Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Мнениеот седемнамалко » 27 яну 2012 15:03

калпазанчо написа:Ето ви още една новина и пак от първоизточника - Черноморец се е обърнал към въпросния адвокат Ивков, явно това е провокирало отговора на ЦСКА чрез въпросния шеф във БФС.

Доколкото знам Ивков е член на някаква комисия в УЕФА, ако казусът мине оттам може да се получи конфликт на интереси, но за пред БФС и ФИФА не би трябвало да има проблем да ви представлява.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 27 яну 2012 15:04

Bourgas написа:Да почна ли да им давам на червените приятели истината и за Тошко Янчев, как беше "взет" от Нафтата и за Митко Трендафилов или и там ще получа отговор от рода : Не разбираш! Не си си взел хапчетата! Не вярвай на Херо! И т.н. :mrgreen:

А аз да ви дам ли на сините приятели как нафтата откраднаха 3-4 ма юноши на ЦСКА
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 15:05

PR_CSKA написа:Ивков :) значи духате супата. А и ръководството и треньора на Черноморец с подобни провокации ще напълни стадиона, ама с армейци и ще играем пред собствена публика. Жалко само че не беше мача края на май месец и едно море да му направим, ама нищо ще се ходи по кръчмите.

Хахаха, недей бе, армеецо. Само гледай да не глътнеш вода, като дойдеш тук. Армейци, ако не беше името ЦСКА, до сега да съм ви теглил една майна на всичките. Уважавам марката и клуба, казах го хиляди пъти, но ръководството и лумпенизираните фенове - не!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 яну 2012 15:05

Уважаеми журналисти, вие сте на ход - разберете дали въпросните намесени 2ма министри знаят, че името им се забърква в подобни неща! Нека излезе истината! Аз няма да се учудя, ако в суматоха "услужливо" са били споменати с цел да се увеличи психологическия натиск спрямо нашето ръководстово. Но.........Когато си играят с огъня, нека знаят, че могат и да се опарят въпросните "парламентьори".........!!!!!!!!!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 яну 2012 15:07

направо вече станахте банални. не разбрахте ли че си има Съд И КТ

Автора да ме извинява, но презумпциите ни са различни и написаното АЗ го чета/разбирам така:
"направо вече станахте банални. не разбрахте ли, че си имаМЕ Съд и КТ.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 яну 2012 15:08

На това вашето му казват не мълчане,а вой на умряло.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 27 яну 2012 15:08

калпазанчо написа:Уважаеми журналисти, вие сте на ход - разберете дали въпросните намесени 2ма министри знаят, че името им се забърква в подобни неща! Нека излезе истината! Аз няма да се учудя, ако в суматоха "услужливо" са били споменати с цел да се увеличи психологическия натиск спрямо нашето ръководстово. Но.........Когато си играят с огъня, нека знаят, че могат и да се опарят въпросните "парламентьори".........!!!!!!!!!

Кажи имена бе пич дай записи.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 15:09

toffees написа:
Bourgas написа:Да почна ли да им давам на червените приятели истината и за Тошко Янчев, как беше "взет" от Нафтата и за Митко Трендафилов или и там ще получа отговор от рода : Не разбираш! Не си си взел хапчетата! Не вярвай на Херо! И т.н. :mrgreen:

А аз да ви дам ли на сините приятели как нафтата откраднаха 3-4 ма юноши на ЦСКА

Какви сини приятели бе, алооооо. Объркал си форума. Тук сме ЧЕРНОМОРЕЦ. Какво крадене, я ми кажи? Непродължен договор е нехайство от ваша страна. Виждаме ги в Бургас - вземаме ги. Хайде не ми излизай с номера от рода на вица " а пък вие биете негрите". Или поемаш вината като такъв яростен фен на гафовете на вашето ръководство, или си мълчиш. Отговаряй, питам те: Защо не са платени парите за Платини, купен далечената вече 2008 год.? Защот Анисе беше "взет" по подобен начин? Защо Тошко Янчев, големият ви капитан, го взехте по ОНЗИ начин? Нещо да кажеш за казуса "Трендафилов"? Що спирате водата на стадиона, да не могат футболистите да се изкъпят? Защо обещавате премии, като не ги давате? Защо НИКОГА не сте виновни?
Повече въпроси няма да ти задавам, защото със сигурност няма да ми отговориш на нито един, ултрасе.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 27 яну 2012 15:10

Няма никакъв начин да изхвърлят ЦСКА от А група ако ще и УЕФА да ги осъди :lol:
Последна промяна от PIMP на 27 яну 2012 15:10, променено общо 1 път.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 27 яну 2012 15:10

ntodorov написа:
направо вече станахте банални. не разбрахте ли че си има Съд И КТ

Автора да ме извинява, но презумпциите ни са различни и написаното АЗ го чета/разбирам така:
"направо вече станахте банални. не разбрахте ли, че си имаМЕ Съд и КТ.

Ти вярно си болен мозък бате.
Пояснявам НИЕ - Българите
НИЕ - Държавата виж. народа, хората .
ИзображениеИзображение

Върни се в “Черноморец”