Днес изтървах гола на "Спартак" защото Конан ми разказваше някакъв виц! Е, кое е по-важно! Някакъв "Спартак"-Варна или наш форумен приятел?! Логично....
Със Спартак ли играхме вчера бе Петьо.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Днес изтървах гола на "Спартак" защото Конан ми разказваше някакъв виц! Е, кое е по-важно! Някакъв "Спартак"-Варна или наш форумен приятел?! Логично....
ntodorov написа:Днес изтървах гола на "Спартак" защото Конан ми разказваше някакъв виц! Е, кое е по-важно! Някакъв "Спартак"-Варна или наш форумен приятел?! Логично....
Със Спартак ли играхме вчера бе Петьо.С кой Спартак ?
...
kartago написа:ntodorov написа:Днес изтървах гола на "Спартак" защото Конан ми разказваше някакъв виц! Е, кое е по-важно! Някакъв "Спартак"-Варна или наш форумен приятел?! Логично....
Със Спартак ли играхме вчера бе Петьо.С кой Спартак ?
...
Абе ти какво се заяждаш бе?! Нали виждаш, че съм го писал в 3 часа, като се прибрах, ами за мен още си беше "днес"!!! Еееее, аман от заядливци!
Devian написа:1.Оплакване:Времето беше сравнително лошо!
2.Оплакване:Щях да се пребия на два пъти!
1.Хвалба:Приключих с работата за следващия един месец!![]()
2.Хвалба:Стягам багажа!![]()
1.Надежда:Дано времето пътьом да е наред,за да не ми обърка плановете!
2.Надежда:Ще се радвам да се запозная по-възможност с колкото се може повече от Вас!
[/center]
[/center]Devian написа:1.Оплакване:Времето беше сравнително лошо!
2.Оплакване:Щях да се пребия на два пъти!
1.Хвалба:Приключих с работата за следващия един месец!![]()
2.Хвалба:Стягам багажа!![]()
1.Надежда:Дано времето пътьом да е наред,за да не ми обърка плановете!
2.Надежда:Ще се радвам да се запозная по-възможност с колкото се може повече от Вас!
[/center]NEFTOCHIMIK 1962 написа:ХВАЛБА: През пролетта ще играем на стадион 'Нефтохимик" ОПЛАКВАНЕ: Може би е само слух НАДЕЖДА: Дано не е само слух
[/center]
[/center]Bourgas написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:ХВАЛБА: През пролетта ще играем на стадион 'Нефтохимик" ОПЛАКВАНЕ: Може би е само слух НАДЕЖДА: Дано не е само слух
120 000лв. струва това, но до колкото знам собствениците нямат парите. Чува се за някакъв кипърец.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта