Ювентус-Рома (24.01/21.45) Copa Nazionale
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ювентус-Рома (24.01/21.45) Copa Nazionale
С кой сме на 1/2 финал? 

“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
- NastuS83
- Контакти:
Emo_87 написа:С кой сме на 1/2 финал?
Ще разберем утре вечер , Милан срещу Лацио !!!
Играем с омразния ми Милан във финал преди финала
Дано пак натрием носа на Златан,Пипо и ко!!! Аз да попитам пак ли се играе само 1 мач на 1/2 финала?

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
- storm
- Контакти:
Kamisha написа:Играем с омразния ми Милан във финал преди финалаДано пак натрием носа на Златан,Пипо и ко!!! Аз да попитам пак ли се играе само 1 мач на 1/2 финала?
Честно, толквоа ли не го разбрахте това... 1/2 са в два мача...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Сторме,кога сме играли 1/2 финал в тоя мижав турнир,за да знам?!Поуспокой топката,явно Markisio те е изнервил напоследък.Аз обаче нямам подобни намерения - поздрави и дано тоя сезон завършим без загуба в Калчото 

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Предпочитам ви пред Милан, дано ги биете... 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- storm
- Контакти:
Kamisha написа:Сторме,кога сме играли 1/2 финал в тоя мижав турнир,за да знам?!Поуспокой топката,явно Markisio те е изнервил напоследък.Аз обаче нямам подобни намерения - поздрави и дано тоя сезон завършим без загуба в Калчото
Не съм изнервен пич, само дет последните дни всеки пита колко мача по няколко пъти... А и за последно играхме 2009 ,като отпаднахме от Лацио, които в последствие спечелиха турнира..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Мдаа грешката е моя,в такъв случай добре е,че избегнахме "орлите",които явно са ни черна котка в тоя турнир,защото ни биха и през 2004 на финала
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
тва,че играем с Милан на полуфинала е най-добре ! защото без значение кой спечели мача, най-много ще спечелим ние феновете. 4 официални мача Юве Милан за един сезон си е наистина нещо, което не трябва да се изпуска, все пак говорим за най-добрите отбори в Италия 

daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
- NastuS83
- Контакти:
Мачовете с Милан са на 08.02. в Торино, и на 21.03. в Милано ! Надявам се на успех естествено и на финал срещу Наполи ! Очакват ни невероятни мачове-класики , дано да постигнем така дългоочакваният дубъл на края на сезона !!! GRANDE JUVE !!!