wilge написа:zlobul написа:talpata написа:Тия наще треньори и ръководители не разбраха ли,че от Милиев,Иванов и Старокин не става и чеп за зеле,та ги държат още в отбора.Ако не знаят значи и те не стават за Левски.))
онзи ден написах поредния си пост относно дантелата (защитата) , но едно момченце тук ме обвини , че съм плюел .
Днес при 0-0 пуснах пост в който изразих очакването си , че след влизането на триото МИЛИЕВ-СТАРОКИН -ИВАНОВ ще пуснем гол , а то се оказаха два и Левски загуби мача . Същото се случваше през последните месеци , но никой не реагира . Е , няма ги вече гарата и жожко , които ни вадеха от фишеците изс*ани от защитата .Милиев -Иванов пускат 2 гола Гарата и ЖО вкарваха 3 , а Левски бие,Милиев -Иванов пускат 1гол Гарата и ЖО вкарваха 2 , а Левски бие .
Костов показа на всички, че тези двамцата (Милиев и Иванов) не струват пукната пара и по този начин се аргументира за освобождаването им. Второто спъпало ще е закотвянето им на резервната скамейка. След намирането на качествен централен защитник. През летният трансферен прозорец очаквам да бъдат освободени.
не съм въобще сигурен ако я карат шефчетата така, дали Костов ще поиска да му продължат договора