Alonso_Massa написа:Джерард след мача: Не заслужавахме да бием Юнайтед...
Линк?!?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Джерард след мача: Не заслужавахме да бием Юнайтед...
john barnes написа:очаквам да се осерем в единия от двата мача срещу манафските отбори...не съм баба ванга(мир на праха и)за да знам във кой ще го направим...по-скоро ще е срещу сити(ако излязат с титулярите).
leoric написа:Сигурно някое псевдо-некадърно журналистче си прави свободни съчинения.
kadett1 написа:Играли смо добро, немали смо шансо...
Писна ми тея ташаци да ни хващат като домакини през януари-февруари, когато най-добрите ни футболисти са преуморени или контузени. Писна ми да гледам елементарни грешки от доказани и стабилни наши играчи, които само като излязат на Анфийлд и пълнят гащите. На всички ни е ясно, че това ни е най-тегавото гостуване за целия сезон. И тотва е тенденция е от години. И за капак точно на тоя прокажен стадион Фъргюсън продължава да поема непремерени рискове, които му изяждат главата.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
hrist0w написа:Определено Дърварите за пореден път не изневериха на стила си ,гол от статично положение (е поне този път не беше дузпа) и късметлийски голКато гледам каква радост има при победа на възможно най-слабия отбор на Юнайтед ,но все пак честита победа : ) Успех за напред
3 Utd fans arrested for spitting at Hillsborough memorial.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта