БФС мощно се на...веде пред който трябва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: БФС мощно се на...веде пред който трябва

Мнениеот slavia_forever » 31 юли 2009 17:14

bismarck написа:До slavia_forever.Виж сега,брато!Определен си наясно със ситуацията около БОТЕВ ПЛОВДИВ.На някои им идва отвътре(на такива като мен)да казват "определени неща" заради такива като оня червен..........("фен") който предизвика всичко това.Аз съм на стадион "Христо Ботев"от малък,израснал съм с отбора и ще бъда винаги с него.Много ми е болно за всичко което се случва с БОТЕВ ПЛОВДИВ и "неподготвените" изказвания на подобни червени индивиди са изключително дразнещи.По твоята логика аз защо да им "цепя басма" на такива "граждани"?!Щом получих "бан",значи съм сгафил малко или много,но доколкото виждам и теб те е подразнил доста онова "червено парче".Пак ще се повторя:Много е тъжно това което става с БОТЕВ ПЛОВДИВ и срещу подобни изказвания като на Алиджан трудно ще се сдържам.Но както виждам дразнителите са много и ако често се случват подобни "ексцесий" мисля че модератора няма да ме търпи много.Иначе нищо лично!Успех!

Виждам, че все пак си разумен човек и аз пак повтарям, че съм съпричастен изцяло с привържениците на Ботев, които наистина изтърпяха и продължават да търпят много. Като има такива изяви, на подобни на al_ex1, докладвай поста и ще го баннат. Така и така, много от "изгорелите" са такива, които се подават на провокации и дават воля на получилото се дразнение. По добре да изгори само виновникът за екцесиИте, отколкото провокираните от него.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: БФС мощно се на...веде пред който трябва

Мнениеот rump_shaker » 31 юли 2009 18:51

Ползвайте скайп!

Айде стига сте се чекнали заради някъв си червен фен! СлавияФоревър: достатъчно си доказъл че си фен на футбола и си съпричастен с нашите проблеми, но и аз който уж съм по умерен изпадам в положение да псувам заради някои дразнители като цитираният червен фен. В крайна сметка кой каквото написал написал. Пропускаме такива мнение и готово

Айде наздраве на всички !
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”