Черно Море-ПСВ Айндховен,стадион "Лазур"
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно Море-ПСВ Айндховен,стадион "Лазур"
Някой има ли информация,за реванша на Черно Море в България,относно начален час,цена на билетите или друга.Благодаря!
[center]
[/center]

- Sagittarius
Re: Черно Море-ПСВ Айндховен,стадион "Лазур"
Рано е още бе нашия
.Предполагам между 6 и 10 лева.Нооооо аз си имам вече абонаментна карта и 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Рано е още бе нашия.Предполагам между 6 и 10 лева.Нооооо аз си имам вече абонаментна карта и
Не бе,аз просто се стресирах заради билетите в Холандия.16 евро?!
[center]
[/center]

Converse написа:Sagittarius написа:Рано е още бе нашия.Предполагам между 6 и 10 лева.Нооооо аз си имам вече абонаментна карта и
Не бе,аз просто се стресирах заради билетите в Холандия.16 евро?!
mми това е нормално за тях даже е ниска тази цена
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Кога ще ги пуснат не знам, но ще са по десет(10) лева, а който има карта, влиза с нея.

Моряк написа:Кога ще ги пуснат не знам, но ще са по десет(10) лева, а който има карта, влиза с нея.
Мерси!Успех,очаквам масирана подкрепа (естествено и аз съм там)!
[center]
[/center]

Това е гадно по 10 лв. ....вместо да са по-малко, за да могат повече хора да идат на стадиона ;(

Тази вечер в спортните новини споменаха, че ръководството на клуба в понеделник ще обяви решението си за цената и как ще се организира продажбата на билетите.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
ogrizko написа:Това е гадно по 10 лв. ....вместо да са по-малко, за да могат повече хора да идат на стадиона ;(
Ами аз вече си купих карта и ще вляза с нея, но по принцип и 20 лева да беше билета пак щях да ги дам (противника е без значение - за морето винаги). А за феновете само на футбола, да гледаш мач на ПСВ на живо - безценно

Моряк написа:Ами аз вече си купих карта и ще вляза с нея, но по принцип и 20 лева да беше билета пак щях да ги дам (противника е без значение - за морето винаги). А за феновете само на футбола, да гледаш мач на ПСВ на живо - безценнотака че .....
Мда де.... то ще дадеш 20 лв. и за път и ще ти станат 40 лв.

Пък и ако пак тръгна да навивам същите познати от Бургас, 20-30 лв. да дадат пак за мача.....

Според мен отбора има нужда от подкрепа, а не от цена на билета 10 лв. или не знам си колко... ако е 6 лв. както беше мача с Искра - Стал нямам претенции. А и като учиш в друг град да речем и пропускаш повечето домакинства, картата не ти излиза толкова изгодно. Абе, не знам...... надявам се ръководството да не им хрумне да печелят от тоя мач дето ще е срещу ПСВ. Пък като искат, да построят стадиона дето бяха почнали.... и да пуснат цена 20 лв. няма проблем