Всичко за случая с Анисе.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Всичко за случая с Анисе.
Искам си акаунта,недей така с лошо!Имаш ли си на представа,какво е всеки ден-да чистиш "лайната" от улиците.Явно им е тежко на ТИТАН-те,та решили и те да се изсерат един път(лошото е,че не за първи път
)

It's time to toss the dice
- B__A__N__DA__TA
Hellkeeper написа:B__A__N__DA__TA написа:Реда е ;
1. Запитване
2. Отговор
3. конкретна оферта
4. Приемане на оферта и разрешение за преговори с играча , или отказ .
5. Ако има разрешение - преговаря се с играча .
На запитването на ЦСКА е отговорено , че играча е собственост на Черноморец и ЦСКА няма право да преговаря с него .
1: Има
2:няма
3:Тъй като не са получили отговор от клуба,се свързват с агента на играча, или тя с тях и разбираме,че ЦСКА ще вземе футболиста,само ако тя покаже,че е свободен агент, което пък тя доказва
4:На какво основание трябва да се чака разрешение за преговори,при положение,че агента на играча доказва пред заинтересованата страна,че играча е свободен агент..4,1: в тази връзка и не е направена оферта към Черноморец,а към Ба
5: Чак ми става смешно вече,че Киряков иска да го оферират за свободен агент, значи Черноморец казва,че това е техен играч и точка ..последователността на събитията показва,че няма основание ЦСКА да бъде обвиняван в нещо което твърдят от Черноморец.По-интересното е,че ако нещата се раздухат прекалено,наказания ще има, но за Черноморец и за БФС защото ,както се разбра от коментарите е в нарушение на препоръките на ФИФА.
Офтопик:
Това е мнението ми на база на изчетеното до момента от Акаунта.Искам да поясня: Аз съм против този трансфер,защото противопоставя двата ми най-обичани отбора.На база на прочетеното ,доставено ни с изключително много четене преди това от страна на някои потребители, обективното право е на страната на ЦСКА според мен.Лично аз се надявам да няма наказание за виновника,защото при всички случаи ще е наказан свиден за мен отбор,
Е как да няма отговор? Нали на пресконференцията на Черноморец си го казаха ... ЦСКА са пратили запитване за статута на играча, даже и копие в БФС са пратили. Та да питам, ти от де знаеш, че няма отговор? И още нещо, а ако се докаже, че играчът в момента е с два действащи договора, тогава трябва ли да има наказание за ЦСКА, след като в такива ситуации са виновни за подбудителство (по презумпция)?
Мисля,че от Черноморец не са отговорили в указания в запитването срок.И какви са тези два договора:един валиден и един невалиден ли, ако е така ,невалидният договор,няма никаква стойност пред никой, освен ако ЦСКА не го ползва да си разчисти сметките и с Черноморец и с БФС ,КОЕТО СЕ НАДЯВАМ ДА СТАНЕ ..С БФС,заради лицензгейт
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- Искам си Акаунта
B__A__N__DA__TA написа:Реда е ;
1. Запитване
2. Отговор
3. конкретна оферта
4. Приемане на оферта и разрешение за преговори с играча , или отказ .
5. Ако има разрешение - преговаря се с играча .
На запитването на ЦСКА е отговорено , че играча е собственост на Черноморец и ЦСКА няма право да преговаря с него .
1: Има
2:няма
3:Тъй като не са получили отговор от клуба,се свързват с агента на играча, или тя с тях и разбираме,че ЦСКА ще вземе футболиста,само ако тя покаже,че е свободен агент, което пък тя доказва
4:На какво основание трябва да се чака разрешение за преговори,при положение,че агента на играча доказва пред заинтересованата страна,че играча е свободен агент..4,1: в тази връзка и не е направена оферта към Черноморец,а към Ба
5: Чак ми става смешно вече,че Киряков иска да го оферират за свободен агент, значи Черноморец казва,че това е техен играч и точка ..последователността на събитията показва,че няма основание ЦСКА да бъде обвиняван в нещо което твърдят от Черноморец.По-интересното е,че ако нещата се раздухат прекалено,наказания ще има, но за Черноморец и за БФС защото ,както се разбра от коментарите е в нарушение на препоръките на ФИФА.
Офтопик:
Това е мнението ми на база на изчетеното до момента от Акаунта.Искам да поясня: Аз съм против този трансфер,защото противопоставя двата ми най-обичани отбора.На база на прочетеното ,доставено ни с изключително много четене преди това от страна на някои потребители, обективното право е на страната на ЦСКА според мен.Лично аз се надявам да няма наказание за виновника,защото при всички случаи ще е наказан свиден за мен отбор,
Приятелю ... нека първо да дефинираме , какво е "свободен агент" . Противно на впечатлението което се е създало , "свободен агент" не е футболист , който е прекратил трудово-правното си взаимоотношение . Нека някой да ми посочи къде в КТ има такова понятие . "свободен агент" е състезател чиито състезателни права , не са държат от някой клуб , и не са отнети за някакъв период от време поради санкция . Към този момент , състезателните права на Анисе са в Черноморец . И ще останат там , докато СТК , към БФС не ги прекрати . Иначе казано - към този момент Анисе не е свободен агент , и ЦСКА е сключил договор с играч , чийто права се държат от друг отбор .
Банда,моли се БФС-то да не си разчисти сметките с вас!
Искам си Акаунта написа: Приятелю ... нека първо да дефинираме , какво е "свободен агент" . Противно на впечатлението което се е създало , "свободен агент" не е футболист , който е прекратил трудово-правното си взаимоотношение . Нека някой да ми посочи къде в КТ има такова понятие . "свободен агент" е състезател чиито състезателни права , не са държат от някой клуб , и не са отнети за някакъв период от време поради санкция . Към този момент , състезателните права на Анисе са в Черноморец . И ще останат там , докато СТК , към БФС не ги прекрати . Иначе казано - към този момент Анисе не е свободен агент , и ЦСКА е сключил договор с играч , чийто права се държат от друг отбор .
Така е по-принцип. Но юристите атакуват валидноста на договора , което означава, че няма как да имат права ако е невалиден. Това ще се изясни, когато излезе решението и ще бъде узаконено със стара дата ( тази на която е подадено предизвестието).
- B__A__N__DA__TA
Hermes написа:Банда,моли се БФС-то да не си разчисти сметките с вас!
В този случай,за мое голямо съжаление, БФС ще си разчисти сметките с нас

