Пичове, откакто Абрамович взе отбора бяха сменени 6-7 треньора.
По-слаб и безидеен Челси не си спомням от сегашния ! Ако греша, моля някой да ми припомни. Дори при противния за мен Раниери играехме далеч над това, което правим в момента.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
marmi52 написа:8-)
Ето за тази изненада говоря. Нещо нестандартно - пета и голово положение .... Днес обаче Торес спи ...
ChelseaTheBest написа:marmi52 написа:8-)
Ето за тази изненада говоря. Нещо нестандартно - пета и голово положение .... Днес обаче Торес спи ...
Да,ама само с Мата не става,кой друг се опитва да прави нещо освен него.Искахте Малуда,на ви го!Същата флегма си е!Липсата на Лампард е осезаема!Само той и Мата могат да измислят нещо интересно.Стъридж играе като надрусан!Който не е разбрал,че Мата е най-добрия и креативен играч на Челси в момента,не разбира от футбол!
marmi52 написа:ChelseaTheBest написа:Да,ама само с Мата не става,кой друг се опитва да прави нещо освен него.Искахте Малуда,на ви го!Същата флегма си е!Липсата на Лампард е осезаема!Само той и Мата могат да измислят нещо интересно.Стъридж играе като надрусан!Който не е разбрал,че Мата е най-добрия и креативен играч на Челси в момента,не разбира от футбол!
![]()
Аз не съм искал нито Малуда, нито, който и да е друг. Аз искам Челси да заиграе по шампионски !![]()
Що се отнася до Мата си прав, но Мата е ялов футболист. От 10 положения ще вкара 1. Иначе май наистина е в най-добра форма, ако изобщо може да се говори за форма при такава игра.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта