Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Karsa Orlong » 27 яну 2012 10:15

RedMagic написа:
Karsa Orlong написа: Ти ли си администраторът на "Опература"? :lol:

Поддържам личен контакт с администраторът на "Опература", не е той. И ще ти кажа, че може да вярваш на к'вото си 'щеш. ;)

Просто ми е направило впечатление, че в този сайт слуховете винаги са точно такива, каквито феновете искаме те да са. Трансферната политика на клуба до този момент обаче ни е убедила, че почти никога не съвпада с желанията на феновете ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 яну 2012 10:20

Karsa Orlong написа:
RedMagic написа:
Karsa Orlong написа: Ти ли си администраторът на "Опература"? :lol:

Поддържам личен контакт с администраторът на "Опература", не е той. И ще ти кажа, че може да вярваш на к'вото си 'щеш. ;)

Просто ми е направило впечатление, че в този сайт слуховете винаги са точно такива, каквито феновете искаме те да са. Трансферната политика на клуба до този момент обаче ни е убедила, че почти никога не съвпада с желанията на феновете ;)

Е той каза няколко бомби...не е казал за кой отбор :lol: Може да го пише във всички форуми :lol:

Иначе хубави слухове от Опертура, но аз лично се съмнявам да има нещо вярно в тях :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 яну 2012 10:23

Продължават слуховете за Кавани като днес се съобщава, че сме готови да направим офертата от 24 милиона на 30! Какво мислите, дали ще дойде ако му дадем една тлъста пачка?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 яну 2012 10:34

Alonso_Massa написа:Продължават слуховете за Кавани като днес се съобщава, че сме готови да направим офертата от 24 милиона на 30! Какво мислите, дали ще дойде ако му дадем една тлъста пачка?

Ako днес продадем Керъл може и да повярвам на един такъв слух за КЛАСЕН нападател ,иначе е абсурдно ! Но не и за Кавани ,който не спира да вкарва и му предстоят важни мачове с Челси за ШЛ.Наполи както виждаме са отписали първенството и ще хвърлят всичко за ШЛ.А и Кавани не мисля,че ще го пуснат за по малко от 40 млн.Само не ме разбирайте погрешно ..аз искам повече нападатели като бройка ,но мениджъра ни не иска ;) и за това си мисля,че ако не продаде, няма да купи КЛАСЕН.
П.С. Liverpool forever_95 ти ще си от мойта бе момче ,няма да ме предаваш :)
Последна промяна от suareshampion на 27 яну 2012 10:38, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

tytti
Контакти:

Мнениеот tytti » 27 яну 2012 10:35

С Вальо от "Опература" сме приятели. Слуховете от liverpool.operatura.info и от otbor.bg са много по достоверни от тези във вашия любим сайт football-rumours.co.uk. И виждам че често използвате статии от liverpool.operatura.info и otbor.bg - уточнявайте че слуха сте го копирали от сайта на Вальо, ако разбира се не му плащате за права за да го цитирате :) А иначе за бомбите - всички ще бъдат много изненадани :)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 яну 2012 10:40

tytti написа:С Вальо от "Опература" сме приятели. Слуховете от liverpool.operatura.info и от otbor.bg са много по достоверни от тези във вашия любим сайт football-rumours.co.uk. И виждам че често използвате статии от liverpool.operatura.info и otbor.bg - уточнявайте че слуха сте го копирали от сайта на Вальо, ако разбира се не му плащате за права за да го цитирате :) А иначе за бомбите - всички ще бъдат много изненадани :)

Единственото, на което вярвам е снимката на даден играч с червената фланелка и Комоли до него в официалния сайт ;) Иначе за информацията от "Опература" - бих повярвал на тези слухове, ако бяхме Реал или Сити, но до този момент трансферната ни политика е съвсем различна. Иначе нямам нищо против да видя тези играчи в Ливърпул ;)

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 27 яну 2012 10:45

tytti написа:С Вальо от "Опература" сме приятели. Слуховете от liverpool.operatura.info и от otbor.bg са много по достоверни от тези във вашия любим сайт football-rumours.co.uk. И виждам че често използвате статии от liverpool.operatura.info и otbor.bg - уточнявайте че слуха сте го копирали от сайта на Вальо, ако разбира се не му плащате за права за да го цитирате :) А иначе за бомбите - всички ще бъдат много изненадани :)

Точно ! :) Вальо е много точен човек и съм сигурен, че пише най-достоверните неща за отбора. И както каза - в "Опература" и Отбор.бг новините са много по-достоверни от сайтчетата, където заблудените фенчета си постват слухчета... ;)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 яну 2012 11:10

Alonso_Massa написа:Продължават слуховете за Кавани като днес се съобщава, че сме готови да направим офертата от 24 милиона на 30! Какво мислите, дали ще дойде ако му дадем една тлъста пачка?

ама тва от "сайта на Вальо" ли е :mrgreen:

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 27 яну 2012 11:12

Не е, спи спокойно. :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 яну 2012 11:19

RedMagic написа:Не е, спи спокойно. :)

досега спах, ама то е, щото не знаех, че съществуват такива сайтчета, камо ли пък някой си Вальо :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”