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
-
- Контакти:
B__A__N__DA__TA написа:Мисля,че от Черноморец не са отговорили в указания в запитването срок.И какви са тези два договора:един валиден и един невалиден ли, ако е така ,невалидният договор,няма никаква стойност пред никой, освен ако ЦСКА не го ползва да си разчисти сметките и с Черноморец и с БФС ,КОЕТО СЕ НАДЯВАМ ДА СТАНЕ ..С БФС,заради лицензгейт
Ако помня правилно, веднага са пратили писмо до ЦСКА и до БФС. Два, защото никоя комисия не е оповестила, че въпросният играч си е прекратил договора било то по вина на клуба (само днес съобщиха за 13-14 такива играча) или по вина на някой друг...
Защо ще си разчиства сметките с БФС, след като заведохте дело срещу Лупи и го спечелихте. Ти се моли БФС да не реши да си разчисти сметките, защото тогава лицензгейт ще е нищо, а причини за това май имат не една или две.
Както и да е, само времето ще покаже кой прав, кой крив ... Ама да вярвате така сляпо на Титаните, при положение, че са ви давали поводи не един или два да искате да се махнат ... Вие си знаете

Едно е сигурно, на Боби ще му окапе косата от нерви по вас

- Искам си Акаунта
mistreated написа:
Имаме безброй примери как футболисти прекратяват договорите си едностранно по време на зимната пауза. Само в ЦСКА бяха 3-4 мисля.
Не знам, колкото повече време минава все по-заплетено става...
Не е заплатено , стига да си наясно с материята ( а тя специално за БФС не е сложна ) . Всеки играч може да прекрати договора си по всяко време по вина на клуба . Примерно , ако не е получил 2 поредни заплати . Тогава той ще си го прекрати без проблем , защото това му право е гарантирано и от КТ , и от правилника на БФС . Примерно Караджов и Томи Костадинов напуснаха по този начин . За Виданов не съм сигурен дали пак за това , или по взаимно съгласие , когато пак може да се прекрати договор . Ако ти е интересна тази материя , ето ти линк , където пише точно тези неща които коментираме ... и други де

http://www.bfunion.bg/media/upload/11937.doc
- Red_Girl
- Контакти:
Вън титаните!! Вън боклуците от ЦСКА-толкова малко думи , а толкова чувства вложени в тях! А относно случая, нищо няма да стане.
Искам Анисе да ви вкара, та да ви е гадно още повече!

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

Не си го слагайте,ТОЛКОВА!!!То държава няма,ние искаме да си го мерим-с Големите.