Левски - СК Таврия | 26.01.2012 | 17:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Re: Анкета след Левски-Таврия

Мнениеот goalkeeper » 27 яну 2012 13:05

Като изиграем три мача от първенството ще си проличи, сега и да е умуваме - все тая.
Изображение

Потребителски аватар
GARRA-DEMBELE
Контакти:

Re: Анкета след Левски-Таврия

Мнениеот GARRA-DEMBELE » 27 яну 2012 13:09

pecatalud написа:Левски вече "разцъква",топката се изнася по-бързо,създават се доста голови положения,за разлика от есента.В отбора има настроение,от километри се вижда ,че сдуханата обстановка от ерата Гонзо вече е история(може би това беше най-големия ни проблем).Мисля ,че изпуснахме момента за привличане на приличен нападател,затова лично аз предпочитам да бъдат налагани Жак Коен и Антонио Вутов през пролетта,вместо временно решение-свободен агент(чужденец) с 20 000 евро заплата.Все повече ме притеснява липсата на класен централен защитник (не нападател!),след като и Сюлейман Диамунтен ни "врътна".Любопитно би ми било какво е мнението(след две изиграни контроли и пасивността на Иво Тонев през този трансферен прозорец) на повече левскари.Не знам колко хора влизат в този форум .Но мисля ,че е време за анкета с въпрос: Как според вас ще изглежда Левски през пролетния полусезон ? И с участието на поне 400-500 левскари ,всички ще добием представа за мнението на синя България,за случващото се в клуба.Това би било в помощ дори на Иво Тонев.Аз лично съм оптимист ,а вие ...?

какво са разцъквали за 1-2 не ми е ясно и то от Таврия

5kov,5rov
Контакти:

Re: Левски - СК Таврия | 26.01.2012 | 17:30

Мнениеот 5kov,5rov » 27 яну 2012 22:58

Определено Костов знае какво прави, за разлика от Гонзо, който единствено спичаше футболистите ви и те не знаеха къде се намират. Такива "грешки" с Таврия са допустими по време на контроли и общо взето всички ги правят. Преди края на полусезона се притеснявах, че Костов е доста добър и ще успее да вдигне на крака отбора ви, особено когато успее да го прекрои по свой вкус, с правилните играчи. За момента съм спокоен, защото тези играчи не идват, но от друга страна Костов изглежда стабиУен и току-виж изненадал всички не с гръмки попълнения, а с организация. Между другото ако след края на сезона си тръгне ще е голяма глупост, защото ще е водил отбора с една чужда и една неосъществена селекция - той все пак е треньор, не фокусник.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - СК Таврия | 26.01.2012 | 17:30

Мнениеот milen.hristov » 29 яну 2012 20:00

Teмата не е актуална

Върни се в “Архив”