Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_777
Контакти:

Re: Игра точен резултат : Левски - Литекс

Мнениеот levski_777 » 31 юли 2009 22:29

МИСЛЯ, ЧЕ МАЧА ЩЕ Е 3:2 ИЛИ 2:1 ЗА ЛЕВСКИ
DANO!

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 31 юли 2009 22:31

levski_777 написа:МИСЛЯ, ЧЕ МАЧА ЩЕ Е 3:2 ИЛИ 2:1 ЗА ЛЕВСКИ
DANO!

и все пак

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 31 юли 2009 22:32

АБЕ ДА ВИДИМЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ НА ТЕРЕНА ПЪК ПОСЛЕ... ЩЕ МУ МИСЛИМЕ

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 31 юли 2009 23:30

PetarBG написа:Да, според досегашните прогнози Левски губи финала.

Като повече от половината дето са писали са цскари, какви да са прогнозите..
Изображение

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Re: Изводите от някой факти ...

Мнениеот friday » 01 авг 2009 00:17

DukeUnv написа:
sixtynine написа:Хора много е тъпо така да коментирате нашия мач.Поне бихме срещу 9 човека защита.Още по-тъпо е че Левски точно така НЕ отстраниха БАТЕ.Защото и борисовците се бяха затворили.

Ма ти сравняваш Дери Сити с Батето ли? Ама вие имате много изкривена представа за Бате Борисов. За какви не бяха определени - слабаци, лесно-преодолими, но ако бяха такива нямаше да бият Ювентус 2:0 нали? Айде стига с глупостите да ми сравняваш Бате Борисов с тия дето бият център грешно..

Пич, по-полека с величаенето на БАТЕ! Имат два равни с Юве, не са ги били. И ако сравняваме по коефициенти Ейре и Беларус са близо един до друг в класирането на УЕФА. БАТЕ станаха "велик" отбор именно след отстраняването на Левски, ако не бяха ви били така смешно никога нямаше да помиришат ШЛ.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 01 авг 2009 00:28

2-1
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Изводите от някой факти ...

Мнениеот gonzofenka » 01 авг 2009 01:28

Благодаря ви за връщането към мача с БАТЕ!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Не стига,че ми беше гадно от отпадането,ами и по това време загубих любимата си прекрасна 14 годишна овчарка,та хич не ща да се връщам в тия дни! :cry: :cry: Но сега имам прекрасен,златен 8 месечен млад кучо,който ми върна усмивката и радостта и започнах наново-начисто!Пиша това,защото се надявам на различни дни от тези преди година! Миналото лято беше за мен кошмарно в лично отношение,беше такова и за Левски....А това лято,вместо да тъжа затворена в къщи,като миналото,когато имам време съм в парка с моето момче и се забавляваме с него и много приятели !Дано и при Левски разликата в настроението е толкова осезаема в крайна сметка ;)
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!

Мнениеот zlatan » 01 авг 2009 08:32

Уточнявам че за мъри и работата му в ЛЕВСКИ или хубаво или нищо,но взе много да се изпуска хасковския специалист,а именно.негови били футболистите ,които той ги бил открил в.домовчийски-съгласен съм и после н.курдов-мъри ти дори не му даде шанс един мач да изиграе,манолев-само ще кажа че тук е толкова жалко да го назовава за свой футболист ама карай -справка манолев стана национал още по времето на п.марков.г-н стоилов моля ви не говорете повече какво сте открили,защото ако аз изброя колко заради вас напуснаха ще ви стане гадно.сега вземаш влади гаджев ,който изгони и след контролата на национала сигурно още един ще откриете.господ здраве да ви дава г-н стоилов на вас и на вашите футболисти.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!

Мнениеот maximalniq » 01 авг 2009 08:39

Мъри няма да те чуе.В последно време много нервни мнения пишеш ,а ти се роди дъщеричка.Relax... ;)
Изображение

Върни се в “Архив”