шанс да станем шампион и се надявам това да се случи“, отсече бившият футболист на Левски, който бе спряган за завръщане при „сините“.
Българският национал Станислав Ангелов заяви пред Гонг, че няма вариант в този момент да премине в Левски. Той със сигурност остава в кипърския Анортозис.
„Ще продължа да играя за Анортозис. Аз съм професионалист и ще се раздавам до край за клуба си“, коментира Пелето.
„Имаме шанс да станем шампион и се надявам това да се случи“, отсече бившият футболист на Левски, който бе спряган за завръщане при „сините“.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
futbolqga написа:blue avalanche написа:"Първо, драги ми приятелю, посочи къде в поста ми прочете сумата 100 000 евро?"
А ти защо си мислиш,че Левски може да си позволи цената на един играч,който прави "бум" на турнира за CAF?Кога,за последно,сме взели играч,който струва от 2-300 хил.нагоре?Защо да го наблюдават?
"И второ, защо мислиш, че Левски е по-непривлекателен от средняци във втора френска дивизия например?"
Хората за България не са чували,ти за Левски ме питаш?
Не си спомням за Арс колко дадохме, но не ми се вярва да е било по-малко.А относно това, че не са чували за България - повярвай, за всички Африкански футболисти един отбор от малка държава като нашата, който участва в ЛЕ или евентуално ШЛ, е много по-добър трамплин отколкото разни втородивизионни отбори от по-големите първенства.
На този турнир играят най-добрите футболисти на съответните държави, много от тях играят в най-силните европейски първенства и няма как да се преборим за подписа им, а местните също много трудно може да привлечем. Не са много африканците, които са пристигнали в България като национали на своите страни.
Има отбори, които са изпратили скаути "на екскурзия" в Африка и ако открият добър играч могат да предложат 6-7-цифрена сума на отбора и възможност да играе в силно европейско първенство на играча (аз знам за Нюкасъл и Хофенхайм, но има и много други). А има и отбори, които предварително са набелязали даден играч и изпращат човек в Африка, за да го наблюдава на турнира (Фиорентина, Оксер, Ница и др.). Ако ние изпратим човек той трябва да открие футболист, който хем да не забелязан от отборите с по-големи финансови възможности, хем да е достатъчно добър за А група и за ШЛ/ЛЕ, което не е никак лесна работа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Докато не се подпише договора със спонсора селекция няма да има 
България има природни богатства,
Кашчей написа:
До края на нормалния "прозорец" остават 3 дена.След това евентуално само свободни агенти, или идващи от първенство пролет-есен.
При добра оферта от наша страна, не е проблем да вземем и от другите първенства.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Бразилците Жеалтон и Гилерме пристигнаха на проби в Левски, научи Гонг. Те са млади футболисти, които Николай Костов ще пробва.
„Казвам се Гилерме и съм на 18 години. Идвам от една бразилска школа. Играя като крило“, каза един от двамата бразилци.
Жеалтон е полузащитник и сподели, че пристига от Флуминензе.
Очаквайте подробности!
tevez написа:Бразилците Жеалтон и Гилерме пристигнаха на проби в Левски, научи Гонг. Те са млади футболисти, които Николай Костов ще пробва.
„Казвам се Гилерме и съм на 18 години. Идвам от една бразилска школа. Играя като крило“, каза един от двамата бразилци.
Жеалтон е полузащитник и сподели, че пристига от Флуминензе.
Очаквайте подробности!
Идвам от една бразилска школа..Олеле майко...
110 години любов!
И какво сега, да не пробват футболисти, защото в един форум има недоволни ли?
Утре се очаква да играят срещу Стяуа и ще ги видим какво представляват.
Сега само може да си чешим езиците.
Сега само може да си чешим езиците.
- bojo0o0o94
- Контакти:
Някой може ли да ми намери профилите на тия бразилци в трансфермаркт, че аз нещо не ги намирам.