Всичко за случая с Анисе.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за случая с Анисе.

Мнениеот Кашчей » 27 яну 2012 23:08

tut написа:да бе .... а твоийте доказателства от типа на ..... "минало е много малко време " ....... доказват свръх потенциала с който разполагаш ............ трябва да си много уважаван в твойто село .............

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Неее..... Ти определено ставаш за жилище на катерица! :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Hermes
Контакти:

Мнениеот Hermes » 27 яну 2012 23:09

Щял да спира с футбола,имал си семейни проблеми,заминавал си за родината-шменти капели.През цялото това време,си е договарял преминаването при армейците.Не знам дали е в правото си,да си разтрогне договора,но за всеки нормален човек е ясно,че ЦСКА са го придумали!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 яну 2012 23:12

B__A__N__DA__TA написа:А ти каза толкова съществени неща,... :mrgreen: .Няма нужда да ми благодариш, първият сеанс е безплатен за пациенти с толкова тежки увреждания 8-)

Радвам се, че си успял да си поставиш диагнозата, но не това е темата на тази дискусия.

За съжаление, с теб и с още някого няма как да дискутирам, за разлика от други твои колеги по фенски пристрастия, които поне знаят за какво се говори!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 23:21

tut написа:
ауууу ... разкри го ..... са кво ще правим .... загубихме делото .......... :) :) :) :) :)

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

От изнесеното в пресата , като документи , от становища на юристи , от КТ и от правилниците на футболните централи може да се синтезира следното .
Договора между Анисе и Черноморец е за срок от 3 години с 6 месечен изпитателен срок .
Договора между Анисе и Черноморец е сключен в съгласие с действащия КТ .
Договора между Анисе и Черноморец е сключен според разпоредбите на БФС ( където е упоменато , че договорите трябва да са срочни със срок 1 до 3 години ) .
Договора между Анисе и Черноморец е сключен според разпоредбите на ФИФА ( където е упоменато , че договорите трябва да са срочни със срок 1 до 5 години ) .
В правилниците на ФИФА и БФС няма текст , който забранява срочен договор със срок на изпитване .
В правилника на ФИФА е записано , че договор не може да се прекратява едностранно по време на сезона . това може да стане в края на сезона .
Така , че ти ми кажи ... дали има вероятност да загубите делото ;)

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 27 яну 2012 23:22

Искам си Акаунта написа:
msm написа:
Кашчей написа:Естествено за преговори.Когато водиш преговори за играч, който има договор, и го подтикваш да го разтрогне, дори по правилен начин, дали е подбудителство, според теб?

Доколкото знам, дори и с мениджъра няма право да преговаря някой клуб, ако не е отправил официална оферта, но вие сте ЦСКА,за вас правила не важат.

Ама ние за правила ли ще говорим или за това до колко знаеш ти? Каква оферта искаш да представят? Оферта се дава на футболиста ( или на неговия мениджър ), какво го интересува клубът ,лични условия и каква заплата ще взима футболиста в друг отбор? Има запитване към клуба , каква е клаузата за освобождаване и толкова. Оферти , глупости!

Прави са запитване за цената на играча . Получава се отговор . Прави се оферта за закупуване на играча . Ако офертата бъде приета , тогава се прави оферта на самия играч . Просто е , стига да разбираш . ;)

В случая, е направено запитване, на което не е даден отговр в уречения срок. Следва запитване към мениджъра и той представя играча като свободен агент. Оферта към клуба няма, или по-точно не е приета тази която е искана в по-късен отговор. Естествено е , че ще предпочетат свободен агент. И след като са представени документите се стига и до договор. Къде и кога е говорено с футболиста???

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 27 яну 2012 23:23

Кашчей написа:
B__A__N__DA__TA написа:А ти каза толкова съществени неща,... :mrgreen: .Няма нужда да ми благодариш, първият сеанс е безплатен за пациенти с толкова тежки увреждания 8-)

Радвам се, че си успял да си поставиш диагнозата, но не това е темата на тази дискусия.

За съжаление, с теб и с още някого няма как да дискутирам, за разлика от други твои колеги по фенски пристрастия, които поне знаят за какво се говори!

Най-смешното е,че и много други твои колеги по фенски пристрастия ,знаят за какво се говори и затова си мълчат, докато ти не спираш с опитите, да свалиш моите колеги на нивото си.Това,че ти обръщат повечко внимание е въпрос на възпитание ;) ,длъжен съм да ти го кажа,защото очевидно не го разбираш.Също не е хубаво да си мислиш, че допринасяш с нещо за нормално водене на дискусия.Повтаряш едни и същи неща,независимо,че 5 човека те опровергават напълно ,аз на твое место не бих се показал в тоя форум дълго време, ОТ СРАМ, това последното не го приемай буквално, по-точното определение за теб е ПОЗОР,това вече може да го приемеш буквално,ако не го разбираш,вземи го с чаша вода 8-)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 яну 2012 23:28

Искам си акаунта, ти ще се съгласиш ли с нашите юристконсулти, че такъв вид договор (със срока на изпитване) е недопустим, защото нарушава самото изискване за стабилност на договора, на което се позовават Черноморец? В крайна сметка договора трябва да е "стабилен" и за двете страни, а не само за едната, нали???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 27 яну 2012 23:30

B__A__N__DA__TA написа:
Кашчей написа:

Най-смешното е,че и много други твои колеги по фенски пристрастия ,знаят за какво се говори и затова си мълчат, докато ти не спираш с опитите, да свалиш моите колеги на нивото си.Това,че ти обръщат повечко внимание е въпрос на възпитание ;) ,длъжен съм да ти го кажа,защото очевидно не го разбираш.Също не е хубаво да си мислиш, че допринасяш с нещо за нормално водене на дискусия.Повтаряш едни и същи неща,независимо,че 5 човека те опровергават напълно ,аз на твое место не бих се показал в тоя форум дълго време, ОТ СРАМ, това последното не го приемай буквално, по-точното определение за теб е ПОЗОР,това вече може да го приемеш буквално,ако не го разбираш,вземи го с чаша вода 8-)

Няма смисъл да му обесняваш .... той си знае едно и го върти нон стоп ........... като кон с капаци е ........ аз се опитах да го вкарам в правия път ама индивидът нито приема нито предава ....... нека си лае .....

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 яну 2012 23:31

B__A__N__DA__TA написа:
Кашчей написа:

Преди да продължа да ми кажеш какви са ми фенските пристрастия, че аз вече им изгубих следата!

Ако не ги познаеш, ще приема, че всичко написано от теб, към мен, е продиктувано от омразата ти към един отбор и неговите фенове.Като те знаем на кой отбор си фен, не е трудно да ти се разчетат мислите.
Сега, ако обичаш да ни информираш и нещо по темата на тази дискусия.....Може ли или не може да се разтрогне договор, който не е сключван (според вашите юристи)?Трябва ли служител, сключил договор по чл. 70, да разтрогва с предизвестие и заплащане на неустойка?Много бих желал да получа твоят компетентен отговор на този въпрос!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 яну 2012 23:33

Кашчей написа:Трябва ли служител, сключил договор по чл. 70, да разтрогва с предизвестие и заплащане на неустойка?Много бих желал да получа твоят компетентен отговор на този въпрос!

Да, когато срока за изпитване е уговорен в полза на работодателя.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”