Черно Море-ПСВ Айндховен,стадион "Лазур"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Re: Черно Море-ПСВ Айндховен,стадион "Лазур"

Мнениеот vivedan » 31 юли 2009 22:17

ogrizko написа:Това е гадно по 10 лв. ....вместо да са по-малко, за да могат повече хора да идат на стадиона ;(

Да дадеш 10 лв за мач на любимия отбор с ПСВ много!!!А да ги дадеш за две водки у махленския бар не е нищо!!!Малко да се поспрете с простотиите! ;)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 юли 2009 22:22

vivedan написа:
ogrizko написа:Това е гадно по 10 лв. ....вместо да са по-малко, за да могат повече хора да идат на стадиона ;(

Да дадеш 10 лв за мач на любимия отбор с ПСВ много!!!А да ги дадеш за две водки у махленския бар не е нищо!!!Малко да се поспрете с простотиите! ;)

Между временно написах още едно съобщение преди малко :)
И ако това е въпрос.... не харесвам алкохола! Пия по една бира заради другите, иначе и това няма да правя :)
Иначе пак ще ти повторя.... в тоя мач влизат и пътни разходи, влиза и възможността неутрални фенове да идат на стадиона. Ако мача си беше във Варна, ситуацията щеше да е много по-различна според мен!!!
Иначе по принцип 10 лв. са даже малко срещу ПСВ... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 31 юли 2009 22:38

ogrizko написа:
vivedan написа:

Между временно написах още едно съобщение преди малко :)
И ако това е въпрос.... не харесвам алкохола! Пия по една бира заради другите, иначе и това няма да правя :)
Иначе пак ще ти повторя.... в тоя мач влизат и пътни разходи, влиза и възможността неутрални фенове да идат на стадиона. Ако мача си беше във Варна, ситуацията щеше да е много по-различна според мен!!!
Иначе по принцип 10 лв. са даже малко срещу ПСВ... :roll:

Мнoгoто разходи: Ekskurzia12 лв,билет 10 lv=22 лв.
За мач на любимия ти отбор с еврошампион нищо!!!
За останалите фенове от Бургас и региона 10 лв да гледат еврошампион пак нищо .За които туй са много пари,просто да не ходи!!!Вместо това може да отиде на кръчма,като всяка вечер...

nerv4o
Контакти:

Мнениеот nerv4o » 31 юли 2009 23:05

ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС И ЩЕ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО НЯКОИ МИ ОТГОВОРИ. НА МАЧА НА ЧЕРНО МОРЕ СРЕЩУ ПСВ ЩЕ НОСИМ ОКОЛО 10 ЗНАМЕНА НО ПРОБЛЕМА МИ Е ЧЕ НЕЗНАМ НА КАКВО ДА ГИ РАЗВЯВАМ И УШЕВ ДА МЕ ПУСНЕ (НИЕ ЩЕ СМЕ ПОНЕ 10-15 ЧОВЕКА) МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО .ЗНАМЕНАТА СА ГОЛЕМИ ПО 2 МЕТРА ЕДНОТО Е ДАЖЕ 3М. НА БЪЛГАРСКИЯ ТРИКОЛЬОР СА И НЯКОЛКО СА НА ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 31 юли 2009 23:10

nerv4o написа:ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС И ЩЕ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО НЯКОИ МИ ОТГОВОРИ. НА МАЧА НА ЧЕРНО МОРЕ СРЕЩУ ПСВ ЩЕ НОСИМ ОКОЛО 10 ЗНАМЕНА НО ПРОБЛЕМА МИ Е ЧЕ НЕЗНАМ НА КАКВО ДА ГИ РАЗВЯВАМ И УШЕВ ДА МЕ ПУСНЕ (НИЕ ЩЕ СМЕ ПОНЕ 10-15 ЧОВЕКА) МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО .ЗНАМЕНАТА СА ГОЛЕМИ ПО 2 МЕТРА ЕДНОТО Е ДАЖЕ 3М. НА БЪЛГАРСКИЯ ТРИКОЛЬОР СА И НЯКОЛКО СА НА ЧЕРНО МОРЕ

Карай по-спокойно,бургаските "пичове" ще те пуснат,дори и с дръжката за знамето.Няма страшно!Аз какво ли не съм вкарвал на "Лазур",то ножове ли не бяха,факли ли....
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 юли 2009 23:17

Converse написа:
nerv4o написа:ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС И ЩЕ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО НЯКОИ МИ ОТГОВОРИ. НА МАЧА НА ЧЕРНО МОРЕ СРЕЩУ ПСВ ЩЕ НОСИМ ОКОЛО 10 ЗНАМЕНА НО ПРОБЛЕМА МИ Е ЧЕ НЕЗНАМ НА КАКВО ДА ГИ РАЗВЯВАМ И УШЕВ ДА МЕ ПУСНЕ (НИЕ ЩЕ СМЕ ПОНЕ 10-15 ЧОВЕКА) МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО .ЗНАМЕНАТА СА ГОЛЕМИ ПО 2 МЕТРА ЕДНОТО Е ДАЖЕ 3М. НА БЪЛГАРСКИЯ ТРИКОЛЬОР СА И НЯКОЛКО СА НА ЧЕРНО МОРЕ

Карай по-спокойно,бургаските "пичове" ще те пуснат,дори и с дръжката за знамето.Няма страшно!Аз какво ли не съм вкарвал на "Лазур",то ножове ли не бяха,факли ли....

Мдае.... аз пък не можах да си вкарам тромбата :evil:

nerv4o
Контакти:

Мнениеот nerv4o » 31 юли 2009 23:21

е поне с кое 100% ще ни пуснат

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 юли 2009 23:25

nerv4o написа:е поне с кое 100% ще ни пуснат

Знамената 100% ....за дръжките не се знае ;)
Ако не, кажи да ти ги свият на една страна да си ги вземеш след мача и сядай някъде наблизо да можеш да хвърляш по едно око да не ти ги свият :roll:
Абе, ако пръчката не се откача от плата сигурно няма да е проблем :)
Пък иначе ако си с кола и паркираш до стадиона, като не те пуснат може да си прибереш знамената и пак да се наредиш на входа :mrgreen:

nerv4o
Контакти:

Мнениеот nerv4o » 31 юли 2009 23:33

мерси за съветите ще измислим нещо по важно е черно море да се класира напред. ако не ще ги закачим оградите 8-)

nerv4o
Контакти:

Мнениеот nerv4o » 31 юли 2009 23:36

но аз съм виждал някакви неща които се угъват и ги пускат но немога да се сетя какви са тези работи :)

Върни се в “Черно море”