Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 26 яну 2012 20:21

kartago написа:
Bartolomej написа:Ся някой да не остане с грешно впечатление . По мои наблюдения на кампуса мачове няма да има скоро , защото е наводнен , а днес вече е замръзнал . Ако решат ръководството може и да направят някой мач там . Ако има кой да питате къде ще се играе в събота разбирете и кажете :)

То ако знаеш пък какви "удобства" са направили там за феновете, не ти е работа! )))))))

знам, знам миналата година на контролата със светкавица даже се вкочаних . дотогава ,някой като ми го кажеше това и ми ставаше смешно .. сега пак ми е смешно , но тогава си беше сериозна работа :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 яну 2012 20:29

Bartolomej написа:
kartago написа:
Bartolomej написа:Ся някой да не остане с грешно впечатление . По мои наблюдения на кампуса мачове няма да има скоро , защото е наводнен , а днес вече е замръзнал . Ако решат ръководството може и да направят някой мач там . Ако има кой да питате къде ще се играе в събота разбирете и кажете :)

То ако знаеш пък какви "удобства" са направили там за феновете, не ти е работа! )))))))

знам, знам миналата година на контролата със светкавица даже се вкочаних . дотогава ,някой като ми го кажеше това и ми ставаше смешно .. сега пак ми е смешно , но тогава си беше сериозна работа :)

Предния път със "Созопол" май всички се поразболяхме ( предлагаха ни чай, пък на Фара отказаха, хахахахахаха), вчера в Поморие също си беше кочан, че вятър от морето, ама поне може да се намери някакъв завет!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 21:23

Пичове. Нищо не казвате. Тук на Мальовица вали сняг та се не види нищо от него. И тепературата си я бива: - 7 градуса, но пък утихна и е ...приятно. Утре съм с шейната. Данчо. Утре каЙфето май ще артиса. Горе при мен не е за втамабилЬ по туЙ време.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 яну 2012 21:44

ntodorov написа:Пичове. Нищо не казвате. Тук на Мальовица вали сняг та се не види нищо от него. И тепературата си я бива: - 7 градуса, но пък утихна и е ...приятно. Утре съм с шейната. Данчо. Утре каЙфето май ще артиса. Горе при мен не е за втамабилЬ по туЙ време.

Знам,днес реших да пробвам!!Яко дрифт!Да вземем да направим състезание по екстремно шофиране!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 22:03

subzero написа:
ntodorov написа:Пичове. Нищо не казвате. Тук на Мальовица вали сняг та се не види нищо от него. И тепературата си я бива: - 7 градуса, но пък утихна и е ...приятно. Утре съм с шейната. Данчо. Утре каЙфето май ще артиса. Горе при мен не е за втамабилЬ по туЙ време.

Знам,днес реших да пробвам!!Яко дрифт!Да вземем да направим състезание по екстремно шофиране!

Днес и аз пробвах...Прибрах се на ABS от върха. :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 22:17

Хора. сериозно. Току що. Към 22.15 излязох на терасата. Чехлите ми бяха залепнали за гранитогреса. Отлепиха се нарушавайки целостта си. Невероятен сняг примесен с навят такъв правят картинката почти бедствена. Снегорини - йок, коли - йок, хора - йок, студ - да.
Петканеееееее, дай топло. :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 яну 2012 22:21

ntodorov написа:Хора. сериозно. Току що. Към 22.15 излязох на терасата. Чехлите ми бяха залепнали за гранитогреса. Отлепиха се нарушавайки целостта си. Невероятен сняг примесен с навят такъв правят картинката почти бедствена. Снегорини - йок, коли - йок, хора - йок, студ - да.

Тука при мен логично си духа от морето! Има сняг, студ има, ама има и червено винце! )))))....., упс, забравих, и китара има! )))))

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 22:26

kartago написа:
ntodorov написа:Хора. сериозно. Току що. Към 22.15 излязох на терасата. Чехлите ми бяха залепнали за гранитогреса. Отлепиха се нарушавайки целостта си. Невероятен сняг примесен с навят такъв правят картинката почти бедствена. Снегорини - йок, коли - йок, хора - йок, студ - да.

Тука при мен логично си духа от морето! Има сняг, студ има, ама има и червено винце! )))))....., упс, забравих, и китара има! )))))

Уреден си ти. Ейййййй.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 26 яну 2012 22:28

ntodorov написа:
kartago написа:

Уреден си ти. Ейййййй.

Тихо! Богаташ !
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 22:30

Момчета. Оставям ви. Забравих, че имам семейство...Длъжник съм им.
Лека нощ. Сложете дърва в камината и затворете клапата.
Картаго. Днес си лягай по-рано, че утре сняг ще чистиш...Звездите ми го говорят. :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”