Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 15:35

stannn написа:
Bourgas написа:1. Решението е от 07.12.2011 от ВКС. Ако не ти говори нищо, се отказвам да ти пиша.
2. Този случай ще го оставя за малко по-късен етап, въпреки, че документите ги има изкарани черно на бяло.
3. Наистина не знаеш за скритите документи във сейфа, сложени там от неговата жена, нали? :) Прощавам ти.
4. За Митко Трендафилов виждам не си писал хич, значи толкова и помниш, голям фен...
5-6. Вярвам на Херо повече от всеки един футболен човек в България, защото само на него му стиска да говори.
Спирам да се занимавам с теб, виждам, че няма да можеш отново да разбереш ;) И няма смисъл да се набя за теб ;)

Я ми обясни вие кои сте? До колкото помня Тодор Янчев никога не е играл в Черноморец. Той си беше играч на Нефтохимик, по късно Нафтекс. Този отбор в момента не е ли в Б група? Май си объркал рейса пич.

Не си ми никой, за да ти обяснявам аз кой съм ;) Аз до колкото си спомням той не е играл в Нафтекс. И още да си спомня, няма такъв отбор в момента, играещ в "Б" група. Друго що не си спомниш, нещо по въпросите. Що така никой не отговаря, не знам :mrgreen: А рейса аз не съм го объркал, форум на Черноморец е тук. С този червен аватар си го объркал ти, но ти е простено, все пак сняг... Непочистени столични улици ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 15:36

toffees написа:
toffees написа:
Bourgas написа:Да почна ли да им давам на червените приятели истината и за Тошко Янчев, как беше "взет" от Нафтата и за Митко Трендафилов или и там ще получа отговор от рода : Не разбираш! Не си си взел хапчетата! Не вярвай на Херо! И т.н. :mrgreen:

А аз да ви дам ли на сините приятели как нафтата откраднаха 3-4 ма юноши на ЦСКА

Какви сини приятели бе, алооооо. Объркал си форума. Тук сме ЧЕРНОМОРЕЦ. Какво крадене, я ми кажи? Непродължен договор е нехайство от ваша страна. Виждаме ги в Бургас - вземаме ги. Хайде не ми излизай с номера от рода на вица " а пък вие биете негрите". Или поемаш вината като такъв яростен фен на гафовете на вашето ръководство, или си мълчиш. Отговаряй, питам те: Защо не са платени парите за Платини, купен далечената вече 2008 год.? Защот Анисе беше "взет" по подобен начин? Защо Тошко Янчев, големият ви капитан, го взехте по ОНЗИ начин? Нещо да кажеш за казуса "Трендафилов"? Що спирате водата на стадиона, да не могат футболистите да се изкъпят? Защо обещавате премии, като не ги давате? Защо НИКОГА не сте виновни?
Повече въпроси няма да ти задавам, защото със сигурност няма да ми отговориш на нито един, ултрасе.

Ха ха ха ти направо ме спука от смях , еми и тук е същото виждаме накакъв негър той се оказва футболист с прекратен договор/свободен агент и го взимаме ха ха цъ цъ цъ малеееее нямам думи.

П.П Черноморец с какви екипи играят каза че не са сини , а какви са питам аз?
А за Платини го казаха ясно изплаща се на траншове алооооо и следващият транш е Декември , може и неговия договор да постнете[/quote]
Всички документи по казуса Платини са на сайта на Черноморец. Вземи ги прочети и след това говори за плащания и за срокове.

velchev
Контакти:

Мнениеот velchev » 27 яну 2012 15:38

За ЦСКА последствия няма да има, за справка делото, което водят сюу Да Коща и Левски :) Мисълта ми е, че е напълно възможно от БФС да икат да прикрият некадърността си, ако са допуснали неправомерно картотекирани играчи да играят за Черноморец и затова да бавят решението. Защото тогава всички отбори могат да поискат присъждане на служебни победи :geek:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 яну 2012 15:42

Bourgas написа:Не си ми никой, за да ти обяснявам аз кой съм ;) Аз до колкото си спомням той не е играл в Нафтекс. И още да си спомня, няма такъв отбор в момента, играещ в "Б" група. Друго що не си спомниш, нещо по въпросите. Що така никой не отговаря, не знам :mrgreen: А рейса аз не съм го объркал, форум на Черноморец е тук. С този червен аватар си го объркал ти, но ти е простено, все пак сняг... Непочистени столични улици ;)

