Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот balef » 26 яну 2012 23:50

Инж.Гонзо и агента Батков вън от Левски !!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 яну 2012 00:15

milen.hristov написа:
Blue_Lion написа:Ако те радва феновете на ЛЕВСКИ да са разделени, мен не ме ! Ако те кефи, феновете на ЛЕВСКИ да имат манталитета на "онези с отрязаните греди", мен не ми харесва ! Феновете на ЛЕВСКИ са известни с предаността към отбора си, независимо дали Сините са играли добре или не ! Когато трябва, се е протестирало винаги и ръководните фактори са го разбирали и са вземани нужните мерки - било то с подаване на оставки или нещо друго ! Няколко пъти ти ги казвам тия неща, ти си затваряш очите за тях. Ок, няма проблем ! За едно нещо си прав...не си струва да се хаби времето с теб. Просто човек който не може да погледне нещата от друга гледна точка освен неговата, и не само това, но и да я налага без да се замисля. Пиши си, на никого не пречиш :)

@ BLUE CHAMPIONS, верно няма смисъл ! Тоя е скъсал нишката с реалността ;)

Кога феновете особено пък в секБтор, реагираха адекватно .Когато след поредният слаб мач и скнадирания от сектор А ОСТАВКА, тези от секБтор скандираха ГОнзо,Гонзо. Д ане говоримако се опиатш да внешеш плакат срещу ръководството, не те допускат с плаката ти, защото НЕ Е СЪГЛАУСВАН И РАЗРЕШЕН ОТ в.владимиров

Абе пич, на мене ще ми трябва речник за твоя език !
А аз тука съм посочвал няколко пъти доста реакции от страна на феновете на ЛЕВСКИ, ама и ти, и Злобул си четете и виждате квото ви е удобно ;)

Кога си опитвал да внеШеш плакат ? Изображение С теб винаги е удоволствие да се пише :mrgreen:
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 яну 2012 00:30

Виждам какво става в отбора бе блу лайънчо . От колко време ви казвах че ще се стигне дотук . Онзи ден замляскахме защитата и днес се видя . Аз обаче стигнах още по далече и ви казах , че с разни калвовци , милиевци и т.н "европата "ще я гледаме през крив макарон . Днес при 0-0 писах , че с влизането на тва некадърно трио Иванов-Старокин-Милиев , очаквам да пуснем гол (задължително ) . Що не искате да разберете , че в момента сме жив майтап и за да тръгнат нещата се иска нови хора , а не такива като го*ньо , който при най малкия удобен момент ще се опита пак да играе главната роля . Такъв му е манталитета на тоя .За да тръгнем напред трябва да се освободим от хората , който няма с какво да помогнат на отбора .
Ако ми отговориш с какво помага го*ньо на отбора ,ще приема поведението ти .В противен случай .........приказките ти нямат реално отражение .
За разлика от моите например .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 яну 2012 00:39

................и преди да почнеш да ме коментираш си направи труда да прочетеш мнения от самото ми регистриране за да се убедиш , колко съм далновиден , а не само да ми мрънкате що съм обиждал пловдивския паразит и неговия господар бай ви Ганя. За гугуткин не искам и да отварям дума щото тоя е най големия срам за сектор -Б , типичен пример за новото поколение фенове . Този като го видя с артикули на Левски и сериозно започвам да се срамувам .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 яну 2012 00:47

Ъъъъ ама то за Старокин-Иво Главата и Данчо Тополата и слепец ще ти каже, че тия тримата са като гора пред Пламен Илиев ! В смисъл, три конуса пред Пацо ще свършат повече работа...НО :

1. Няма пари - бездънния джЕб на бялата Лястовица, кошмарът на МИ-6 и всички останали МИ от 1 до 10, прекалено много помага на бедния български народ ! Ей Богууу :mrgreen: С други думи, и да имаме някой който Гонзо го иска, ТБ казва "Нема пари, изфуках ги по куУви и бело" или "тоз е скъп" и стигаме до вариант номер 10 !

2.Няма(ше) треньор - Гонзо не е треньор, както видяхме и това е факт ! Евентуално Ники Костов може, ако не друго, да ги научи, че нападаме в обратната на Пламен Илиев врата, но ще видим ! ;) Сериозно, смятам, че Костов може да ги научи на нещо !

А какво толкова е станало, че сме паднали от отбор играещ в Украйна ? Това първенство е с класи над нашето и с далеч по-сериозен бюджет ? И нали знаеш, че не резултата е важен, а играта ? Далеч по-важно е, че младите отново са блеснали !!! А да говорим ли, че наскоро бихме с 9:0...ама никой не взе този резултат насериозно ! И този днес по същия начин не трябва да се взима...важни са мачовете след края на февруари, а до тогава е важно момчетата да са здрави, амбицирани и да играят добре, защото имат да връщат много на сините фенове !!!

П.П. И ти не си позволявай да даваш квалификации на другите ;) Всеки един от нас има различно мнение, но това не значи, че трябва да почнем да си го налагаме, нали ?
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 яну 2012 00:56

аз съм краен приятелю и ако знам , че странични хора няма да ми се нахвърлят , ше отида на стадиона и лично ше заритам тоя пловдивски неграмотник ,
Пак ти казвам , няма как футболистите да се развиват в присъствието на този навлек , НЯМА.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 яну 2012 01:09

zlobul написа:аз съм краен приятелю и ако знам , че странични хора няма да ми се нахвърлят , ше отида на стадиона и лично ше заритам тоя пловдивски неграмотник ,
Пак ти казвам , няма как футболистите да се развиват в присъствието на този навлек , НЯМА.

По начало знам, че обиждаш Гонзо (едно от двете неща които имам против към теб), затова предполагам, че за него говориш и аз съм на мнение,че ДА, падна формата на момчетата с неговия треньорски опит, НО сега той не е треньор, а Костов и му е нужно време и подкрепа ! Така или иначе той е тренер, затова можем да му я дадем - аз му вярвам ! А Гонзо...ааааа след малко мисля да си лягам, дъвкали сме го това с теб, и двамата няма да отстъпим :)
А докато Батков и прочее СА в Левски, няма как да видим силен Син клуб, но то докато и Перуката е в БФС и държавата ни е такава...няма да е кой знае колко по-различно !

П.П. Престани с тия гугутки, че става смешно вече ;)
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 яну 2012 13:11

3 дена и половина до подписването на договора за спонсорство :))) а дали ?

п.п Лично аз предпочитам връщане на Сираков отколкото някакъв измислен нов спонсор , но това е друга работа .
Без него губим и извън терена от панчаревци . Хората си взимат играчи с действащи договори за без пари , хващат съдии , черпят се с допинг и т.н
а някои хора само кряскаха от тъч линията досега без ни най-малко да реагират , а други освен да пишат декларации и да викат "гонзо гонзо" друго не знаят .Смех

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 яну 2012 14:45

Дъстли Мюлдер навършва 27 години днес!
Изображение
Холандският защитник на Левски Дъстли Мюлдер навършва 27 години днес. Ръководството, спортно-техническия щаб, съотборниците му и служителите на клуба, пожелават на рожденика здраве, щастливи моменти в личния живот и много шампионски и незабравими мигове със синята фланелка.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 яну 2012 16:54

Дъстли уцели момента ... Има късмета, че в 27-мата си година, след няколко месеца ще се кичи със званието - Шампион на България ... :mrgreen:

Да е жив и здрав, той и семейството му ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”