Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 27 яну 2012 16:57

ntodorov написа:Анисе търси кой да гледа кучето му Ники
27 януари 2012 | 05:48 7
Twitter

Избягалият от Черноморец в ЦСКА Анисе Абел е зарязал кученцето си в Бургас, но явно страда по мъничето. 21-годишният малгаш с френски паспорт търси упорито човек, който да гледа любимия му шпиц край морето, докато той е на подготвителен лагер с “червените”. Обещава солидно възнаграждение.

Анисе звънял късно предишната вечер на свой близък в Бургас, за да го моли да му намери подходящия човек, който да се грижи 2 седмици бащински за 10-месечния Ники. После Анисе щял да прибере домашния любимец в новия си дом в София.

В родината си Мадагаскар семейството на футболиста, който има 4-ма братя и 3 сестри отглежда голямо куче и оттам е привързаността му към животните.

Аз. Нека аз да гледам "Ники" - то. :mrgreen:
[offtopic]Момчета. Как да сготвим Ники...Искате ли го с ориз ???? :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Хахахахаха, това ми напомни едно "орел с ориз".....завалията някой го е банирал ))))))))[/offtopic]

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Мнениеот GONG.Bs » 27 яну 2012 17:35

Здравейте на всички от Боровец.Много студ,сняг и кошмарно пътуване до тук вчера.Бъдете живи и здрави,пийте червено вино с яко мезе на топло.
Only god can judge me.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 17:45

де сте бе хора ... и тук ще ви я копна новината
Предложения ми трудов договор е срочен и не е по общия ред на КТ . Притесняват ме няколко момента
Започва така :
Днес .... в гр. ... на основание чл. 70 , ал. 1 и ал. 2 от КТ се сключи настоящия договор между ; ...
И чак по надолу се уточнява срока на договора :
II СРОК НА ДОГОВОРА
II.1. Настоящия договор се сключва за срок от 3 (три) години и влиза в сила от ...... Договора се прекратява след изтичането му на ...... В договора има и клаузи регламентиращи реда по прекратяването му и неустойки от моя страна ако реша да го прекратя едностранно .
Попитах защо основанието по чл. 70 не е вързано с чл.68 .Отговориха ми , че след като има изрична клауза упоменаваща срока на договора , това не е необходимо . Въпроса ми е - това вярно ли е и дали липсата на изрично вписан чл. 68 поражда правни последици .Договора ще бъде подписан пред нотариус ( изискване на фирмата )
Ако на по късен етап реша да прекратя едностранно договора по чл326 , това възможно ли е и какви ще са последиците от клаузите регламентиращи реда на прекратяване .
Въпрос
Отговор от ... : Не е необходимо изрично да е посочен чл. 68 от КТ, ако договорът е написан както сте цитирали. Неустойките по прекратяване на трудов договор са изрично предвидени в Кодекса на труда и не могат да бъдат завишавани при никакви условия.

Както се казва - "всяка прилика с други договори е случайна" ;)
п.п На многоточията има данни които съм заличил .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 яну 2012 17:47

GONG.Bs написа:Здравейте на всички от Боровец.Много студ,сняг и кошмарно пътуване до тук вчера.Бъдете живи и здрави,пийте червено вино с яко мезе на топло.

Казах ти да оставиш за март. :) Ице, брат - стойте там, че ако знаеш в Бургас пък къФ кочан настана от снощи + оня гаден сняг, като за леден фон. Днес не можа да го вдигне :) . Закова на -7 и толкоЗ. Като добавиш и вятъра - мама си джаса...Днес един пич от Пловдив дойде беше при мен и каза, че в Бургас показвало -7, но не вярвал на термометъра в колата си, защото бахара бил според него много по-лют...Та вече разбирам, защо ония синоптици ВЕЧЕ отбелязват и усета за температура. :roll:
Поздрави.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Мнениеот GONG.Bs » 27 яну 2012 18:01

ntodorov написа:
GONG.Bs написа:Здравейте на всички от Боровец.Много студ,сняг и кошмарно пътуване до тук вчера.Бъдете живи и здрави,пийте червено вино с яко мезе на топло.

Казах ти да оставиш за март. :) Ице, брат - стойте там, че ако знаеш в Бургас пък къФ кочан настана от снощи + оня гаден сняг, като за леден фон. Днес не можа да го вдигне :) . Закова на -7 и толкоЗ. Като добавиш и вятъра - мама си джаса...Днес един пич от Пловдив дойде беше при мен и каза, че в Бургас показвало -7, но не вярвал на термометъра в колата си, защото бахара бил според него много по-лют...Та вече разбирам, защо ония синоптици ВЕЧЕ отбелязват и усета за температура. :roll:
Поздрави.

Тук снощи беше -19,но вътре в базата е топло,ще видим за на връщане как ще е времето.
Only god can judge me.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 яну 2012 18:18

GONG.Bs написа:
ntodorov написа:

Поздрави.

Тук снощи беше -19,но вътре в базата е топло,ще видим за на връщане как ще е времето.

Пази нафтата. Там замръзва. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 18:51

Замръзва, но има помпичка отгоре на нафтовата помпа. Аз знаеш ли колко помних тук в Бургас преди 2 години с една парафинена нафта от ОМВ. Повече от там не съм си и помислял да слагам :) Ицо, пий и ти за наше здраве, на нас не ни пречи нищо да се съберем утре, ако не за мача, то поне за Юнайтед :) Чакам момчетата да си кажат ангажиментите :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 19:05

И дали мога да помоля Петьо или Нейчо за една тема от рода на Форум Лайф събирания, срещи, мачове и т.н. като главна, да се разбираме с всички там? :roll:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 яну 2012 19:19

Bourgas написа:И дали мога да помоля Петьо или Нейчо за една тема от рода на Форум Лайф събирания, срещи, мачове и т.н. като главна, да се разбираме с всички там? :roll:

Тошко, не знам дали има нужда?! Тука пишем постоянно, имаме си телефоните (макар че, аз за пореден път пропуснах да разменя телефони с Ники и Миро), не е проблем да се направи тема, но дали си заслужава?!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 19:21

kartago написа:
Bourgas написа:И дали мога да помоля Петьо или Нейчо за една тема от рода на Форум Лайф събирания, срещи, мачове и т.н. като главна, да се разбираме с всички там? :roll:

Тошко, не знам дали има нужда?! Тука пишем постоянно, имаме си телефоните (макар че, аз за пореден път пропуснах да разменя телефони с Ники и Миро), не е проблем да се направи тема, но дали си заслужава?!

Еми предлагам просто, ако сметнете, че не става, здраве и берекет :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”