Има ли нужда Ман .Юнайтед от играч , като Бербатов?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mfca
Контакти:

Re: Има ли нужда Ман .Юнайтед от играч , като Бербатов?

Мнениеот mfca » 01 авг 2009 12:53

KingForadayy написа:Има ли нужда тоэи велик отбор от толкова мърэелив , муден играч , като Бербатов.Футболист тип Консуматор, който само чака на 2 метра от вратата някоя отскочила топка , эа да я добута във вратата.
Имаше един добър период във Тотнъм , когато бележеше феноменални голове , но той беше эа година максимум .След това отново изпадна в измеренията на посредствеността и късметлийските му отигравания успяха да эаблудят дори специалист , като Сър Фъргюсън........
С две думи типа играч Бербатов иэобщо не пасва на бързия и агресивен стил на игра на Юнайтед.

И аз смятам, че късмета е неизбежна част от играта на Берба, но никога няма да отрека, че има качества и е голям играч. Някой би ли успорил късметлийските заложби на Пипо Индзаги - не. Проблема с головете в Ман.Юн. не е в Митко, а е в начина на постройка на отбора, както и позицията на българина в нея. Не един път и САФ е споменавал, че Бербо е там не само за да бележи. Погледнете един мач с негово и един без негово участие - ами когато той не е в игра, стила на "червените дяволи" е някак еднообразен, залагащ на бързина , пробивност в лицето и на нападтелите, и на халфовата линия. Проблема, поне според моето скромно мнение е, че отбора няма разиграващ халф, от там и Бербо е изтеглен и търси варианти да раздава той пасовете, а от това губят всички. При наличието на един изявен плеймейкър неговата работа ще се свежда до това да стой на голлинията и да добутва топката - това, което е превил във всички предишни отбори. Въпроса е безсмислен и отговора е еднозначен - Бербатов е повече необходим на Ман.Юн. - защото разнообразява играта им в момента, а при наличие на разиграващ халф ще и вкарва много повече голове. За мен въпроса е какво е намислил САФ щом при наличие на пари не търси вариант за плеймейкър!?
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 01 авг 2009 12:55

KingForadayy написа:Има ли нужда тоэи велик отбор от толкова мърэелив , муден играч , като Бербатов.Футболист тип Консуматор, който само чака на 2 метра от вратата някоя отскочила топка , эа да я добута във вратата.
Имаше един добър период във Тотнъм , когато бележеше феноменални голове , но той беше эа година максимум .След това отново изпадна в измеренията на посредствеността и късметлийските му отигравания успяха да эаблудят дори специалист , като Сър Фъргюсън........
С две думи типа играч Бербатов иэобщо не пасва на бързия и агресивен стил на игра на Юнайтед.

Ти топка виждал ли си ?
Сигурен съм, че ще я сбъркаш с диня или ако те попитам ще кажеш, че е квадратна !!!
Манчестър Юн. нямат футболист с качествата на Бербатов ! Те са отбор - колектив благодарение на Сър Фъргюсън, но нямат нито един уникален играч като нашето момче ! Когато Алекс Фъргюсън си тръгне от Манчо ще се убедиш в истинноста на думите ми ...
Бербатов е различен от останалите и затова го наричам уникален ! Той има стила на големите виртуози, а не на тичачите и блъскачите, с каквито е пълен отборът му ...
Завиждат му ! Затова рядко му подават ... А английската преса го напада, защото не могат да се примирят, че има някакъв тъмен балкански субект, който превъзхожда във всичко техния прехвален манекен Бекъм ! ...
А да кажеш че специалист като Алекс Фъргюсън може да бъде подведен във футбола е направо комично !
Айде, остани си със злобата и националния нихилизъм ... Кланяй се на измислени чужди звезди и бъди сляп за блясъка на българското !!!
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 01 авг 2009 13:01

Тъкмо се чудех какво ще ме размее днес.Пич , явно не си гледал последните мачове на Юнайтед.Това, което прави Бербатов с топката, го бях виждал да го прави само Роналдиньо в най-добрите дни от кариерата му.
Ай сиктир

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 01 авг 2009 13:11

VelBujd написа:Тъкмо се чудех какво ще ме размее днес.Пич , явно не си гледал последните мачове на Юнайтед.Това, което прави Бербатов с топката, го бях виждал да го прави само Роналдиньо в най-добрите дни от кариерата му.
Ай сиктир

В мача с китайците беше уникален. Топката се лепече по краката му и пускаше невъзможни пасове. За два от головете подаде с пета и направи защитата меки кофи.
Вторият му гол беше от странична ножица. Малко играчи в лигата имат такава техниkа.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 01 авг 2009 13:22

KingForadayy знае много добре каква е класата на Берба, ама се прави на луд и пуска правокативни теми и мнения за да печели миг слава във форума!
Като му гледам поведението се сещам за оня виц:
Нифоманка отишла на футболен мач, по време на който чула че публиката много здраво нарежда един от играчите на "майка"!
Тя видяла своя шанс и при поредния изблик на публиката се изправила и извикала: -Аз съм майка му!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 01 авг 2009 13:24

Автора на темата погледай видеото и разбери че си не си в ред.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Delux
Контакти:

Мнениеот Delux » 01 авг 2009 13:46

Ако става на въпрос Бербатов е най-полезният играч на Юнайтед :) Гледах мача с Мюнхен той пипнеше ли топката подаваше на евра и после тоя циганин тръгне и осере всичко.Очаквам от Бербатов да играе с Оуен,а Рууни с Македа така ще ги ползва Сър Алекс

Потребителски аватар
KingForadayy
Контакти:

Мнениеот KingForadayy » 01 авг 2009 14:00

Имах предвид ,че Бербатов е много бавен, когато топката попадне у него я държи и я мота докато измисли , на кой и къде да подава и убива скоростта на атаките , губи се изненадата и става лесно предскаэуем.Много са редки случаите , когато мигновено търси подаване .Това ме дразни , защото в Манчестър ми харесва точно скоростната игра, а Бербатов не пасва на тоя стил , защото няма никаква бърэина.Няма удар , като хората , малкото положения с глава пред вратата ги пропилява с лека ръка.
А тия клипчета са мижи да те лажим , то и аэ мога да направя сборен клип от най- идиотските му отигравания и да кажа - ето виждате ли , эа нищо не става.

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 01 авг 2009 14:17

Берба е срахотен играч,
Берба е умен,
берба е интелигентен,
Берба знае как и го може,
Берба е добър, като човек
Берба е един от най-класните футболисти в Англия!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 01 авг 2009 14:28

Миналият сезон като го гледах не ми правеше впечатление.Главно заради лакомията Роналдо.Но сега като го гледах срещу Байерн ми направи много хубаво впеятление.Владение на топката,без прибързани действия.Перфектен пас,често и извеждащ.Нестандартни хрумвания,двойни пасове.Абе въобще завършен играч ;)
Ирата на Манчестър ще се върти главно около него,според мен.
П.С.Дано не вземе трофей този сезон :mrgreen:
Последна промяна от 0007 на 01 авг 2009 14:29, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Футбол - Свят”