Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, ФА Къп

Мнениеот tevez » 28 яну 2012 18:10

Ето защо сме паднали :!:
Нарочно потърсих прогнозата на Сиса за мача в раздела на Пул и веднага разбрах за какво паднахме :)

Sisi 1914 написа:1:2

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Мнениеот ShtrudeL » 28 яну 2012 18:29

Успокоихте ли се вече? :roll:
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 28 яну 2012 18:31

Аз съм доволен от това което стана. Няма да се мъчим повече, без това нямаме състав в пълния обем. Дано да се върнат Клевърли,Нани,Йънг,Руни и Джоунс по-бързо, че сър Алекс нарочно не купи футболисти, за да направи напук на всички, които искат нови попълнения. Дано да видим и Погба в игра поне 1 мач този сезон, като титуляр.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 28 яну 2012 18:33

И какво като са без дузина играчи.Отбора на Ливърпул също имаше наказани и контузени играчи като Суарез и Белами например но излязоха играха за победа и победиха.
Освен това за контузиите на толкова много играчи все някой е виновен.Или ги натоварват много по време на тренировки или лекарите на отбора не струват, аз по друг начин не мога да си обясня постояните контузии на по 4-5 човека през целия сезон.
Освен това не мога да повярвам, че очаквате двама старци да ви изкарат сезона, при положение, че те се движат два пъти по бавно от по младите играчи и въздуха напълно им свършва до 70-та минута на мача.Вярно имат поглед върху играта и пускат по 3-4 добри паса всеки мач но когато трябва да се пресира противника или да се проведе бърза контра атака не ги търси.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 28 яну 2012 18:41

samobotev написа:И какво като са без дузина играчи.Отбора на Ливърпул също имаше наказани и контузени играчи като Суарез и Белами например но излязоха играха за победа и победиха.
Освен това за контузиите на толкова много играчи все някой е виновен.Или ги натоварват много по време на тренировки или лекарите на отбора не струват, аз по друг начин не мога да си обясня постояните контузии на по 4-5 човека през целия сезон.
Освен това не мога да повярвам, че очаквате двама старци да ви изкарат сезона, при положение, че те се движат два пъти по бавно от по младите играчи и въздуха напълно им свършва до 70-та минута на мача.Вярно имат поглед върху играта и пускат по 3-4 добри паса всеки мач но когато трябва да се пресира противника или да се проведе бърза контра атака не ги търси.

Кой са им контузените бе? Спиъринг който даже не е титуляр и Лейва.
Белъми беше в състава! И на Барса да им ги няма 6-7 основни играча,и те няма да са перфектни :) И въпреки това не трябва да се оправдаваме :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 28 яну 2012 18:53

Господи,нямам думи!
НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО ЗАГУБИХМЕ МАЧА,от което идват няколко извода:
1.НИКОГА повече няма да залагам на Юнайтед повече от 2 лева(днес се набутах със 100...)
2.САФ да си стяга багажа и да отлита за Гигант Съединение...Значи преди да ме накачорат 1000 идиотчета,искам да кажа,че много уважам САФ и НАПЪЛНО разбирам какво е дал за отбора,но ЗАЩО сега всичко което е дал,трябва да си го и вземе...ама дай ся да го траем и да изпаднем чак на дъното,докато се махне,защото ЕДНО ВРЕМЕ бил дал много...Помня,че именно той посъветва ВДС да се махне,докато е още на върха!Ама той не...Пари няма,ама се дадоха едни 60 милиона за ей туй вратарче,дето ни закопава всеки мач...Добре,взехме Джоунс-първи наченък на мозък в главата на САФ тази година,явно и последен...
3.Вече почвам много да се дразня на тези,които всеки втори коментар им е "BELIEVE" или нещо от сорта...значи аз самият си го сложих също на подписа,но всяка минута да се казва да вярваме...вярваме в какво?САФ да се махне по бързо или Де Хеа да се гътне от операцията на очите...
4.САФ нареди добър състав(чудно как),но направи АБСОЛЮТНО МАЛОУМНИ СМЕНИ!За какъв к*р трябваше да извади Скоулс,но и на всичкото отгоре,да пусне Чичаритко....но не стига това,ами и гениалният Уелбек да остане на терена...нямам думи!Верно,Бербатов не пасва на стила на Юнайтед,но кой друг може да го замести?Чичарито не бил във форма...просто спря да се кръсти преди мач или не ходи достатъчно на църква...Каква форма може да се очаква от коне с капаци?Абсолютно малоумни отигравания на Уелбек цял мач!Не мога да кажа същото за Чичарито,защото той въобще не барна топката...Хайде,поне защитата беше горе долу добра...
5.Моля тук да ме извинят всички,които си дават времето,наистина уважам точно тези фенове,които правят темите за Юнайтед,но...Значи ще ви помоля да приемете малко градивна критика.Сега да си кажем честно,темите са абсолютно празни и единственото полезно нещо в самата тема е часа на мача...Второ,в темите,друго освен някакви абсолютно безсмислени прогнози от всякакви хора,които служат само за пълнене на страниците и провокациите на малоумните анти-юнайтед фенчета,аз друго не мога да видя!Всяка тема едно и също-падаме,темата се пълни с малоумници,които злорадстват или бием и вече се гласим за Барселона...поне да не се правят.Аз смятам,че щом си се хванал за работа,трябва да си я свършиш качествено или въобще да не я почваш.
6.Вече съм напълно съгласен с всичките еднотипни коментари на надувко...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 28 яну 2012 19:02

Пич виждам че си се превъзбудил ама мааааааалко по-спокойно :)
Като не ти харесва не влизай,не чети и т.н
И за какви 60мил. за Де Хея говориш,да не си се почерпил нещо?
Ако искаш ти прави темите,с безумни информации който никой не чете НП. :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 28 яну 2012 19:09

Абе голям праз паднахме и толкова. Беше ясно, че САФ няма да хвърля много в тоя турнир. Аз мача за жалост гледах към 30 минути, че бях на рожден ден и .. Сега гледаме ЛЕ и ВЛ :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 28 яну 2012 19:10

Колко даде Юнайтед за трансфери?
Колко от трансферите бяха полезни?Аз виждам само Джоунс...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 28 яну 2012 19:21

kirchaka написа:Колко даде Юнайтед за трансфери?
Колко от трансферите бяха полезни?Аз виждам само Джоунс...

Де Хея
Иънг
Джоунс
Де Хея е 21 годишен,нима си очаквал да дойде от Испания/държава в която се играе далеч по-различен футбол от Англия/ и да бъде стабилен.Да ама не,голям вратар ставаш на 25-26 години,от там нататък само се усъвършенстваш.
Нима ВДС нямаше грешки в Юве и Аякс като беше на тази възраст?
Джоунс също е адски млад,и ще стане супер играч,не че сега не е де :)
Иънг за сега е трансферната издънка,ама точно в неговата зона сме бомба.
Имайте малко търпение!

Върни се в “Манчестър Ю”