enguerino написа:megan fox написа:enguerino написа:Честито класиране

Барса изигра много слаб мач и виновен за това бе Реал, много силен мач на Озил и страхотен удар. Позитивното за Барса е класирането и гола на Алвеш, негативното 2те контузии. Много труден полуфинал срещу Валенсия, на Местая се играе трудно но поне реванша е на Кампа.
Глупости, виновен бил Реал... как ли пък не! Просто при 2:0 отбора спря да играе! Решиха, че вече са отстранили Реал! Очевидно вече и на играчите ни не им е интересно да играят с тия и само да ги бием и се отпуснаха, когато резултата стана 2:0! То колко мача стана вече няма почти никаква съпротива от балета, нормално е на Меси и компания да им доскучее! Добре, че стана това, че да се получи интересен, оспорван и двуостър мач! Иначе най-лесното беше пак да използваме Реал за боксова круша! Ама те са няк'ъв странен вид мазохисти, които нямат насищане на бой и искат още и още! Стана добре, че Реал се опънаха, след като Барса спря да играе, че поне сега отбора ще е по-нахъсан за следващото Класико!
Ако за теб мача е почнал в 40 мин добре, за мен почна в 1та и Реал играеха а играчите на Барселона не правеха това което сме свикнали да гледаме. Футбола е нелогична игра, Барса вкара 2 гола с 2 удара когато Реал изпусна 5. През втората част точно когато нищо не се случваше Реал вкараха 2 гола за 5 мин.
Не, мача за мен не почна в първата минута! Отначало и аз се бях подвел, че Реал са ни надиграли в първите 30 минути на мача, но после като го изгледах назапис... ясно се вижда, че това не е вярно! Да, те имаха повече удари към вратата ни, но това не означава, че са ни надиграли. Просто нашите играчи се опитваха да влязат с топката във вратата на Касиас, а не им се получаваше + грубите изпълнения на играчите на Реал!
А това, че футбола е нелогична игра си го знаем! Вместо да размажем балета с 5-6:0, им дадохме шанс да докарат нещата до 2:2 и да си мислят, че едва ли не са по-добри от нас! А те не са! За да са равностойни на нас трябва играчите на Барса да не играят!