Черноморец ОФИЦИАЛНО поиска изхвърляне на ЦСКА от "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Черноморец ОФИЦИАЛНО поиска изхвърляне на ЦСКА от "А" група

Мнениеот Bourgas » 28 яну 2012 18:32

zavinagicska написа:
Bartolomej написа:
zavinagicska написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=346759
Я вижте пък това.

Това е поредната измислица на цесекарското сайтче, и дори този "рекетьор" в случая прави услуга на чорбата , че инак с подписан договор са в кюпа от сякъде .

За всичко си прав само ти, няма друга истина освен твоята. Само ще ти кажа, че на въпросният журналист много рядко президент от А група не му вдига телефона.

Въпрос с повишена за цесекарите и занижена за останалите трудност : Защо всеки път като стане въпрос за пари около ЦСКА се вдига скандал?
Има ли човек, който да ми отговори, адекватно?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 яну 2012 18:32

гражданин от село написа:Без тези два отбора няма да го има и малкото останал интерес към БГ футбола.

супер , ще си гледаме мачовете само ние
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 28 яну 2012 18:33

Bourgas написа:
гражданин от село написа:Без тези два отбора няма да го има и малкото останал интерес към БГ футбола.

50-те фена на футбола, гледащи ЦСКА-Монтана ли визираш?

Не финала за супер купата на стадиона на Нефтохимик той не е ваш пълен стадион с Армейци, защо ли не съм го виждал пълен с ваши фенове.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 яну 2012 18:35

Old_death написа:
ОТ ДРУГА СТРАНА-има и още един факт.Всеки срочен договор може да се прекъсне от работника-в случая Анисе с тримесечно предизвестие или без предизвестие,но с привеждане на 3 работни заплати обратно на работодателя-в случая на клуба.Така както е и станало,но по тази логика всеки играч може да напусне даден клуб когато си иска и му дадат повече пари на друго място без трансфер.Клуб Х купува играч У за 10 000 000 евро и след 5 месеца играчът връща 3 заплати и става свободен агент.Това ще доведе до пълен хаос.

Точно това е основата на въпроса.Черноморец са си вкарали автогол с подписването на тоя изпитателен срок.Искали са да си вържат гащите и да имат правото да изгонят играча през тоя период,ако той се окаже менте.Но срочен договор с изпитателен срок според КТ може да бъде прекъснат от работника след първите три месеца,ако той направи три месечно предизвестие или внесе трудовото си възнаграждение за не спазения срок на предизвестие.Точно заради тая опция в правилниците на ФИФА и УЕФА няма заложени опции за договори с изпитателен срок.Това отговаря на тревогата ти за някакъв хаос при разтрогване на договори.Виновника в случая се намира в канцелариите на Черноморец и няма смисъл да се пускат по три теми дневно за бърсане на сълзи и плюване по ЦСКА.

Ти сега ли се събуждаш бе пич ? Вземи си два дена отпуск, и чети всичко от А до Я, което сме изписали по тази тема тук в този форум, ако и тогава не ти стане ясно накъде отива бумерангът - лягай на земята за да не те изненада в тил.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 яну 2012 18:35

zavinagicska написа:
Bourgas написа:

Не финала за супер купата на стадиона на Нефтохимик той не е ваш пълен стадион с Армейци, защо ли не съм го виждал пълен с ваши фенове.

http://vbox7.com/play:f58b4ec8&al=2&vid=8356111 не е наш стадиона , но ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 яну 2012 18:36

zavinagicska написа:
Bourgas написа:

Не ми отговори на въпроса. Не можеш? Или те е срам?
Стадион "Нефтохимик" няма, има стадион "Лазур". Лято, хората са на море, играе се срещата, идват, гледат и си заминават. Имало е и доста бургазлии, които не са фенове на тези отбори, а са дошли да гледат футбол.
Въпросът...? 50-те фена ли ще изпуснат мача на гранда ЦСКА с Монтана в София?

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 28 яну 2012 18:37

zavinagicska написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=346759
Я вижте пък това.

Това го видяхме в една тема от нашия форум поствана от калпазанчо и докато въпросния форумен колега търсеше спортна медия(а може и все още да търси,където да сподели информацията точно обратната информация) вашите червени-кафеви журналистчета веднага са направили от компютрите компоти :lol:
И ще ви помоля,престане да ни замервате с изсраното от вашата журналистическа гилдия,че не са решили и не са заринали и нас форумците на Черноморец с някакви лайна. 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 28 яну 2012 18:38

Bourgas написа:
Янис Зику написа:Хаахаахах, Черноморец трябва да бъде изхвърлен и се надявам това да стане, защото вече прекаляват. Не се усещаха как всичко ще се извърти срещу тях. Първо подписват договори и картотекират нелегално, после пищят.. :lol:

Много като теб се молят, че бая пречим ;)

Аз не се моля, напротив. Вие сте ми едни от най-симпатичните отбори в "А", но покрай тези скандали ще си вкарат автогол, ако продължават.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 яну 2012 18:38

Деляне, той тоя стадион точно този мач ли изкара - пълен с армейци, но само кошарата. Те и Лудогорец го напълниха сектора в ония студ и дъжд :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 яну 2012 18:39

zavinagicska написа:
Bourgas написа:

Защото си много малък моето момче.
[offtopic]Половината ви "армейци" бяха Бургазлии и от околностите ни. А след тази случка ще се стапят, като сняг на южен склон. И аз бях тогава на стадиона. Сега ще отида само, ако...Red_Girl е там. :twisted:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”