kambata написа:Босфор ТВ обаче много безпристрастни го раздават. Гледахте ли спортните новини ? Потрес
Гледах го.Ама не разбрах тоя дето говори,някакъв от ЦСКА ли беше?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kambata написа:Босфор ТВ обаче много безпристрастни го раздават. Гледахте ли спортните новини ? Потрес
NEFTOCHIMIK 1962 написа:kambata написа:Босфор ТВ обаче много безпристрастни го раздават. Гледахте ли спортните новини ? Потрес
Гледах го.Ама не разбрах тоя дето говори,някакъв от ЦСКА ли беше?
velchev написа:Напълно възможно е от БФС да искат да потулят случая, защото ако се стигне до УЕФА и ФИФА с тия неправомерно картотекирани играчи на Черноморец, с договори като на Анисе, ще стане мътна и кървава.
DANS написа:kambata написа:Босфор ТВ обаче много безпристрастни го раздават. Гледахте ли спортните новини ? Потрес
Потрес непотрес, бТВ дадоха дума и на ЦСКА, мисля че всички са в потрес най вече БФС-перука,
юристите на ЦСКА са на светлинни години от останалите си колеги в във футболния бранш(като "адвокат" Петър Величков например, който не може да говори правилно камо ли да пише!) не очаквайте да са направили гаф с Анисе!
За жалост някои отборчета може да спечелят 3 точки след като съвсем заслужено са били надиграни и са загубили
kambata написа:DANS написа:kambata написа:Босфор ТВ обаче много безпристрастни го раздават. Гледахте ли спортните новини ? Потрес
Потрес непотрес, бТВ дадоха дума и на ЦСКА, мисля че всички са в потрес най вече БФС-перука,
юристите на ЦСКА са на светлинни години от останалите си колеги в във футболния бранш(като "адвокат" Петър Величков например, който не може да говори правилно камо ли да пише!) не очаквайте да са направили гаф с Анисе!
За жалост някои отборчета може да спечелят 3 точки след като съвсем заслужено са били надиграни и са загубили
Не знам какви са ви адвокатите ама който не е искал той не ви е осъдил.
orion написа:Седалките са нови от завода в Средец, мойто момче.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта