Всичко за случая с Анисе.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за случая с Анисе.

Мнениеот Кашчей » 27 яну 2012 22:37

msm написа:
Кашчей написа:
msm написа:
Ама вие сте уникатни, цесекарите :mrgreen:

Хайде, иди сега и провери колко месеца е имал до края на договора си Роналдо и колко Анеси...и дали Роналдо си тръгна от Манчестър, без трансферна сума.К`во му пречеше да плати 3 заплати и да си запази за себе си поне 1/3 от трансферната сума, допълнително?

Абе я се виж, как извърташ всяко мнение, ама ние сме били уникати! Говорим за преговори , нали? Аз не говоря за трансфер, пари и др., а за самите преговори , кога са се водили и от кого? А, я виж договора на Анисе и го сравни с договора на Роналдо. Сигурен ли си , че Роналдо има изпитателен срок , за да ги сравняваш?

Естествено за преговори.Когато водиш преговори за играч, който има договор, и го подтикваш да го разтрогне, дори по правилен начин, дали е подбудителство, според теб?

Доколкото знам, дори и с мениджъра няма право да преговаря някой клуб, ако не е отправил официална оферта, но вие сте ЦСКА,за вас правила не важат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 яну 2012 22:39

Бандата, колко много неща не знаеш.. и не искаш да научиш!Не мога да не ти се възхитя!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 27 яну 2012 22:46

Кашчей написа:Бандата, колко много неща не знаеш.. и не искаш да научиш!Не мога да не ти се възхитя!

Защото не ми трябва да ги научавам.В този смисъл,аз не мога да спра да ти се присмивам,че много искаш да научиш, но няма как да стане,предвид ниският ти потенциал 8-)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 27 яну 2012 22:54

Кашчей написа:Естествено за преговори.Когато водиш преговори за играч, който има договор, и го подтикваш да го разтрогне, дори по правилен начин, дали е подбудителство, според теб?

Доколкото знам, дори и с мениджъра няма право да преговаря някой клуб, ако не е отправил официална оферта, но вие сте ЦСКА,за вас правила не важат.

Ама ние за правила ли ще говорим или за това до колко знаеш ти? Каква оферта искаш да представят? Оферта се дава на футболиста ( или на неговия мениджър ), какво го интересува клубът ,лични условия и каква заплата ще взима футболиста в друг отбор? Има запитване към клуба , каква е клаузата за освобождаване и толкова. Оферти , глупости!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 яну 2012 22:57

B__A__N__DA__TA написа:
Кашчей написа:Бандата, колко много неща не знаеш.. и не искаш да научиш!Не мога да не ти се възхитя!

Защото не ми трябва да ги научавам.В този смисъл,аз не мога да спра да ти се присмивам,че много искаш да научиш, но няма как да стане,предвид ниският ти потенциал 8-)

Благодаря за комплимента!Ти просто преливаш от потенциал и не мога да не ти се възхитя :oops:
Няма значение, че нищо съществено не каза по темата, освен общи приказки, но и за тях се иска потенциал.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 23:01

msm написа:
Кашчей написа:Естествено за преговори.Когато водиш преговори за играч, който има договор, и го подтикваш да го разтрогне, дори по правилен начин, дали е подбудителство, според теб?

Ама ние за правила ли ще говорим или за това до колко знаеш ти? Каква оферта искаш да представят? Оферта се дава на футболиста ( или на неговия мениджър ), какво го интересува клубът ,лични условия и каква заплата ще взима футболиста в друг отбор? Има запитване към клуба , каква е клаузата за освобождаване и толкова. Оферти , глупости!

Прави са запитване за цената на играча . Получава се отговор . Прави се оферта за закупуване на играча . Ако офертата бъде приета , тогава се прави оферта на самия играч . Просто е , стига да разбираш . ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 яну 2012 23:03

msm написа:

Запитването към клуба, не е ли оферта за закупуване на играча?Всъщност, не е, а и вие само запитвания правите, защото купувам е срамна дума в речника на ЦСКА.Оферта се прави и към клуба, ако не знаеш-именно сумата, която си готов да платиш за даден играч и е офертата към клуба, ама що ли си губя времето с цесекари и аз-вие сте винаги прави, като Партията, и никога не грешите (не съм прочел досега извинение от цесекар, че е сгрешил в нещо).

Бъдете здрави и дано Анисе ви донесе толкова радост, колкото ви донесоха и тримата пловдивчани, които отмъкнахте по същия начин!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 27 яну 2012 23:03

да бе .... а твоийте доказателства от типа на ..... "минало е много малко време " ....... доказват свръх потенциала с който разполагаш ............ трябва да си много уважаван в твойто село .............

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 яну 2012 23:05

Искам си Акаунта написа:
msm написа:

Прави са запитване за цената на играча . Получава се отговор . Прави се оферта за закупуване на играча . Ако офертата бъде приета , тогава се прави оферта на самия играч . Просто е , стига да разбираш . ;)

Губиш си времето да обясняваш нещо на цесекари-те са винаги прави.. и точни!
А, и юристите им дела не губят :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 27 яну 2012 23:07

Кашчей написа:
B__A__N__DA__TA написа:

Благодаря за комплимента!Ти просто преливаш от потенциал и не мога да не ти се възхитя :oops:
Няма значение, че нищо съществено не каза по темата, освен общи приказки, но и за тях се иска потенциал.

А ти каза толкова съществени неща,... :mrgreen: .Няма нужда да ми благодариш, първият сеанс е безплатен за пациенти с толкова тежки увреждания 8-)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”