Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 26 яну 2012 23:08

ntodorov написа:Тошко. Ти видя ли, че на Владо аверчето се регистрира.
Впрочем с Владо се чухме преди 3-4 часа. Говорихме си за доста пикантни неща около клуба, но при следващата явка ще ги нищим.
Поздравява ви всички.

И ние се чухме днес, каза много поздрави, верно, но съм забравил да ви кажа. А иначе ако събота не е лошо времето може да направим..."явката" :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 23:13

Bourgas написа:
Впрочем с Владо се чухме преди 3-4 часа. Говорихме си за доста пикантни неща около клуба, но при следващата явка ще ги нищим.
Поздравява ви всички.

И ние се чухме днес, каза много поздрави, верно, но съм забравил да ви кажа. А иначе ако събота не е лошо времето може да направим..."явката" :)

Гледайки прогнозата, а и имам основание да вярвам: Минимални -12, максимални -5. Към 14 часа - 5 с усещане за - 9...Бррррр. Бих казал. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 яну 2012 23:13

Bourgas написа:
Поздравява ви всички.

Хубаво, лошо, трябва да сме на линия!!!!! Кой иначе ще дава антидепресанти на страничните?! )))))))))))

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 яну 2012 23:51

subzero написа:
ntodorov написа:Пичове. Нищо не казвате. Тук на Мальовица вали сняг та се не види нищо от него. И тепературата си я бива: - 7 градуса, но пък утихна и е ...приятно. Утре съм с шейната. Данчо. Утре каЙфето май ще артиса. Горе при мен не е за втамабилЬ по туЙ време.

Знам,днес реших да пробвам!!Яко дрифт!Да вземем да направим състезание по екстремно шофиране!

Става ... задължителното условие е да карам чужда кола :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 яну 2012 23:54

ntodorov написа:
subzero написа:
ntodorov написа:Миро, къде е ?
Да не го оставихме сам да се ръфа с кучетата в оная тема. :)

Дай да го викнем!!!Мироооооо

Данчо. Миро се мярка нейде, но е неуловим.

мдаа , като нинджа съм ... докат ме усетят в коя тема съм и нечия глава паднала ( виртуално ) ... :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 яну 2012 23:57

Bourgas написа:Събота ако отидем, можем после евентуално да го "обсъдим" на нещо мааааааалко по-алкохолно :)

Аз вече не пия :roll:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 00:00

kartago написа:Аз така или иначе, до към 1-2 ще се наложи да съм на работа! Не, че някой ще дойде в това време, ама знае ли човек?! После вече от домашния комп! Това за темата е интересно! Досега ни защитават левскари, време е и червеният лагер да започне! Но аз лично няма да съм доволен, ако във втория пролетен кръг има по-малко от три "анесита" във вратата на червените!!! ))))))

А що да не ги Гзий...м повече :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 00:02

ntodorov написа:
subzero написа:Да вземем да пуснем тема"Левски дължи 100 000 евро за Старокин" да си починем от Анисето!! :) :)

Твърдо НЕ. Ще си объркаме логиката, приятелите и неприятелите...Когато оправим Анисе-то - ще си търсим парите от Тюн за Дуду.
[offtopic]Пък ако ще и да са платили и последното пени за него. Трябва да опипаме почвата и там...[/offtopic]

дай да напишем направо , че Борел има да връща пари ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 яну 2012 00:03

Искам си Акаунта написа:
kartago написа:Аз така или иначе, до към 1-2 ще се наложи да съм на работа! Не, че някой ще дойде в това време, ама знае ли човек?! После вече от домашния комп! Това за темата е интересно! Досега ни защитават левскари, време е и червеният лагер да започне! Но аз лично няма да съм доволен, ако във втория пролетен кръг има по-малко от три "анесита" във вратата на червените!!! ))))))

Съгласен съм, но се опитвам да бъда "актуален", дето се вика в крак с времето!!! Брат ти сети ли се за мене?! ))))

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 00:12

kartago написа:
Искам си Акаунта написа:

Съгласен съм, но се опитвам да бъда "актуален", дето се вика в крак с времето!!! Брат ти сети ли се за мене?! ))))

Не можахме да си поговорим , имаше хора при него като минах . Пък днес цял ден са занимавам с ремонти ... и казуси :mrgreen:
п.п За утре ми обещаха тълкувание на казуса по чл.70 и липсата на чл.68 в договора . останах втрещен , че на местна почва( в Бургас ) никой не се е сбъсквал с подобно ситуация .

Върни се в “Черноморец”