Греда Бургас. Полека само да не сменяш вратите. Не съм от София. ЦСКА има фенове в цяла България, а да четеш явно ти е трудно НЕФТОХИМИК беше преименуван на НАФТЕКС, а по късно и закрит. Кажи ми какво общо има Янчев с Черноморец? Може би единственото общо е, че е играл на стадион Нефтохимик, по късно преименуван на Лазур. Явно не ти стигат годинките за да водиш спорове. Вземи прочети малко история.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 15:42

velchev написа:За ЦСКА последствия няма да има, за справка делото, което водят сюу Да Коща и Левски :) Мисълта ми е, че е напълно възможно от БФС да икат да прикрият некадърността си, ако са допуснали неправомерно картотекирани играчи да играят за Черноморец и затова да бавят решението. Защото тогава всички отбори могат да поискат присъждане на служебни победи :geek:

Който е допуснал грешка, да си плати за нея, без значение от кой клуб. За това две мнения няма, тук съм съгласен с теб.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 15:44

velchev написа:Напълно възможно е от БФС да искат да потулят случая, защото ако се стигне до УЕФА и ФИФА с тия неправомерно картотекирани играчи на Черноморец, с договори като на Анисе, ще стане мътна и кървава.

Сигурно БФС предлагат 200000 Е за Анеси. Ще го правят зам. на Михайлов. Има качества момчето.
Разберете в иска си за освобождаване Анеси не оспорва ДОГОВОРА. Той няма да се обсъжда от СТК. Ще се решава има ли право да напусне по този начин отбора си.
Между впрочем, вчера Анеси е звънял в Бургас и иска среща с Херо.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 яну 2012 15:44

Bourgas написа:Който е допуснал грешка, да си плати за нея, без значение от кой клуб. За това две мнения няма, тук съм съгласен с теб.

Това го кажи на автора на темата. Не да ръси простотии.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 27 яну 2012 15:45

Абе пичове и пички ,

Не разбрахте ли ,че ЦСКА и ЛЕВСКИ СОФИЯ са отбори на държавната власт и могат да си правят абсолютно каквото си пожелаят.
Комисиите са техни, съдиите са техни, парите са при тях, връзките са при тях.

От Черноморец какво са оревали орталъка все едно това се случва за 1-ви път.
Тоя Анеси можеха да Ви го вземат по още 150 начина, избрали са най-простия и толкоз.
Съжалявам за Вас...тва е положението.

Тези два отбора са неприкосновени и няма никакъв смисъл да се занимава човек с тях.Колкото по-далеч, толкова по-добре.

Още 3 години като не стане някой от тях шампион , сами ще се изядът, то се вижда след 3 години суша какво става.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 яну 2012 15:47

АВТОРА НА ТЕМАТА Е НА СЪщОТО МНЕНИЕ - КОЙТО Е ПРЕГРЕшИЛ - ДА СИ БЕРЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА! И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ, И ТРЕТИТЕ!!! АВТОРА НЕ ЗАЕМА СТРАНА - ПРОСТО РАЗПОЛАГА СЪС СКАНДАЛНА ИНФОРМАЦИЯ.ТОВА Е
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 15:47

stannn написа:
Bourgas написа:Не си ми никой, за да ти обяснявам аз кой съм ;) Аз до колкото си спомням той не е играл в Нафтекс. И още да си спомня, няма такъв отбор в момента, играещ в "Б" група. Друго що не си спомниш, нещо по въпросите. Що така никой не отговаря, не знам :mrgreen: А рейса аз не съм го объркал, форум на Черноморец е тук. С този червен аватар си го объркал ти, но ти е простено, все пак сняг... Непочистени столични улици ;)

Греда Бургас. Полека само да не сменяш вратите. Не съм от София. ЦСКА има фенове в цяла България, а да четеш явно ти е трудно НЕФТОХИМИК беше преименуван на НАФТЕКС, а по късно и закрит. Кажи ми какво общо има Янчев с Черноморец? Може би единственото общо е, че е играл на стадион Нефтохимик, по късно преименуван на Лазур. Явно не ти стигат годинките за да водиш спорове. Вземи прочети малко история.

Извинявай с гредите, все пак не е нормално да не подкрепяш локалния отбор, поне и за мен :) За това помислих, че си от София. Лошо за теб тогава, симпатяго. Аз знам Нефтохимик как е бил преименуван, къде е играл и кои са били неговите футболисти. Стадиона го знам също и на него съм играл ;) Виж какво си написал ти и какво съм ти отговорил аз. Нещо некоректно и некомпетентно от моя отговор да блика? А годинките ми са достатъчни, младостта не е порок. История нямам намерените да чета, защото точно тази съм я преживял ;)

Върни се в “Черноморец”