Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Да,но при нас ще изгрее. 
mistreated написа:От последваща продажба на защитници не се печели много. Надявам се правилно да ме разбереш. Аз съм напълно съгласен с теб от какво имаме нужда, но...
Е да, това е ясно,трябват пари, но все пак трябва да се помисли малко и отбора да върви, а не само търговията.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
tut написа:5kov,5rov написа:tut написа:при геренци единствено медийният комфорт ги прави да изглеждат горе долу добре ........... как да чуем за неплатени заплати и други глупости след като за тях се пише или добро или нищо ....... а за ЦСКА дори и най-малкият слух се представя за краят на света ..... е как искаш да изглеждаме добре даже и нещата при нас да са с класи над левски или лудогорец ............
п.п. ... представя ли си някой ако 15 милионният зизиньо беше дошъл при нас .... са трябваше пресконференции, интервюта, 100 предавания на тая тема ( случаят с гари ) ..... а кво става сега ..... изкараха левски големите професионалисти, че са го прегледали ............. някой да намира разлика в подхода на медиите ?????
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Това за трансферите не отричам, определено са зле и медийния комфорт доста ги покрива тук (нямаше как да ги покрие обаче за Казанската афера и Базил). За разлика от нас обаче техния ДЮШ например е доста по-добре, най-малкото имат къде да играят. С подготовките нещата са малко по-добре от нас, въпреки че имат куци истории. Относно заплатите лично според мен щом футболисти не са бойкотирали масово значи няма проблем. Остави медиите настрана, самите футболисти щом си траят значи нещата ако не супер са поне наред.
Иначе е ясно, че провали/скандали от страна на ЦСКА са сензационни новини и ние сме виновни, а подуенци ако направят подобно нещо най-много статийка да пуснат и това е.
къв беше шума за казанската афера ..... изкараха, че ЦСКА са го организирали и трябваше нашето ръководство да дава изявления а кви въпроси питаха батков .... нищо ....... кво пък стана с базил .... пак нищо .....всички зад левски ... никви въпроси как може да го представят пък да не е техен и за един ден всичко се забрави ............... пресен пример .... оня ден гледам новините по тв7 и се почва с тва как крадем играч на черноморец без да е ясно как са нещата веднага се хвърля вината на ЦСКА .......... или .... се почва с проваленото турне в испания и накрая на новините се споменава че сме взели някой футболист ......та ако бях шофьор на рейса щях да ги изрина тия педали и даже нямаше да спра да видя колко съм омазал .........
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Абе така е, обаче Мустакатко е в заверата с медиите и си опича работите - пернишките мутри са невинни зайчета пред тоя мафиот. А журналята са за едните пари и са дребни хорица, няма как да си нарушат комфорта, за да отразят някоя новина достоверно - просто друг ще дойде на тяхно място и това е. За това и самите журналисти са толкова посредствени - просто на тях не им трябват качества, а слугинаж.
Joni_ написа:mistreated написа:Joni_ написа:Този Лаборде изглежда не лош футболист, но отново е крило !!! Наще трябва да спрат с тия крила и нападатели защото там вече има кой да играе, проблемите са ни най вече в халфовете и защитата .
И кой е втория нападател освен Мораеш? Платини изобщо не знаем дали ще играе при нас. Иначе е ясно, че трябват халфове и защитници. Много неща трябват, ама едва ли ще ги видим. Ако пък случайно са се осрали нещо с Анисе, то направо отиваме към фалит.
Ами не са никак малко, Мораеш, Платини, Присо, Анисе, Белек, Костов, Карачанаков, Якимов !
А имаме само 3 вътрешни галфа и то кой от кой по зле : Галчев, Стоянов, Янев
Нямаме ляв бек, задължително ни трябват и поне един централен защитник .
Тоя Белек нали ще идва; някой каза по-горе, че и Дечев може да се пробва на този пост, нищо, че играе вдясно. Адемар не е за там, той е за центъра, не знам кой и кога го е нарочил за ляв бек. Диого ще играе най-вероятно в центъра, там задължително трябва да имаме качествен футболист като него, за да връзва играта. До него някой от Янев (близък е с Дуци), Галчев, Стоянов. Напред работата е ясна, бройката в момента позволява и ротации с младите, през есента много футболисти се струпаха отпред. В защита вече наистина трябва малко по-сериозно, Крачунов и Апата колкото и да са ми симпатични не са достатъчни - единият е още млад, другият тепърва ще се възстановява. Бандата и Дечев са вдясно (Дечев може да мине и отляво) и на вратата имаме Мболи и макето. За момента нещата изглеждат добре, според мен може да се вземе някой DLC и още един DM/DC и отбора става супер.
-
гражданин от село
Според Пената и Дуци очакваме още играчи,така че е рано да се правят схеми.
е още,още .. чакаме тия от Удинезе и тва колумбийчето евентуално, то от тук нататък трябва отбор да се гради вече за кога нови .. 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Колумбиеца е излишен според мен.Пак ще правим супа от нападатели.Да не говорим , че цена от 500 000 е много за футболист от Кипър и то без визитка.За какво продадохме Нелсън на тая цена него поне го знаем какво може.Според мен или цената е друга или сделка няма да има.
-
гражданин от село
То според медиите цялата резервна пейка на Удине мина през ЦСКА,сега и накакъв колумбиец.Всичко това според мен е стрелба напосоки,истината ще я разберем след 3-4 дни.
Няма какво да пишат явно и не спират с глупостите, дано обаче по скоро вземем ляв бек,централен защитник и вътрешен халф !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
http://football.sportal.bg/news.php?news=346689
ако това е истина, ще направят голяма грешка ако махнат Якимов .. това момче даже трябва да е титуляр
ако това е истина, ще направят голяма грешка ако махнат Якимов .. това момче даже трябва да е титуляр
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините