Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Мнениеот mistreated » 27 яну 2012 15:29

k.dimitrov написа:За да кажете след това, че е манипулиран.

Е стига де, ти искаш да приемаме всяка информация от близки до клуба "Черноморец" за чиста монета, така ли? Ами нали затова си има органи, които да определят и отсъдят кое е вярно и кое не.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 16:06

mistreated написа:Виж, няколко пъти повторих, че това е лично мое мнение и не искам да анагажирам никого с него. Уважавам мненията на който и да било, когато са аргументирани. Не познавам "Акаунта", но изглежда човек, който разбира от материята.
Точно затова казах и че ще се извиня на всеки, с който съм спорил по въпроса, ако отсъдят в полза на Черноморец. Нека видим какво ще стане.

Приятелю , с теб е приятно да се спори , коментира ... въобще да се комуникира . При нас изникна идеята за обща декларация на официалните фен клубове на ЦСКА и Черноморец , която да настояваме за пълна прозрачност по случая и максималните наказания за виновните предвидени в правилниците . Сам се сещаш , че залога за Черноморец е много по-голям ако се окаже виновен ( отнемане на всички точки спечелени от мачовете в които Анисе е участвал ) . Та вие бихте ли застанали до нас в търсене на истината ( оставяме настрана ръководствата на отборите ) .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 яну 2012 16:11

Искам си Акаунта написа:
mistreated написа:Виж, няколко пъти повторих, че това е лично мое мнение и не искам да анагажирам никого с него. Уважавам мненията на който и да било, когато са аргументирани. Не познавам "Акаунта", но изглежда човек, който разбира от материята.
Точно затова казах и че ще се извиня на всеки, с който съм спорил по въпроса, ако отсъдят в полза на Черноморец. Нека видим какво ще стане.

Приятелю , с теб е приятно да се спори , коментира ... въобще да се комуникира . При нас изникна идеята за обща декларация на официалните фен клубове на ЦСКА и Черноморец , която да настояваме за пълна прозрачност по случая и максималните наказания за виновните предвидени в правилниците . Сам се сещаш , че залога за Черноморец е много по-голям ако се окаже виновен ( отнемане на всички точки спечелени от мачовете в които Анисе е участвал ) . Та вие бихте ли застанали до нас в търсене на истината ( оставяме настрана ръководствата на отборите ) .

Аз съм "за" истината, разбира се. Но не мисля, че от нас зависи каквото и да било в случая.
Иначе не мисля, че за Черноморец залога е по-голям от този за ЦСКА. За ЦСКА значи блокиране на трансферите, което не искам и да си го помислям. Първо защото това директно ни изхвърля от борбата дори за евротурнирите, второ защото очаквам и съдебни искове от страна на новите ни играчи, заради неосъществените трансфери.
Ако има наказание за Черноморец, не мисля, че може да бъде отнемане на всички точки, в които е участвал Анисе. По-скоро солена глоба и няколко точки наказание (примерно -3).

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 16:15

Песента на Глен Хюз, мисля, че наказанието за Черноморец ще е по-голямо от това, което написа. Просто ако се докаже, че Киряков се/ни е прецакал, тогава до д*хаме всичките, фенове или не. А аз си мисля, че подобна декларация трябва да има и точно инициирана от феновете. Да не съм обаче лош пророк, мисля, че като име ЦСКА няма да има последствия. Лично мнение просто.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 яну 2012 16:19

Bourgas написа:Просто ако се докаже, че Киряков се/ни е прецакал, тогава до д*хаме всичките, фенове или не.

То същото се отнася и за нас, червените фенове, ако нашите юристи са се прецакали :) Не ми мисли какво ще става, ако имаме такива проблеми, заради един играч.
Ако питате дали бих се подписал под една такава декларация, да - бих. Просто не вярвам да има някаква тежест.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 17:17

mistreated написа:
k.dimitrov написа:За да кажете след това, че е манипулиран.

Е стига де, ти искаш да приемаме всяка информация от близки до клуба "Черноморец" за чиста монета, така ли? Ами нали затова си има органи, които да определят и отсъдят кое е вярно и кое не.

Веднага, след като излязоха документите по случаите с Платини и Анеси, част от вашите фенове веднага изскочиха с тезата, че са манипулирани. И как виждаш възможността да е бил направен запис на телефонния разговор. Кой нормален човек или инстанция в България си записва всички разговори.
Това не означава, че когато разговорът е незаписан, но провокативен и тендециозен, ние трябва да мълчим и да си заравяме главите в пясъка.
Предният ми отговор беше в духа на сатирата, но ти явно не се усещаш.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 30 яну 2012 22:55

Май тук само шум ще си остане всичко за пореден път.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 яну 2012 22:59

Pride написа:Май тук само шум ще си остане всичко за пореден път.

Не и от страна на Черноморец, увериха ни в това.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 яну 2012 23:07

Не, не. Вярвай. Друга се къдри, но вие ще научите от друго място и, когато му дойде времето. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 яну 2012 23:10

ntodorov написа:

Не, не. Вярвай. Друга се къдри, но вие ще научите от друго място и, когато му дойде времето. :)

Ей ся още повече ме е яд,че не дойдох!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”