Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 яну 2012 22:53

BREAKING NEWS: EDISON CAVANI HAS BEEN SPOTTED IN ALDI BUYING TAURUS CIDER!!!!!!

Тук не мога да разбера за к'во става реч, затрудних се. Някой би ли ми ударил едно рамо :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 яну 2012 22:54

Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:Айде стига с тез Барселона! Писна ми да слушам за тях как били най-добрия отбор в историята, как онова гномче било най-великия играч и други такива простотии... Поне тук може ли да не се говори за тях? Нито са ни конкурент в момента, нито пък искам Ливърпул да бъде сравняван с тези убийци на футбола...

убийци на футбола ? :) момчета ,хората играят футбол бе ,недейте така и те и реал ..уникален футбол

Ей много сте ми интересни тези, които от всяко първенство си имат "любим" отбор...

едно време заради камата (най големия бг играч) им гледах почти всеки мач ...и от тогава са ми симпатични .. сега от две три години пак ги харесвам заради уникалния футбол ,който играят както и реал с моуриньо...на черното бяло не можем да кажем ....сега с нашия отбор не можем да ги бием ...а само преди няколко години ги мачкахме яко ..кога пак ще дойдат тия времена ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 27 яну 2012 22:54

Liverpool forever_95 написа:
BREAKING NEWS: EDISON CAVANI HAS BEEN SPOTTED IN ALDI BUYING TAURUS CIDER!!!!!!

Тук не мога да разбера за к'во става реч, затрудних се. Някой би ли ми ударил едно рамо :)

Това ми се струва за някаква гавра. Забелязан да си купува някакъв сайдер ли, нещо от сорта. :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 27 яну 2012 22:55

Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:убийци на футбола ? :) момчета ,хората играят футбол бе ,недейте така и те и реал ..уникален футбол

Ей много сте ми интересни тези, които от всяко първенство си имат "любим" отбор...

едно време заради камата (най големия бг играч) им гледах почти всеки мач ...и от тогава са ми симпатични .. сега от две три години пак ги харесвам заради уникалния футбол ,който играят както и реал с моуриньо...на черното бяло не можем да кажем ....сега с нашия отбор не можем да ги бием ...а само преди няколко години ги мачкахме яко ..кога пак ще дойдат тия времена ..

Когато има свестни съдий ...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 яну 2012 22:59

Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:Наполи искат 42 милиона паунда за Кавани... Да видим дали собствениците ще отворят кесията...

къде го пише това ?

Ами това е цената, която Наполи са поискали по слухове 50 милиона евро тоест 42 милиона пауда. ;)

Искам да е достоверно ....да не кажеш ти или някой друг след време.. "краля поиска кавани ама собствениците не му отпуснаха пари и за това не го взе "..а всъщност да няма нищо такова
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 яну 2012 23:04

suareshampion написа:едно време заради камата (най големия бг играч) им гледах почти всеки мач ...и от тогава са ми симпатични .. сега от две три години пак ги харесвам заради уникалния футбол ,който играят както и реал с моуриньо...на черното бяло не можем да кажем ....сега с нашия отбор не можем да ги бием ...а само преди няколко години ги мачкахме яко ..кога пак ще дойдат тия времена ..

Не бе пич аз нямам това в предвид... Че играят играят просто тези два отбора са обезмислили в момента всички мачове в Испания и до голяма степен ШЛ... С когото и да играят е ясно, че ще бият с по 4-5 на 0-1... И тогава какво остава? Няма интрига в мача, знаеш, че ще бият... Защо изобщо да се гледа мача като знаеш, че винаги ще свърши по един и същи начин? Ето по този начин това са убийци на футбола за мен. И на всичкото отгоре като излезе някой млад талант от друг отбор тези веднага го взимат като му предложат космическа заплата... И какво? да гледаш как обират всички футболисти, всички таланти за да гледаш мачове без грам интрига? Не благодаря предпочитам да гледам нещо по-успорвано... Дано и Сити не станат като тях, защото ще се пре*бе и английския футбол, ама като гледам как вървят нещата май точно това ще стане...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 яну 2012 23:06

suareshampion написа:Искам да е достоверно ....да не кажеш ти или някой друг след време.. "краля поиска кавани ама собствениците не му отпуснаха пари и за това не го взе "..а всъщност да няма нищо такова

До колко е достоверно не мога да кажа просто го прочетох и реших да споделя. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 27 яну 2012 23:10

Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:едно време заради камата (най големия бг играч) им гледах почти всеки мач ...и от тогава са ми симпатични .. сега от две три години пак ги харесвам заради уникалния футбол ,който играят както и реал с моуриньо...на черното бяло не можем да кажем ....сега с нашия отбор не можем да ги бием ...а само преди няколко години ги мачкахме яко ..кога пак ще дойдат тия времена ..

Не бе пич аз нямам това в предвид... Че играят играят просто тези два отбора са обезмислили в момента всички мачове в Испания и до голяма степен ШЛ... С когото и да играят е ясно, че ще бият с по 4-5 на 0-1... И тогава какво остава? Няма интрига в мача, знаеш, че ще бият... Защо изобщо да се гледа мача като знаеш, че винаги ще свърши по един и същи начин? Ето по този начин това са убийци на футбола за мен. И на всичкото отгоре като излезе някой млад талант от друг отбор тези веднага го взимат като му предложат космическа заплата... И какво? да гледаш как обират всички футболисти, всички таланти за да гледаш мачове без грам интрига? Не благодаря предпочитам да гледам нещо по-успорвано... Дано и Сити не станат като тях, защото ще се пре*бе и английския футбол, ама като гледам как вървят нещата май точно това ще стане...

Чакай сега, искаш да кажеш, че НЕ трябва да са слаби или какво? Силните побеждават слабите, това е фраза, която се използва още от дълбока древност и стриктно се действа по нея. Ти не искаш ли Ливърпул да мачка всичко по пътя си и да няма конкуренция? Разбира се, че всеки фен иска точно това, но ние не сме единствените. Специално пък Барселона открай време си гледа школата и може би направиха някой друг трансфер. Фабрето не го броя, защото знаем от чий клуб излезе. Купиха един Санчес и това им беше за цялото трансферно лято...

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 яну 2012 23:11

стига с тоя кавани,клаузата му е 80 млн.евро! това е фалшив слух,пуснат във туитър и всички се запалиха по него...някой си направи добра реклама! :mrgreen:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”